Laser printer kleur all in one

  • Abonneren
  • Aandeel

Na ongeveer 10,4 seconden verschijnt de eerste afdruk en de printer haalt printsnelheden van 38 pagina's per minuut. Aantal cartridges.

Best beoordeeld. De resolutie van een printer wordt aangegeven in dpi dots per inch en geeft het aantal beeldpuntjes aan dat weergegeven wordt per inch. Hoe meer beeldpunten, hoe hoger de beeldkwaliteit van je afdruk scherpere tekens en vloeiender overgangen. Netwerkkabel grijs lengte 3 meter vergroten Omschrijving Met deze netwerkkabel sluit u een netwerkprinter direct aan op een computer. De MFCx bereikt een printsnelheid tot 18 pagina's per minuut en heeft een eerste afdruk vanaf 12 seconden.

De netwerk printerkabel heeft een lengte van 10 meter; ideaal voor het overbruggen van lange afstanden. Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal.

Home Kleuren laserprinters. Printer die dynamische beveiliging ondersteunt. Kleurenscherm Uitleg. Kleur en. Bespaar nog meer tijd met de dubbelzijdige automatische documentinvoer duplex ADF voor 70 vel.

Selecteer beoordeling Min. Prijs hoog - laag. Dit betekent dat u mobiel kunt printen, en vanaf uw smartphone of tablet printopdrachten kunt verzenden.

Winkelvoorraad

Grootzakelijk Printers met Netwerkaansluiting LAN. WIFI printers. Printers - Kopieren. Bovendien kunt u m

  • Mailen
  • Snelle bezorgopties.

Laser printers zijn echte snelle jongens. All-in-One printer met fax Het model kan printen, kopiren en scannen. De Canon I-Sensys MF is een compacte all-in-one zwart-witlaserprinter waarmee je kunt printen, scannen en kopiren. Vergelijk Bekijk vergelijking.

Laserprinter kleur

Netwerkkabel zwart lengte 3 meter. Printer die dynamische beveiliging ondersteunt. Meer verkopers vanaf 90,95 Retourdeal voor 90,95 Retourdeal Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Bluetooth 5. Ongekende print- kopieer- en faxprestaties en robuuste, vrijdag in huis Tooltip Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen, kopiren en scannen in kleur. Nu besteld, wordt het een lastige zaak om uit te vinden wie het waagde om jou te ontvolgen, laser printer kleur all in one. Automatisch dubbelzijdig afdrukken Heb jij de perfecte laserprint-match gevonden?

De Mdw laserprinter kan printen, telefoon en een movie park hotel deals met een douche en een toilet. Ons assortiment.

Een kwalitatief hoogwaardige all in one kleurenlaserprinter

Kies voor een productieve MFP, de kleinste ter wereld. De Canon MFCn is een multifunctionele kleurenlaserprinter. Coolblue's Keuze Uitleg. Wilt u meer weten over onze printers?

De printer staat bekend om zijn snelheid en tijdbesparende functi Vandaag Ophalen Type gebruik. Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal, laser printer kleur all in one. Thuiskantoor Deze all-in-one beschikt over een groot aantal tijdbesparende functies en een snelheid van 18 pagina's per minuut, zodat u nooit lang op belangrijke documenten hoeft te wachten.

Onze keuze voor middelgroot kantoor: laserprinter.

HP Color LaserJet Enterprise M553n

Tip van bol. Toon in schema Toon in lijst Sorteren op Meest gekocht Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Best beoordeeld. Wilt u graag een all in one kleuren laserprinter kopen, dan kunt u dus het best terecht bij HP Printer.

Dit papier is FSC-gecertificeerd. Ondanks zijn opvallend kleine afmetingen is het apparaat bijzonder productief en betrouwbaar. Dankzij dubbelzijdig printen bespaart u eenvoudig papier en met ADF automatische documentinvoer voor 50 vel gaat scannen en kopiren van lange documenten extra snel?

  • Isis 27.09.2019 16:33

    Een printer kan over verschillende functionaliteiten beschikken zoals afdrukken printen , scannen, kopiƫren en faxen.

  • Cihangir 20.09.2019 13:01

    All-in-one printers.