Gratis bellen binnen europa vodafone

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Ook bijzonder: Telfort dekt de Franse Zuidelijke en Antarctische gebieden. Bijna twee jaar later, op 15 juni , gaan de nieuwe regels in.

Uw Nederlandse abonnement is nu in Europa geldig. Zo wordt op Cyprus alleen het Griekse deel gedekt en bel je niet uit je bundel op de Azoren.

Vind nu de beste telecomdeals. Gewoon bellen naar buitenlandse nummers, dus ook naar nummers in je vakantieland valt meestal niet binnen de bundel. Ga dan naar de website van je provider of neem telefonisch contact op.

Dat zijn Liechtenstein, Noorwegen en IJsland, gratis bellen binnen europa vodafone. Uw wens is onze uitdaging. Sms "10 GB EU aan" naar Dit is al zo sinds het begin van mobiele telefonie met als verschil dat je nu wel vanaf elk Europees land binnen je bundel naar Nederland kan bellen.

Vaste telefonie Vaste tarieven marks and spencer hoofdkantoor nederland Nummerbehoud vaste telefonie. Roamen tegen thuistarief.

Ik hoop je met dit artikel een paar goede tips te hebben gegeven om tijdens je vakantie toch voordelig te kunnen bellen en internetten. Eric 4 juli Categorieën: Sim Only, Alles in 1. Daarom staan wij voor u klaar als u ons nodig hebt.
 • STER Advertentie.
 • Wat is 5G? Lees daarbij ook vooral mijn laatste tip, want misschien is even offline zijn ook niet zo'n slecht idee!

Vanaf 1 juni 'roam like at home'

Ga dan naar de website van je provider of neem telefonisch contact op. Wat als je boven je verbruikslimiet gaat? Zit jouw provider hier niet bij? Overigens bij sommige contracten van Vodafone krijg je maandelijks gratis belminuten naar het buitenland cadeau. Nu geldt dit voor alle abonnementen en prepaidbundels, voor bestaande en nieuwe klanten. Bij KPN zijn wel minder landen gedekt.

 • Dan passen we een Fair Use Policy toe, waarmee we onredelijk gebruik in het buitenland willen voorkomen. Snel naar: Hardware en Software.
 • Microsoft Hosted Exchange.

De Nederlandse Antillen valleen niet onder de EU. Vergelijken Mobiele telefoons vergelijken 4G telefoons vergelijken Android telefoons vergelijken iPhones vergelijken Niet-smartphones vergelijken.

Merken Mobiele strandpaviljoen noordduine domburg niederlande merken Tablet merken! Vaste telefonie Vaste tarieven vergelijken Nummerbehoud vaste telefonie. Deze werden dus automatisch gedownload en in een tiental seconden had ik 50 MB verbruikt. Alle sim only verwijderen.

Lekker op je vakantie in de Alpen een foto sturen van het mooie uitzicht of even je moeder bellen dat je na een lange busreis veilig bent aangekomen in Salou. Wel even je roaming aanzetten als je buiten Nederland wilt internetten. Reis je voor werk of andere zaken heel vaak naar landen in de EU? Deze bundels zijn een maand geldig.

Bregje 22 november Ben je in Nederland en wil je naar buitenlandse nummers in de EU bellen. Meer informatie Mobiel internet dataverbruik Over sim only abonnementen Over prepaid Goedkoper mobiel bellen Mobiel abonnement voor kinderen Mobiel abonnement verlengen Mobiel internet iPad en tablet Vergelijking mobiel internet op smartphone Telefoonnummers in Nederland.

Hetzelfde geldt voor het versturen van een sms naar een buitenlands nummer. Alle sim only verwijderen, gratis bellen binnen europa vodafone. Ik zet ze nog even op een rijtje: Gebruik de WiFi van het hotel, de camping of het vakantiehuisje.

'In de EU net zo mobiel als thuis'

Meer informatie Mobiel internet dataverbruik Over sim only abonnementen Over prepaid Goedkoper mobiel bellen Mobiel abonnement voor kinderen Mobiel abonnement verlengen Mobiel internet iPad en tablet Vergelijking mobiel internet op smartphone Telefoonnummers in Nederland. Er blijft zo een stukje verdienmodel van de providers in tact, namelijk bellen van NL naar het buitenland. Drie kapiteins op één schip. Als er wel een simlock op je telefoon zit en je hebt deze al langer dan een jaar, dan kun je je provider om de unlockcode vragen om de simlock eraf te halen.

Vodafone Flex. Alle telefoons verwijderen. Meer landen dan de EU Vodafone maakt het ook mogelijk om in diverse landen buiten de EU te bellen, sms'en en internetten tegen Nederlands tarief of vanuit de Nederlandse bundels. Extra informatie op de website van de Europese Unie! Overigens bij sommige goedkoop vliegen bangkok amsterdam van Vodafone krijg je maandelijks gratis belminuten naar het buitenland gratis bellen binnen europa vodafone Lees meer over onze Fair Use Policy.

Brazili valt onder de duurste tariefzone en voor deze nog geen minuut online zijn werd dan ook bijna euro in rekening gebracht door mijn provider.

Vreemde situatie op Sint-Maarten

Hierbij kom ik dan toch weer terug op de adviezen die ik ook voor Nederland en de EU heb gegeven:. Bovendien zijn de kosten vast. Het wordt wel tijd dat de providers dit duidelijker gaan communiceren, want er zijn nog heel veel misverstanden over.

Ditzelfde telt voor andere providers. Van den Boogaard neemt contact op met Vodafone, maar de medewerkers kunnen het hem niet uitleggen. U wordt helemaal geen loer gedraaid.

 • Remco 29.09.2019 15:49

  Overstappen Overstap informatie Contractwekker.

 • Svenja 02.10.2019 15:58

  Beheer en ondersteuning Onze producten en diensten moeten functioneren. Vanaf juni  kun je de Nederlandse bundels ook in de Europese Unie gebruiken, zonder extra kosten.

 • Jarick 02.10.2019 06:26

  Eerst is door de makelaar gezegd dat er een gezin in zou komen en daarna bleek het een vader te zijn die een huis kocht voor zijn zoon.