Happy italy openingstijden rotterdam zuid

  • Abonneren
  • Aandeel

Blijft tegenvallen helaas. Wilde graag een hapje eten, maar werd niet zo happy bij happy italy.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over parkeren in Rotterdam. Pollo alla griglia Kipfilet, rucola, aubergine en rode paprika. Afgwlopen week op dinsdagavond met 9 volwasenen gegeten en verjaardag van 1 van ons gevierd bij Happy Italy in Rotterdam Noord. Heerlijk gegeten voor een bizar lage prijs.

Het personeel is meer dan vriendelijk! Del Giardino Tomatensaus, cherrytomaatjes, groene olijven, rode ui, rode pepertjes en ansjovis.

Contadina Tomatensaus, cherrytomaatjes, rucola en krullen Parmezaanse kaas.

Wanneer men na het gereserveerde tijdstip niet aanwezig is, wordt de tafel vrijgegeven aan wachtende gasten, happy italy openingstijden rotterdam zuid. Tomatensaus, buffelmozzarella, wie heeft ervaring met giardia, kan iedereen op Instagram jou taggen in fotos.

En het verschil is me duidelijk opgevallen. Happy Italy wil niet inhoudelijk reageren.

Er moet veel gebeuren om mij -zeker bij een snelle hap- teleur te stellen, maar dit was gewoon onwijs slecht.
  • Geen excuses, niks. In de zomer ook een ruim terras, midden op de Binnenrotte.
  • Happy Italy in Rotterdam is voor mij een superrestaurant waar niets op aan te merken was.

Wie mogen we bedanken?

Het Rotterdamse poppodium Rotown zette de aanbieding bij het concert van het indiebandje Korfbal voor volgende week donderdag 5 september. Wij aangesloten en ik moet zeggen dat het op zich redelijk vlot ging om een plaats te bemachtigen. Het bevalt ons iedere keer heel goed. Klanten bedankte. Mijn vrouw wilde hier graag een keer naar toe.

Bij de Kuip kun je betaald parkeren op straat. Niet aan te raden voor een romantisch diner met natafelen absoluut aan te raden als je geen zin hebt om te koken.

Land: Nederland Nederland Belgi Servi. Het panna cotta toetje en de pizza fragola leken ook verdacht qua substantie op leken best veel op elkaar, happy italy openingstijden rotterdam zuid, het 1 zat in een potje en het andere lag op een soort pizza.

Beetje gerriteerd haalde een meisje onze borden weg. Paar tafeltjes verderop gingen ook pizza's terug.

Hoe was jouw ervaring?

Facebook Inloggen met Facebook. Ik ben, op aanraden van mijn vriendin, met haar bij Happy Italy wezen eten. Ook met kinderen. Een aandachtspunt is de bediening, tijdens het eten zijn er wel 5 verschillende serveersters langsgeweest om te vragen of het smaakt.

Happy Italy in Rotterdam is voor mij een superrestaurant waar niets op aan te merken was. Afrekenen en wegwezen. Pizza Fragola Pizza met mascarpone en aardbeien.

Mijn vrouw wilde hier graag een keer naar toe, happy italy openingstijden rotterdam zuid. De prijzen van drank en het broodje met olie worden overigens nergens vermeld.

Met collega's gegeten bij Happy italy! Een keer een wat mindere ervaring gehad, maar dat hebben ze meer dan keurig opgelost.

Opvallend! Eurovisi­onsi­te geeft Rotterdam aan als locatie Songfesti­val

Happy Italy is op dit moment een van de meest populaire Italiaanse restaurants in Rotterdam van dit moment. Prosciutto Tomatensaus, mozzarella, Prosciutto cotto en basilicum. Onze dochter probeerde nog iets leuks te regelen voor de jarige.

Van te voren had ik geen hoge verwachtingen van dit restaurant. Tomatensaus, rucola en een mix van gegrilde paprika, aubergine en courgette.

Zaterdagavond met z'n vieren heerlijk gegeten tegen een ongekend lage prijs. Maak een profiel aan? Qua klantvriendelijkheid kan er een hoop verbeterd worden, happy italy openingstijden rotterdam zuid. Ook dat is een het syndroom van tietze restaurant en een absolute vreetschuur. Een uur later passeerden we toevallig hetzelfde restaurant en tot onze verbazing was ons tafeltje met de halfgare pizza's en fletse koffie nog steeds niet afgeruimd.

Eurovisionsite geeft Rotterdam aan als locatie Songfestival De laatste van Bowie komt ook in het Luxor Een uur gratis bier bij concert! Pizza Fragola Pizza met mascarpone en aardbeien. Het panna cotta toetje en de pizza fragola leken ook verdacht qua substantie op leken best veel op elkaar, het 1 happy italy openingstijden rotterdam zuid in een potje en het andere lag op een soort pizza.

Contactgegevens

Na te hebben gewacht 15 min werd ons verteld dat we dan maar ergens anders moesten eten als we geen geduld hadden. Tomatensaus, ricotta salata kaas, gegrilde aubergine, mozzarella en basilicum. Pollo e Limone Roomsaus, gegrilde kip, cherrytomaatjes, peterselie en een vleugje citroen.

Ondanks de drukte gaat het toch redelijk vlot. Vijf minuten vinden ze acceptabel. Eten vinden wij persoonlijk erg tegen vallen. Parkeer je auto in de St?

  • Frédéric 01.10.2019 16:52

    Verder was het allemaal ruim opgezet, kon je comfortabel zitten en viel het ook met de herrie heel erg mee. Tomatensaus, cherrytomaatjes, rucola en krullen Parmezaanse kaas.

  • Veere 04.10.2019 11:18

    Di Lusso Margherita Tomatensaus, verse buffelmozzarella en pesto van basilicum. Service was snel.