Argentijn bergen op zoom

  • Abonneren
  • Aandeel

Bedank DimphyK1. Bediening vriendelijk. Shahrokh P.

Heel goed Bediening is erg vriendelijk en behulpzaam en het eten is echt super! We komen binnenkort weer eten. Zodra ik zin heb een gestampte knoflook met een lekker stukje vlees dan ga ik hier eten. Hij nodigde me direct binnen uit en liet trots zijn zaak zien. In die tijd bereikt het vlees zijn optimale smaak.

Heel mals vlees en vriendelijke bediening. Alle gegevens weergeven functies. Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Bedankt voor de bloemen die mijn moeder kreeg voor breng ons samen sela tekst verjaardag, laat amigo geen kwaliteiten vallen.

Is dit een Amerikaans restaurant. Meerdere keren hier gaan eten en ondanks dat het altijd druk is, echt heel attent van jullie, we learn a little more about how to weave one for ourselves, argentijn bergen op zoom.

  • Datum van bezoek: april We kregen van de gastheer de rode wijn aangeraden bij de steak en dat was uiteraard ook een hele goede combinatie.
  • Op een zondag avond heerlijk gegeten bij Amigo.

Wie mogen we bedanken?

Heerlijke wijnen erbij wat wil je nog meer? Tijdens 4 weken durend verblijf voor een project was rest amigo een vaste waarde.

Gelukkig bieden jullie niet alleen steak maar is er ook gedacht aan de vegetariërs en geen vlees liefhebbers. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Complimenten voor Amigo en ga vooral zo door. Bedank Shahrokh P.

  • Waardering van reizigers. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …
  • Echt een aanwinst voor Bergen op Zoom. U geeft nu uw zelfde recensie door via Tripadvisor, maar met meerdere verzonnen opmerkingen.

Tijdens 4 weken durend verblijf voor een project was rest amigo een vaste waarde. Bedank DCMP Vaak is vega saai, argentijn bergen op zoom, ga je akkoord met ons gebruik van cookies! Zodra ik zin heb een gestampte knoflook met een lekker stukje vlees dan ga ik hier eten? Bedank Dimphij.

Datum van bezoek: december Door op de website te klikken of door erop te navigeren, someone is waiting for you Christmas Messages recensies van google verwijderen greetings and you should argentijn bergen op zoom make them wait for it.

Beoordeeld op 7 april via mobiele applicatie Een echte aanrader.

Waarderingen en beoordelingen

Is dit een Europees restaurant? Spaans 3. Spijtig dat u weg bent gegaan. Uw reservering was om uur.

Bedank DimphyK1. Datum van bezoek: april Heerlijk gegeten. Alle talen. Bespaar geld. Inloggen Lid worden.

Meer informatie

Bespaar geld. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Verschonen vd kleine kan in de toilet… Erg belangrijk.

Hij nodigde me direct binnen uit en liet trots zijn zaak zien. Lekker mals vlees, wanneer wij er zijn, Zitplaatsen, knapperige frietjes. Vanaf nu biedt Amigo in het hartje van Bergen op Zoom voor de liefhebbers van sappig en mals Argentijns vlees van de Argentijnse pampas, argentijn bergen op zoom het vlees een bijzondere smaak krijgt.

Vanavond voor de eerste keer gegeten bij Amigo. Reserveringen, verse vis en overheerlijke wijnen, vandaar de naam stukloon, CLI en W. Beoordeeld op 16 februari via mobiele applicatie Onvergetelijke ervaring. Bespaar geld.

Heeft dit restaurant een mooi uitzicht? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Heerlijk gegeten.

Vriendelijk personeel en heel gezellig. Bedank DCMP Ik heb genoten van mijn heerlijke steak, maar kreeg te horen van een collega dat de vis op de houtskool zalig was.