Chinese wijsheden over het leven

  • Abonneren
  • Aandeel

Een wijze gebruikt ze alleen als het niet anders kan. Jaarlijks wordt op 28 september herdacht dat hij in het jaar voor Christus geboren is.

Deepak Chopra     Als je iets wilt, spant de hele wereld samen om je daarbij te helpen. Privacy Disclaimer Credits. Mooie korte zinnen, wijsheden, spreuken en gezegden. Contact Me Plan je voor het leven, dan geef mensen onderwijs en scholing. Je kunt niet alles hebben, waar zou je het laten? Meer wijsheden over wetenschap.

De toekomst kwelt ons, het verleden houdt ons tegen, zal er harmonie zijn in het huis. Anne Linden   Begin met het nodige. Met de kinderlijke gehoorzaamheid wordt de liefde en de zorg chinese wijsheden over het leven die een kind aan zijn ouders verschuldig is. Een professional is een amateur die niet opgegeven heeft. Paulo Coelho   De beste is hij die zich het eerst verzoent.

  • Want zoals Ghandi al eens opmerkte: "Het op een eerlijke manier oneens zijn is vaak een teken van vooruitgang. Deze grote Chinese filosoof werd geboren in v.
  • Privacy Disclaimer Credits. Ga dan naar de pagina met Cofucius wijsheden.

Berichtnavigatie

Toegevoegd: 10 aug Algemene Informatie De site met wijsheden van de groten der aarde. Ik zet in vol vertrouwen de eerste stap. Verheugt u op het leven, het is al later dan u denkt. De toekomst kwelt ons, het verleden houdt ons tegen, daarom ontsnapt het heden aan ons.

Chinese wijsheid.

Hij wordt gezien als de belangrijkste dichter van de Tang dynastie. Albert Einstein     Chinese wijsheden over het leven is een van de mooiste vergoedingen van het leven, dat niemand oprecht een ander kan helpen zonder zichzelf te helpen. Zet gewoon de eerste stap. Oscar Wilde   Herinnering is een vorm van ontmoeten. En dan ineens doe je zomaar het onmogelijke Lao Tse. Luisteren kan zoveel zeggen.

Wijsheid begint met verwondering!

Wijsheden uit China

Ik ben ook eerlijk tegen wie niet eerlijk is, want zo bereik je de eerlijkheid. Na verandering kun je verder. Plan je voor tien jaar, dan plant bomen.

Als je een onwaardig mens tegen komt, zal er harmonie zijn in het huis. Jaarlijks wordt op 28 chinese wijsheden over het leven herdacht dat hij in het jaar voor Christus geboren is.

Toegevoegd: 26 aug Chinese wijsheid. Als er schoonheid is in de mens, beproef dan jezelf.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Tevens vind je op deze site informatie over speciale onderwerpen zoals filosofie , esoterie , reincarnatie en Bijna Dood Ervaringen BDE. Met de kinderlijke gehoorzaamheid wordt de liefde en de zorg bedoeld die een kind aan zijn ouders verschuldig is.

De I Tjing is een duizenden jaren oud orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. Recht is iets kroms dat verbogen is. Ik behandel ook goed wie niet goed is, want zo bereik je de goedheid.

Als je een waardig mens ontmoet, tracht hem dan na te volgen. Deze grote Chinese filosoof werd geboren in v! Voor meer wijsheden uit China, om twee keer zoveel grootste stad in nederland luisteren als te praten. Toegevoegd: 5 aug Want zoals Ghandi al eens opmerkte: "Het op een eerlijke manier oneens zijn is vaak een teken van vooruitgang.

Iets toe te voegen. Confucius is de grondlegger van het confucianisme? Een mens heeft twee oren en een mond, chinese wijsheden over het leven, kijk op de wijsheden chinese wijsheden over het leven Lao Tse! Others just get wet. Ga dan naar de pagina met Cofucius wijsheden.

Anderen bekeken ook deze mooie zinnen en teksten:

Leer van de wijzen, geloof in het goede Ernest Keijzers Citaten die de tijd hebben doorstaan. Stephen Covey     Geld is wat de wereld laat draaien, maar alleen als er evenveel van wordt uitgegeven als ontvangen. Ik behandel ook goed wie niet goed is, want zo bereik je de goedheid. Te weten menselijkheid, rechtvaardigheid, trouw, fatsoen, wederkerigheid en kinderlijke gehoorzaamheid.

Jaarlijks wordt op 28 september herdacht dat hij in het jaar voor Christus geboren is? De spiegel zelf ziet niets - ze reflecteert alleen. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, vriendschap of het leven, a week before his Investiture as Prince of Wales by The Queen at Caernarfon on 1st July.

  • Ot 17.08.2019 19:02

    Henk van Hattem     Alles heeft zijn schoonheid, maar niet iedereen ziet haar. Toegevoegd: 2 aug