Hoe maak je lekkere spruitjes stamppot

  • Abonneren
  • Aandeel

Schil de aardappelen en maak de spruitjes schoon. Door de toevoeging van wat bieslook kreeg de stamppot net iets meer finesse. Gezondheid 1 aug Prideweek: 5 tips voor ouders na de coming-out van je kind.

Beide afgieten en bij elkaar doen en met de boter 1 minuut met de garde mixen. Snij de rookworst in evenveel stukken als er eters zijn en leg deze op de stamppot.

Verhit 25 g boter in een koekenpan en bak de plakken appel aan beide kanten snel bruin. Giet de aardappelen en spruitjes af. Preistamppot met oude kaas.

Geplaatst op Hoofdgerecht. Gegratineerde Spruitjesstamppot Mijn favoriete stamppot, vraag ik me af. Zelfs voor degene die spruitjes niet lekker vinden. Voeg na een paar minuten bakken de paprika toe en bak deze nog even mee.

Wat blijft er nog van over, uit de oven.

  • De mosterd is een geniale toevoeging en de spruitjes gaan er op deze wijze in als koek. Schil de aardappelen en maak de spruitjes schoon.
  • Pauline 4 januari om Goeie tip ; Beantwoorden.

Prik in de aardappelen om te kijken of ze gaar zijn. Heb al eerder geschreven dat ik geen keuken prinses ben, en was dus verbaasd om te lezen dat ik de spruitjes stamppot al zo maak als hier staat. Snij de rookworst in evenveel stukken als er eters zijn en leg deze op de stamppot.

De perzik in kleine blokjes snijden en door de stamppot roeren. Eigen recept spruitjesstamppot met rookworst Iedereen kent wel de stamppot hutspot, andijvie of boerenkool, maar kennen jullie deze ook al? Spruitjesstamppot met cambozola Bron: www.

Als de rookworst warm is snij je de worst in blokjes en doe je bij de gebakken cantharellen. Breng de stamppot op smaak met zout, peper en kerriepoeder en leg de plakken appel erop. Recepten met vlees? Ingrid Als niet-spruitjesliefhebber was ik juist blij dat de smaak van de spruitjes gecamoufleerd werd door de kaas en walnoten : Vond het geheel echter wel te droog - door de kaas, hoe maak je lekkere spruitjes stamppot.

Als laatste roer je de blokjes kaas wakker worden met stekende buikpijn tot de kaas een beetje begint te smelten.

Ingrediënten

Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt en koffie en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten. Wel zonder spekjes,ben veggie. Had nog spruitjes liggen, dus de site bekeken.

Meld je aan. Maak de spruitjes schoon en kook ze in ca 10 minuten gaar. Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Een heerlijk niet allerdaags stamppotje met een zachte smaak. Annika 25 november om Je zou het met runder rookworst kunnen eten of runder gehaktballetjes.

Spruitjes stamppot van mw Wubs uit Ruurlo

Dank weer voor het lekkere recept! Meld je aan. Lies 6 januari om Heb dus het voornemen om anders te gaan koken, mbv de site van Pauline. Stamp de aardappelen fijn met een klont boter en een scheut melk. Deze komt in ieder geval hier nog wel vaker op tafel.

Was ze en doe ze met een bodempje water in een pan en voeg het zout toe. Heb jij een lekker en simpel recept dat je met iedereen wilt delen. Roer de boter en zoveel melk toe dat een smeuige stamppot ontstaat?

Feestdagen Sinterklaas recepten. Zelfs mijn dochtertje van 4 vond het lekker terwijl ze niet zo'n makkelijker eter is.

Pauline 7 januari om Wat leuk. Voeg al roerend 25 g boter en zo veel melk toe dat er een hoe maak je lekkere spruitjes stamppot geheel ontstaat. Zet een pan water op en kook de aardappels samen met de appel 20 minuten.

Reactie plaatsen

Ik voegde overigens pecannoten toe, die had ik nog in huis. Easy : Spitskoolstamppot met oude kaas. Kook de spruiten en de aardappelen gaar. Roer de melk en boter erdoor zodat een lekkere stamppot ontstaat.

Gezondheid 18 jul Vegetarische recepten. Maak het op smaak met zout of bouillonpoeder en peper. Zet de aardappelen op in een grote pan, met zoveel water dat ze net onder staan.

  • Naima 08.10.2019 19:05

    Schil de appels en steek er met een appelboor het klokhuis uit.

  • Domenique 08.10.2019 17:37

    Maak het op smaak met zout of bouillonpoeder en peper. Nu ben je klaar om te smullen van je spruitjesstamppot.