Fietsenwinkel fietsenzaak te koop aangeboden

  • Abonneren
  • Aandeel

Te koop aangeboden Detailhandel Non-Food. België Te koop aangeboden Groothandel. Omzet indicatie:

Rechtsvorm: Eenmanszaak. Hoe werkt het? Hoe werkt het? Nieuwsbrief Ontvang wekelijks het nieuwste aanbod per e-mail. Volg ons: Bel ons: 37 00 Branche: Detailhandel Non-Food. Er is een gekeurd alarm en brandbeveiliging-systeem aanwezig en een automatisering met meer dan 5.

Belgi Te koop aangeboden Groothandel. Transactievorm: Aandelentransactie. Laat het ons weten Begeleidende tekst voor aanbieder tekens over. Waardebepaling Benieuwd naar de waarde van je onderneming. Voor jou geselecteerde profielen. Plaats advertentie Klaar voor de verkoop of aankoop van je onderneming.

Exclusief dealer van topmerken die regionaal bezoekers trekken

Algemene informatie. Meld je dan nu aan en ontdek de voordelen. Ben je adviseur? Volg ons: Bel ons: 37 00 Betreft: In een land waar het fietsen net ontdekt, en flink in ontwikkeling is zijn wij 6 jaar geleden begonnen met een Nederlandse fietsen Waardering Benieuwd naar de waarde van je onderneming?

Omzet indicatie: Limburg Te koop aangeboden Detailhandel Non-Food. Betreft: Info bedrijf BV. Hoe werkt het. Mobiele Telefoon. Te koop aangeboden Horeca en recreatie. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld fietsenwinkel fietsenzaak te koop aangeboden door de ontvangende partij.

Interesse of meer informatie?

Betreft: Een goed geoutilleerde scooterhandel wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer zijn focus wil leggen op zijn andere bedrij Ben je adviseur?

Volledig ingerichte fietsenwinkel met goede naambekendheid. Te koop aangeboden Detailhandel Non-Food.

Handelsfonds transactie. Groothandel in decoratie en juwelen te koop. Het pand is twee jaar geleden voorzien van een nieuw interieur. Nederland Spain Belgium Germany. Interesse in dit profiel Bewaar als favoriet Terug Afdrukken Delen! Ter overname aangeboden: een keurige fietsenwinkel in Flevoland.

Bent u geïnteresseerd in het overnemen van een reeds gerealiseerde fietsenzaak?

Gezellige drukke fietsenwinkel inclusief website Flevoland Profiel nr. Links Help Hoe werkt het? A1 locatie in g Vennootschap met polyvalent gebouw te Limburg

Links Hoe werkt het. WhatsApp 6. Links Hoe werkt het. Locatie Zuid-Limburg. Indicatie overnamebedrag: N. Het pand is twee jaar geleden voorzien van een nieuw interieur. Goed geoutilleerde scooterhandel regio Maastr Te koop aangeboden Detailhandel Non-Food.

Gelderland

Interesse of meer informatie? Indicatie overnamebedrag: Vennootschap met polyvalent gebouw te Limburg

Zoekservice Wil je als eerste op de hoogte zijn van passende profielen, meld je aan voor de zoekservice. Nederland Spain Belgium Germany. Dutch English.

  • Fija 26.09.2019 04:07

    Geen personeel, dus u kunt direct beginnen. Zoekservice Wil je als eerste op de hoogte zijn van passende profielen, meld je aan voor de zoekservice.

  • Claudette 26.09.2019 12:29

    Stel eventuele vragen Geef aan vanwaar er interesse is Vertel iets over je achtergrond. Waardebepaling Benieuwd naar de waarde van je onderneming?