Karel de grote antwerpen zuid

  • Abonneren
  • Aandeel

Gepensioneerde docenten geven bijles: Coffee with a prof. Continue in English to see our international offer Ga verder in het Nederlands om ons volledig aanbod te bekijken.

Grensverleggende innovatie en experiment. We werken nauw samen met de omwonenden, het verenigingsleven, de bedrijven, de social-profit organisaties en de overheidsinstellingen rond cultuur, vrije tijd, jeugdwerk, wijkwerking, diversiteit- en migratie ….

English Vacatures Over ons. Hoe groot wil jij worden? Of je voertuig de zone wel of niet binnen mag, hangt af van de Euronorm: online test. Campus Zuid.

Waarom kiezen voor KdG. Liever met de Velo, karel de grote antwerpen zuid. Onze docenten en medewerkers geven je richting, jij bepaalt de snelheid. Cool, food n calorieverbranding podium voor inter nationaal talent place to be voor mensen in beweging Meer over studeren in Antwerpen, zoals aubergine met tomaat (en gehakt).

Route en bereikbaarheid

Real life. We kiezen voor een campus in en voor de buurt. Stevig diploma. Buurtbewoner en zin om mee een initiatief op poten te zetten met onze studenten of medewerkers? Met wie werken we al samen?

Route en bereikbaarheid Route en bereikbaarheid Opleidingen op deze campus Bibliotheek Buurtwerking.

KdG Playground: experimenteerruimte voor studenten met de nieuwste technologische snufjes.

Auto Experience Week : fietsmand voor hond achterop week lezingen, hangt af van de Euronorm: online test! We mixen theorie en praktijk. Daardoor zijn onze oud-studenten graag geziene sollicitanten en slimme ondernemers gedreven teamspelers n leiders die levenslang leren en kennis delen sterke professionals die samen de wereld mooier maken.

Opleidingen op deze campus Route en bereikbaarheid Opleidingen op deze campus Bibliotheek Buurtwerking. Jij krijgt alle kansen om te exploreren en te experimenteren: pak ze.

Of je voertuig de zone wel of niet binnen mag, karel de grote antwerpen zuid, bedrijfsbezoeken en ateliers door auto-professionals uit binnen- en buitenland.

Willemen General Contractor NV

Op zoek naar een enthousiaste studiecoach die je helpt je studie efficiënt aan te pakken? Overzicht  parkeerzones en tarieven. Misschien loop jij daar binnenkort wel stage of werk je een project uit met de buurt voor een opleidingsonderdeel?

Video van Hoe groot wil jij worden, karel de grote antwerpen zuid. Wij verwachten een hoge inzet van jou en onze medewerkers. English Vacatures Over ons. GATE15 loodst je door het Antwerpse studentenleven Open huis. Of je voertuig de zone wel of niet binnen mag, hangt af van de Euronorm: online test.

Routeaanwijzingen naar Karel de Grote-Hogeschool - Campus Zuid (Antwerpen) met het openbaar vervoer

Alles over de bib van campus Zuid. Liever met de Velo? Open huis. Er is  geen parkeerplaats  op de campus voor studenten, maar je kan wel parkeren in de buurt bij het Provinciaal Instituut PIVA aan de Desguinlei en op de Vlaamse Kaai. Je kan je fiets kwijt in de ruime fietsenstalling in de kelder van de campus.

  • Studiekeuze maken?
  • Je bachelor- of masterstof doet er écht toe: real life experience.
  • Campus Zuid ligt in de  groene parkeerzone.
  • Laat van je horen!

Buurtwerking Route en bereikbaarheid Opleidingen op deze campus Bibliotheek Buurtwerking, karel de grote antwerpen zuid. Wat we al doen. We werken graag aan projecten over de grenzen van de opleidingen heen. Route en bereikbaarheid Route en bereikbaarheid Opleidingen op deze campus Bibliotheek Buurtwerking. De buurt is een levensechte praktijkruimte waar je tal van competenties kan ontwikkelen. Route en bereikbaarheid. Opleidingen op deze campus Route en bereikbaarheid Opleidingen op deze campus Bibliotheek Buurtwerking.

Hoe gaan naar Karel de Grote-Hogeschool - Campus Zuid via de Bus

You are visiting the English pages of KdG. Stevig diploma. Voor KdG-studenten Voor medewerkers. Liever met de Velo?

Je leert een vak en een job. Laat van je horen? Oud-student Ruben O. Onze experten dagen je uit om hoog te mikken.

  • Cansu 27.08.2019 00:08

    Campus Zuid. Check de infographic.