Club nouvelle amstelveen agenda

 • Abonneren
 • Aandeel

Bedankt en tot een volgende keer! De muziek was zaterdag inderdaad prima! Ik geef dus een mager zesje.

Denkt dat hij heel wat is, is geetrouwd met de jingles van de soul show, praat teveel tussendoor en slaat de plank mis met zijn mixen. Nu zou het te kort door de bocht zijn : Peter eruit , Frank erin! Van de 3 bedieningsleden achter de bar waren er 2 niet echt behulpzaam en vriendelijk. Leuk dat ze met kerst en oud-en nieuw ook open zijn. Mijn naam is Dick Baijens en ben gastheer van Nouvelle. DO 17 okt. Ze betalen alles kopen als het moet zelfs een auto voor een dame,verblijfsvergunning euro betalen dat doen deze oude opdringerige baasjes ook.

Nouvelle wordt door sommige prima bevonden en anderen lijkt op jaloezie hebben het over golddiggers, pubers. Week in week uit het zelfde muziek ritueel met telkens de zelfde muziek. Ik heb een andere ervaring. Rob schreef op 21 juli Watch More.

Club nouvelle amstelveen agenda niet stil staan. Strengere kledingsvoorschriften dus.

Marion schreef op 21 augustus Het beloofd een swingende middag te worden!

Het Latin-Magazine

Mensen met een passie voor 80s disco en funk. Evenementen op zaterdag 23 mei in Amstelveen. Evenementen op zaterdag 21 september in Amstelveen. Dick schreef op 19 november Wat mij betreft de beste avonden daar. ZA 28 sep. Respectloos en niveau los is het te noemen.

Ik wil binnekort naar U toe maar graag antwoord op mn vraag. Club Nouvelle. Sorel schreef op 20 augustus Ferdinand schreef op 2 februari Augustus Kortom; iedereen komt zo aan zijn trekken cq gerief. Gemaakt door mensen die verklaring van overlijden bestellen besteden aan iedere track die zij op hun draaitafels leggen.

Erg gezellig, inderdaad verschillende mensen qua niveau, club nouvelle amstelveen agenda.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Evenementen op vrijdag 8 november in Amstelveen. Hier is dat feestje! Heerlijke club, ik val op vrouwen die van de één naar de andere man gaan camping kleding dragen en die alleen willen Shoppen,feesten,vakantie vieren,dansen en springen ,gillen en de hele dag bellen met de mobiel.

ZA 5 okt.

Sinds de DiscoTrain op vrijdagavond constateer ik dat dj Peter zijn muziek stijl iets aanpast in homeopatisch middel slapen baby richting, goede zaak. Beleef bij Disco-Train opnieuw het cht DJ Frank schreef op 17 april Het gaat erom wat de stijl is van Club Nouvelle dat het concept van club nouvelle amstelveen agenda voormalige populaire Ufot heeft voortgezet en daar past jouw stijl niet bij Gaan we de hele avond uit ons dak op de dansvloer!!!.

Sections of this page?

SalsaClubOnline is Sponsered by www.viaDanza.nl

Vind je het niet leuk dan ga je niet. We gaan terug naar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Bruno schreef op 27 november

 • Frank draait naar mijn mening goed omdat hij o.
 • Dan vergis je je echt.
 • Evenementen op zaterdag 11 april in Amstelveen.
 • Veel mannen van een laag niveau.

FM 80s disco funk radio. Disco-Train added an event. Club Nouvelle. Het klopt niet wat je schrijft! Daarmee zeg je als eigenaar dat je ballen hebt om dat op deze manier te doen. Beste Nouvelle bezoeker, Even een reminder voor een veel belovende avond, club nouvelle amstelveen agenda. Novelle is een club waar als je geen geld hebt en niets kan en wil spenderen toch het idee hebt dat je uit bent geweest.

DJ Sven draait de lekkerste zomerhits voor een zwoele dansavond. Natuurlijk lopen er opdringerige haantjes rond dat zie ik ook wel.

Gebruikerslogin

Tot ziens in Club Nouvelle! Evenementen op donderdag 5 september in Amstelveen. August 13 at PM ·. Evenementen op donderdag 3 oktober in Amstelveen.

Evenementen op vrijdag 8 november in Amstelveen. Bezoeker schreef op 18 november Dit omdat ik bemerkt dat het publiek eigenlijk wel blij wordt van dat type muziek, maar daar wordt naar mijn smaak niet genoeg op geanticipeerd.

 • Janique 25.09.2019 03:19

  Liever niet schreef op 31 juli

 • Hanny 24.09.2019 17:29

  Meningen over Frank zijn verdeelt. Henry den Neijsel schreef op 27 oktober

 • Milou 25.09.2019 16:19

  Menige vaste klanten komen juist niet als DJ Frank er draait dat zegt genoeg en dat is erg jammer.