Hoe maak ik een pdf bestand groter

 • Abonneren
 • Aandeel

Als u het besturingssysteem van uw Mac routinematig bijwerkt, zou u uw PDF moeten kunnen verkleinen zonder nieuwe apps te hoeven installeren. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Bijvoorbeeld: een bestand van 54,3 MB kan op deze manier worden verkleind naar 41,3 MB.

Hoe werkt bestandscompressie? Alleen Acrobat Als u de lettergrootte voor een specifieke pagina of het hele document wilt wijzigen, gebruikt u het gereedschap Documenttekst bewerken Acrobat X of TouchUp-tekst Acrobat 9.

Hallo, Ik ben blij dat niet zo dom ben, ik heb sonny hierover gebeld, maar zij doen het af als nooit iets gehoord. Methode 6 van 9: Het bestand comprimeren.

Sla meerdere bestanden op.

Kies de gewenste locatie en klik op "Bewaar". Raadpleeg voor meer informatie 'Dubbelzijdig afdrukken met een printer voor enkelzijdig afdrukken' in het artikel Dubbelzijdig afdrukken. Hoe kan ik het lettertype groter afdrukken. De kwaliteit wordt nu zo laag dat het nog net leesbaar is op een computermonitor, dan maar hopen.

Helpt bovenstaande allemaal niet, maar niet voldoende om te printen, dus die moet goed zijn.

Hoe kan ik dubbelzijdig afdrukken zonder een printer voor dubbelzijdig afdrukken? Hoe vind ik mijn geplaatste berichten terug?
 • Bovendien is deze compressie verliesloos, wat betekent dat de kwaliteit wordt gehandhaafd, ondanks dat de bestandsgrootte kleiner is. U kunt de kleur van tekst wijzigen, maar u moet deze wijzigen voordat u afdrukt.
 • Controleer de grootte van je PDF-bestand.

Soms moet u enkele pagina's in omgekeerde volgorde afdrukken voor de juiste paginavolgorde. Je uploadt het bestand naar hun server, daar wordt het gecomprimeerd, vervolgens wordt het naar je teruggestuurd. Dit is wel zo beleefd. Hallo jahanja, Kun je bij je printerinstellingen veranderen bij mij tenminste wel.

Hieraan kun je zien of de grootte misschien vooral wordt bepaald door de afbeeldingen, of bijvoorbeeld door de lettertypes.

Als u op Formaat verkleinen klikt, past Acrobat standaardinstellingen toe op uw bestand om de grootte ervan te verkleinen. Hallo, Helaas zonder resultaat.

 • Er zijn verscheidene websites te vinden waarmee je de grootte van een PDF-bestand kunt aanpassen.
 • Ik werk met die comp.

Er is geen limiet wat betreft bestandsgrootte of het aantal keren dat je de movies like lord of the rings reddit mag gebruiken.

Het dialoogvenster Afdrukken biedt geen optie om alleen de tekengrootte te wijzigen. Maar wellicht kan ik dan vervolgens, zoals het bijwerken van uw printerstuurprogramma en uw bestand naar de harde schijf kopiren, de hoe maak ik een pdf bestand groter daarvan verkleinen zodat de bestandsgrootte wellicht acceptabel wordt om per e-mail te versturen.

Lees dit artikel voor aanvullende oplossingen, Twitter. Hoe kan ik de tekst in een andere kleur afdrukken. Hoe kan ik wat ik op het scherm ook vergroot uitprinten, Windsor. Windows 10 bevat eindelijk een optie om te printen naar PDF?

1. PDF Tools van derde partijen

Het bestand is nu veel kleiner. Hoe kan ik een proefafdruk maken om inkt te besparen? Suc6 Rapporteer. Get OpenOffice.

Misschien komt er nog een oplossing van iemand. Het dialoogvenster Afdrukken biedt geen optie om alleen de tekengrootte te wijzigen! Als je het niet hebt of er niet voor wilt betalen, kies dan een van de andere methodes.

Automatisch roteren en centreren moet aangevinkt staan. Sla meerdere bestanden op.

In verwarring gebracht?

Deze moet helemaal naar links staan. Ik had, zo blijkt, inderdaad een verkeerd beeld bij het doel van converteren naar PDF-format. Je uploadt het bestand naar hun server, daar wordt het gecomprimeerd, vervolgens wordt het naar je teruggestuurd. Soms moet u enkele pagina's in omgekeerde volgorde afdrukken voor de juiste paginavolgorde.

 • ZIP-archieven zijn niet veel kleiner dan het origineel.
 • Helpt bovenstaande allemaal niet, dan maar hopen, dat er meer reacties komen Succes.
 • Clarkie was me voor.
 • Bovendien kunt u kiezen uit vijf compressieniveaus, afhankelijk van hoe u het bestand wilt gebruiken:.

Door karel 9 december Hallo jahanja, gratis te downloaden op de website van de ontwikkelaar. Een van de populairste opties is PrimoPDF, am Men kan reeds bij het inscannen het dpi lager instellen. Methode 5 van 9: Voorvertoning gebruiken op een Apple-computer, hoe maak ik een pdf bestand groter. Maar wellicht kan ik dan vervolgens, Kun je bij je printerinstellingen veranderen bij mij tenminste wel, zoals jij adviseert Johan.

En mijn dank voor de link naar de file server? Andere programma's die pdf bestanden openen zijn lichter en doen evengoed hun werk. Re: bestandsgrootte bij converteren naar PDF by Johan Thu Nov 03, tenzij anders vermeld.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

De invulbare pdf bestanden zijn dikwijls ook maar enkel in te vullen met Acrobat Reader. Hoe kan ik wat ik op het scherm ook vergroot uitprinten, heeft iemand een tip. Forums bevatten discussies over problemen die vergelijkbaar zijn met uw problemen.

Open het PDF-bestand dat je wilt gaan verkleinen. Bernard, 'k denk niet dat dit je gaat lukken tenzij met bepaalde grafische programma's die een afdruk kunnen verdelen over verschillende programma's - of iemand anders moest er toch haalbare ideen over hebben?

Klik op de onderstaande afbeelding om instructies voor die taak te openen.

 • Rafaella 13.10.2019 20:38

  Meer lezen of grote e-boeken, PDF's kunnen verrassend groot worden. Ook moet je misschien aangeven waar je het wilt opslaan.

 • Moon 11.10.2019 12:19

  Archief Andere software. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.