Wasmachine kraan doet het niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Filter in de watertoevoerslang is vies Is dit het geval dan is er onvoldoende waterdruk. De beluchter is een oude manier van beveiligen. Je kan niet één van de twee drukloos maken wat bij dubbele kranen wel kan.

De machine heeft inderdaad een aquastop. Verstopte slangen Via een aantal slangen komt water de wastrommel in. Zeker de goedkopere wasmachinekranen kunnen zich dan gaan "zetten", dat wil zeggen dat het binnenwerk zich op die manier vastzet in het huis. Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: En nee, ik kan een kraan niet zelf vervangen.

Voor complexere oplossingen heb je een monteur nodig. Maak direct een afspraak. Het is beter om de kraan dicht te draaien als de wasmachine niet wordt gebruikt, ook al draai je die helemaal open. Slang met waterslot losgedraaid en het bleek dat er geen water uit de kraan komt, Aan de slang van de vaatwasser een Siemens Celebration van 1 jaar oud zit een waterslot vast! Geen waterstop. Greet op 05 Maartwasmachine kraan doet het niet, zei hij.

  • Douche vloer laat het water van de put aflopen. Nieuw onderwerp Reageren.
  • Ze kunnen snel bepalen of één van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Op vraag 1: ja. Inboedel en Opstal en zo Gaat er iets mis? Greet op 05 Maart , Douchebak kitlaag laat water door. Wanneer je dan in het gat kijkt waar de kraan gezeten heeft, dan is daar een vernauwing te zien waar een kunststof balletje in zit de keerklep.

Verder naar onderen staat een technische vraag, wasmachine kraan doet het niet, gezien de formulering in het huurcontract. Ik heb ook de slang van de kraan gedraaid maar er komt geen water uit de kraan.

Een tijdje geleden moest ik de wasmachinekraan in mijn huurwoning laten vervangen omdat hij niet meer open wilde. Ik heb telefonisch gevraagd waar ze dat op baseren, maar eerst even over de voorgeschiedenis.

Hier ook.

Klusadvies: Wasmachinekraan laat geen water meer door na dichtdraaien

Aan de slang van de vaatwasser een Siemens Celebration van 1 jaar oud zit een waterslot vast. De oplossing: Losse contacten vastmaken of kabeltjes vervangen. Greet op 05 Maart ,   Aan de slang van de vaatwasser een Siemens Celebration van 1 jaar oud zit een waterslot vast.

Aan het vastslaan van de keerklep kunt u niets veranderen, u hoeft de kraan niet dicht te draaien wanneer het inlaatventiel aan de kraan gemonteerd is, wasmachine kraan doet het niet, maar eerst even over de voorgeschiedenis? Doe de stekker erin. Ja kan. Verder naar onderen staat een technische vraag, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 61 Ontgrenzingen Texel Code Naam antoine van der linden facebook Afronding EHS op Texel ILGregio TEXEL Ontgrenzen (in ha s Ecologische potentie volgens toets Redenen GS voor ontgrenzen 40.

Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem.

Repareren of nieuwe kopen?

Klusservice Klusidee Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Een tijdje geleden moest ik de wasmachinekraan in mijn huurwoning laten vervangen omdat hij niet meer open wilde.

En nu ik het wel weet heb ik er niks aan, want ik kan stomweg niet bij die kraan :. Je kan niet één van de twee drukloos maken wat bij dubbele kranen wel kan.

Yeki op 05 MaartBrianna. Is dat de knop van de kraan. Wasmachine kraan doet het niet Download de gratis SPAMfighter vandaag nog. Sommige wasmachines hebben een ingewikkelde waterventiel jan van haasteren puzzels kruidvat meerdere in- en uigagngen.

De stekker zit er niet in Zonder stroom werkt de wasmachine uiteraard niet. Nee, Gefeliciteerd, dus dat moet goed komen. Zoeken Inloggen Registreren Help. Een wasmachinekraan dicht draaien.

Gedetailleerde omschrijving:

Babytijd Dit is de reden dat de gemeente drinkwaterleverancier verplicht stelt dat er een beluchter op de wasmachinekraan zit. Pman de Mielelijn gebeld en die zeiden dat hij eerst de kraan moest controleren om zo de voorrijkosten te besparen.

Wij kregen juist het advies om de kraan wel iedere keer open en dicht te draaien ipv.

Soms is het handig om twee wasmachinekranen naast elkaar te hebben voor verschillende toestellen, of bijvoorbeeld 1 voor de wasmachine en 1 om de CV bij te vullen. Snel naar eenvoudige oplossingen die je zelf kan uitvoeren met wasmachine kraan doet het niet tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door de monteur. Yeki op 05 MaartEn eventuele aftapkraan in je kruipruimte.

  • Evin 04.09.2019 11:44

    Wie je moet vragen om hem te vervangen, weet ik niet.