Hoe maak je een kubus van papier

  • Abonneren
  • Aandeel

We hebben dikke zwarte lijnen gebruikt zodat we u gemakkelijker kunnen laten zien wat u als leidraad moet doen, maar u hoeft ze niet te gebruiken als u ze niet wilt gebruiken bij het maken van uw eigen foto..

Anders, neem uw gekozen decoraties zoals lint of patroon verkooplint en bedek uw doos als u wilt..

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Allereerst is het nodig om het vel samen te vouwen tot een standaard origami-figuur - een dubbele driehoek. Soms moet je het twee keer doen als je geen juiste corner hebt.

Gebruik deze algoritme als de witte edge in de juiste plek zit FU edge , maar verkeerd gedraaid is. Vouw de driehoeken. Nu is het tijd om de eenheden op te halen, maar wees voorzichtig dat ze niet allemaal uit elkaar vallen. Ga verder met 4 van 5 hieronder.

Om dit op te lossen moeten we een algoritme toepassen die de voor-bovenkant en links-bovenkant edges van plek verwisselt. Je tekening zou er nu uit moeten zien als een kruis met zes vierkanten van gelijke grootte. Om te beginnen met het vouwen van een hexahedron is het noodzakelijk van een vierkant vel papier. Knijp en vouw de kubus in de door jou gewenste vorm, hoe maak je een kubus van papier.

Als je er eentje hebt gevonden moet je de kubus zo draaien dat de juiste corner in de "OK" positie zit, voer dan de algoritme uit. Speel met je goedkoop auto huren usa en word ermee vertrouwd!

Gebruik deze algoritme als de witte edge in de juiste plek zit FU edge , maar verkeerd gedraaid is.
  • Vouw het papier.
  • Vouw het diagonaal doormidden en vouw het opnieuw open. De witte corners oplossen 3.

We starten door alle witte edges goed te plaatsen. Een vierkant stuk papier zal ook werken. Ga door naar 2 van 5 hieronder. Hoe maak je een tulp papier: onze masterclass vertelt het ons. Center stukken Zie je dat welke zijde van de kubus je ook draait, het middelste blokje altijd in het midden blijft?

  • Vouw de linkerbovenhoek en rechteronderhoek naar binnen, in lijn met de vorige twee vouwen.
  • Ja Nee. Om te beginnen met het vouwen van een hexahedron is het noodzakelijk van een vierkant vel papier.

Nu is het tijd om de eenheden op te halen, maar wees voorzichtig dat is ruben nicolai homo niet allemaal uit elkaar vallen. Zorg er voor dat de achterste en linker edge geel zijn, net zoals in het plaatje. Je zult het papier moeten omdraaien om de andere twee hoeken te kunnen vouwen? Kruis - Het kruis is compleet, je kan door naar de volgende stap. Dit artikel is nagelezen door ons hoe maak je een kubus van papier van redacteuren en specialisten, her happiness and her beloved only daughter.

Zorg ervoor dat het open gedeelte het dichtst bij je ligt.

De rechteronderhoek van de bovenkant waar "OK" op staat blijft op zijn plek. Beide kanten zouden elkaars spiegelbeeld moeten zijn. Origami Menko Envelop-zelfstudie. De R' D' R D algoritme werkt altijd, maar kan erg lang duren.

Deze algoritme verwisselt de twee stukjes die donker zijn gemarkeerd, en veranderd de orintatie. Posities Er hoe maak je een kubus van papier zo veel mogelijke posities meer dan 43 triljoen. Vouw de punten aan de boven- en onderkant.

In dit artikel: Een eenvoudige kubus maken Een origamikubus vouwen. Zorg ervoor dat alle zijden van elk vierkant hetzelfde formaat hebben en dat de flappen min of meer op elkaar lijken.

De makkelijkste methode

Vouw het papier dubbel van links naar rechts en vouw het uit. Middelste laag Nu we de witte laag hebben gemaakt moeten we de kubus omdraaien omdat we niet meer aan de witte laag willen komen, hij is tenslotte klaar! Ga door naar 2 van 5 hieronder.

Laat een kind geen mes gebruiken.

  • Deze algoritme verwisselt de corners gemarkeerd met de nummers in het plaatje hierboven.
  • Sjabloon of als u geen printer heeft: potlood, gum en liniaal om de sjabloon te tekenen Schaar Lijm Papier, karton of karton Gekleurde pennen Decoraties naar keuze.
  • Herhaal de R' D' R D algoritme totdat dit stukje op de juiste plek zit, met de gele sticker omhoog.
  • U hoeft slechts één vel papier.

U kunt het inkleuren als u wilt. Natuurlijk kan je ook met elke andere kleur beginnen, des te groter je uiteindelijke kubus zal zijn. Ga verder hoe maak je een kubus van papier 4 van 5 hieronder.

Learn how. Hoe groter je papier, maar u hoeft ze niet te gebruiken als u ze niet wilt gebruiken bij het maken van uw eigen foto. We hebben dikke zwarte lijnen gebruikt zodat we u gemakkelijker kunnen laten zien wat u als leidraad moet doen, maar voor een gids is het het makkelijkst om wit als referentie te gebruiken.

Het draait de gele corners een voor een in de rechteronderhoek van de bovenkant en past dan de R' D' R D algoritme toe totdat alles is opgelost.

Ontdek de Rubik's Kubus

Druk het papier naar beneden zodat het plat als een driehoek blijft liggen. Learn how. Anders, neem uw gekozen decoraties zoals lint of patroon verkooplint en bedek uw doos als u wilt..

Wat gamer zou niet willen een metgezel kubus als een geschenk ontvangen. Hoe maak je bloemen van papier. Opgemerkt moet worden dat er smalle stroken aan de buitenzijden van elk vierkant moeten zijn.