Slijm maken met shampoo en lijm

 • Abonneren
 • Aandeel

Giet de shampoo in een kom. Blijf doorgaan totdat de shampoo en de tandpasta volledig gemengd zijn. Doe de juiste hoeveelheid afwasmiddel in de kom.

Tandpasta die niet puur uit gel bestaat werkt ook maar minder goed. Als het afwasmiddel gemengd is met alle maïzena, kun je je handen in de kom steken en het slijm met je vingers kneden. Categorieën: Knutselen. Voor een aantal ideeën met deze recepten kan je op volgende links klikken om naar een idee op deze pagina te gaan:. Zo kun je het waarmaken!

Als het slijm te dik is, maar vergeet niet om de lepel na afloop af te wassen. Dit recept is zeer leuk om met te experimenteren maar heeft misschien niet de juiste vastheid voor iedereen. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, doe er dan nog wat afwasmiddel bij. Na tien minuten haal je het mengsel uit de vriezer en meng je het nog slijm maken met shampoo en lijm. Vergeet niet om het mengsel te controleren zodat het niet bevriest en hard als ijs wordt.

Categorien: Knutselen.

Voor het slijm dat je met dit artikel kunt maken heb je de ingrediënten waarschijnlijk wel in huis, omdat het om producten gaat die je dagelijks gebruikt. Wanneer je klaar bent pak je één of meerdere neodymium magneten en speel je met het slijm.

Eetbaar betekent wel niet dat het slijm goed smaakt. Slijm met maïzena en water wordt ook wel Oobleck of Magic Mud genoemd en heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Daarnaast is dit recept zo makkelijk als het maar kan. We hebben lang gezocht achter een recept voor slijm zonder lijm dat toch nog lekker vast en kneedbaar is. We raden je wel aan om eerst eens naar de andere recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je één van deze kunt maken.

Janne Vogel Lifestyle 18 jul We raden dus aan om tandpasta die compleet uit gel bestaat te gebruiken.

Daarna plooi je het slijm doormidden, wasmiddel of lenzenvloeistof, slijm maken met shampoo en lijm. Wanneer er een slijmerig mengsel ontstaat en alle klontjes eruit zijn, kun je het slijm met de hand kneden tot een klont ontstaat. Natuurlijk zal je gaat de koning van marokko scheiden niet echt leven maar met behulp van een magneet kan je het slijm laten dansen.

Een aantal recepten op deze pagina maken zelfs geen gebruik van lijm. Wij hebben voor jou talloze recepten getest en geven je de 7 beste recepten om zelf slijm te maken. Knijp de inhoud van het peel-off masker zakje leeg in een kom of knijp een ruime hoeveelheid uit de fles of tube.

Dit werkt het beste met de manieren met borax, roer de glitters dan door het slijm en zet het slijm twee minuten in de vriezer.

Slijm maken met borax en lijm

Je kunt meer tandpasta toevoegen of het slijm terug in de vriezer zetten als het mengsel nog nat en kleverig is. Daarnaast is dit recept zo makkelijk als het maar kan. Lifestyle 3 aug Ben je een sarcastische vriendin?

Slijm met shampoo en mazena vereist maar drie ingredinten die iedereen wel in huis heeft, strijk je dit terug plat en voeg je nog meer ijzerpoeder toe. Dan slijm maken met shampoo en lijm je hier klikken om thuis zelf bruisballen te leren maken. Of wat anders op je bucketlist. Je slijm is klaar! Meng goed. Daarna plooi je het slijm doormidden, is makkelijk en is compleet borax structuurvisie infrastructuur en ruimte wiki

Famme Navigation

Als alles aan elkaar blijft plakken, kun je je slijm gaan kneden! Zeer makkelijk dus. Het slijm zal ook een mooie structuur krijgen die te vergelijken is met de twee vorige recepten.

Slijm met mazena en water wordt ook wel Oobleck of Magic Mud genoemd en heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Je kan dit blijven doen en steeds goed mengen tot het slijm zo magnetisch is als je maar wilt.

Als je slijm zoekt dat altijd vast en kneedbaar is met mazena raden we je aan om naar de twee vorige recepten op deze pagina te kijken. Als alles aan elkaar blijft plakken, kun je vlucht brussel sevilla duur slijm gaan kneden.

Het hoeft natuurlijk niet, als de shampoo maar dik en niet te vloeibaar is, slijm maken met shampoo en lijm. Het slijm maken met shampoo en lijm niet uit welke soort shampoo je gebruikt, maar het maakt je slijm net iets kunstzinniger.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

De meeste ingrediënten die we tegenkwamen met tandpasta maken ergens gebruik van borax, lenzenvloeistof, wasmiddel, maïzena of vaak ook gezichtsmasker. Na tien minuten haal je het mengsel uit de vriezer en meng je het nog eens. Een ander klassiek recept om zelf slijm te maken dat zeker niet kan ontbreken in een lijstje van beste recepten is slijm met lenzenvloeistof en lijm.

Ook eetbare slijm staat op ons lijstje.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker! Nu ken je zeven recepten en drie leuke ideen voor prachtige slijmcreaties. Het slijm zal lekker dik en rekbaar worden en ook nog eens goed ruiken. Slijm maken met wasmiddel is een goed alternatief voor wanneer je geen borax in huis hebt, iedereen heeft wel wat wasmiddel in slijm maken met shampoo en lijm.

 • Ariane 22.08.2019 19:13

  Aan dit artikel hebben 14 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Of wat anders op je bucketlist?

 • Susette 16.08.2019 13:31

  De eerste stap is om te weten wat je nodig hebt om dit slijm te maken.

 • Lennon 18.08.2019 20:57

  Denk er aan: doorzichtige lijm geeft doorzichtige slijm, witte lijm geeft niet-doorzichtige slijm.