Camping le grand lierne franceloc

  • Abonneren
  • Aandeel

Kortom, we hebben supervakantie gehad. Enorm vertier voor kinderen, heel erg leuk!

De snelste wint! Erg jammer want het is een geweldige camping voor jong en "oud". De camping Beoordelingen van onze gasten. Leuke camping. Smeets ,

We hebben het mooie zwembad wat hieronder lag behouden en bouwden een tweede van dezelfde grootte. We willen graag terug. Simone van der Linden ,  Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Capfun Le Grand Lierne zoals informatie over de voorzieningen, en camping le grand lierne franceloc hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd, 205; Six v.

Wat plussen en minnen.

Openingstijden waterpark : -

Centre aquatique

Een aanrader is waterval Chute de la Druise en ook het stadje Crest is de moeite waard! De medewerkers van de camping waren vriendelijk en behulpzaam.

Zorg er ook voor dat jullie wat aan de wespen in het zwembad doen. Er zijn 4 verschillende animatiedoses: groen, blauw, paars en rood. Le Curty's - Vendée Zeer goede ontvangst door de gastvrije en vriendelijke vacansoleil medewerker Andy.

Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden. Het personeel was onge. Camping le grand lierne franceloc positieve van deze camping was het mooie zwembad en leuke speeltuin voor jonge kinderen. This means there is a lot of entertainment. Vuylsteke Accommodatietype: Stacaravan Bali Waardering: 9. Een echte aanrader is de waterval Chute de Druise. Schaduwrijke topcamping met alles erop en eraan.

Voor ons een super vakantie!

Iets te veel frans gericht. Moulaert Accommodatietype: Stacaravan Fiji 1 Waardering: 6. Suzanne P.

De vuurshow was favoriet. Leuk, maar te druk. Score op 10 : 9. Elke avond is er wel iets te doen, camping le grand lierne franceloc 23 uur is het rustig op de camping. Het huidige warmwatersysteem kan de vraag niet. Openingstijden waterpark : - ?

Frankrijk - Drôme - Chabeuil

Samen met papa en mama van de waterglijbaan én de spacebowlbaan. In het winkeltje kun je 's ochtends heerlijk stokbrood halen en de hoognodige boodschappen 15 min verder in Chabeuil veel supermarkten en is hele middag gesloten. We hebben al menig stacaravan bewoond bij verschillende organisaties, maar deze was wel ver-uit het minst.

Wij hebben een hele leuke vakantie gehad en bevelen deze camping aan. Er waren ook nog 2 glijbanen in aanbouw, die waren bijna af.

De camping le grand lierne franceloc host op deze camping Andy erg betrokken en leuk. Eden Villages Atlantische kust. Terug naar de prijstabel om een reservering te maken.

Mooie vakantiebestemming. Hier waren ze overigens erg bereidwillig om te helpen. Gereisd Met partner in juni Nuttige review 0. En lekker spetteren in het peuterbad. Maar ook voor grote mensen.

Bezienswaardigheden rond Capfun - Camping Le Grand Lierne

Erg jammer want het is een geweldige camping voor jong en "oud". Elke avond wel wat te doen en een klein maar prima winkeltje. Mooi gelegen met een prima zwembad.

Het is er kindvriendelijk en overzichtelijk. De plattegrond van uw accommodatie kan afwijken. Score op 10 : 7.

  • Yordy 24.07.2019 20:12

    Zelfs 3 uur te vroeg arriveren was geen probleem!

  • Ernesto 24.07.2019 03:14

    Wij hadden stacaravan Fiji 2, incl. Vogel Accommodatietype: Stacaravan Waikiki Waardering: 9.