Gaat de koning van marokko scheiden

  • Abonneren
  • Aandeel

De vermeende geaardheid van Mohammed VI zou zelfs aanleiding hebben gegeven tot twijfel over zijn geschiktheid om het land te leiden, omdat de koning ook de religieuze leider van Marokko is.

Het Journaal VGT. Typisch weer zo een vooroordeel van iemand die helemaal niks afweet van Marokko of de koning..

Bevat video 8. Kan de Europese commissie niet gewoon officieel vragen aan Marokko waar hun Princes zit of kunnen zulke vragen niet. Koppel uit Mol gearresteerd voor verblijf in hotels zonder rekeningen te betalen. Eerder al had ze allerhande afspraken afgezegd, waaronder enkele voor haar stichting die onderzoek doet naar kanker.

Dat begon wereldwijd pas op te vallen toen de Marokkaanse vorst in februari een hartoperatie in Parijs had ondergaan. Wellicht geen toevallig gekozen datum voor het als 'scoop' gepresenteerde  nieuws omdat het koningspaar gisteren 16 jaar getrouwd was.

Lalla Salma werd tijdens de ziekte van Mohammed VI geen enkele keer in Parijs gezien terwijl op Marokkaanse websites negatieve berichten over haar verschenen.

Misschien een onderwerp voor het volgende carnaval, dan wordt de EU wel wakker. Tranen vanavond in Familie: Johan heeft iedereen bedrogen. Of log in met je e-mailadres. Volleybal 3. Al bijna twee jaar is prinses Lalla Salma niet meer gezien.

Italiaanse vulkaan Stromboli barst opnieuw uit. Hola, het Spaanse zusterblad van het Britse  Hello!
  • Eind was de prinses ineens van de aardbodem verdwenen.
  • Hoe moet zij volgende week prins Harry en Meghan ontvangen? Het Spaanse magazine "Hola!

Ronald Van Ee

Zanger Rob de Nijs 76 wordt onwel en valt achterover van Belgische eigenaar hoort na vijf jaar plots dat gestolen oldtimer is teruggevonden. De geruchtenmolen rond de vrouw van de Marokkaanse koning Mohammed VI heeft de afgelopen twee jaar op volle toeren gedraaid. Waarom Antwerpen cruciaal was in de overwinning op nazi-Duitsland. Pasgetrouwd koppel treft huis vol papiersnippers aan: "Onze vrienden waren het zeker niet".

HLN Plus. Ze voelen zich  geschandaliseerd door deze extreem ernstige beweringen. Volledig scherm. Vlaamse mama ontwerpt boekentassen die wereldwijd succes zijn. We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.

Geen ziekenbezoek van Lalla Salma

Amerikaanse tv-presentatrice biedt excuses aan nadat ze collega vergelijkt met gorilla. Demi Lovato heeft een gastrol beet en weet jij wiens kat mee op reis wil? Go to the top.

Daarbij speelt de houding van de vorige koning nog een grote rol, legt de correspondent uit. Er was openheid over, gaat de koning van marokko scheiden, we wisten wat de status van de ex-vrouwen was!

De moord-theorie werd al snel de kop ingedrukt toen begin deze maand een foto opdook van de prinses. Dit zijn de rijkste Europese royals. Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN.

Social links

Arthur 21 en Maxim 22 sterven tijdens laatste nacht op reis door lekkende jerrycan in auto. Verdelger gelooft zijn ogen niet wanneer hij deze matras opheft. Misschien een onderwerp voor het volgende carnaval, dan wordt de EU wel wakker. Voor de zomer meldde de politie ervan uit te gaan dat de Noorse is vermoord en dat een ontvoering, zoals eerder gedacht, in scène is gezet. Het is bijna 22 jaar geleden sinds het overlijden….

Zanger Rob de Nijs 76 wordt onwel en valt achterover van podium. Het incident gebeurde in de provincie Ang Thong in Thailand? De vrouw van de Marokkaanse koning Mohammed werd gespot tijdens een officieel gaat de koning van marokko scheiden. Dat riep vragen op, gaat de koning van marokko scheiden. Toen bloemen laten bezorgen belgie Spaanse persbureau EFE een bevestiging van het bericht vroeg aan een Marokkaanse regeringswoordvoerder, verwees de man gegeneerd door naar het koningshuis.

Go to the top. Leven en laten leven dat geldt ook voor koningen en hun familie dit is geen grandioos nieuws en vele en vele erger wat gebeurt in de wereld waar wel over gezwegen wordt dus je hebt nog werk.

Wat is er toch met prinses Lalla Salma gebeurd. De Spaanse gezondheidsautoriteit Aemps meldt na onderzoek dat het gebruik van een verkeerd medicijn voor een maagziekte de oorzaak is. Het paleis reageerde tot nu toe niet op de berichtenstroom, in bevestigende noch ontkennende zin.

Salma verdwijnt

Ik weet dat veel mensen zullen zeggen dat zo'n verklaring er niet komt omdat Marokko een grotendeels traditioneel moslimland is. Het Marokkaanse koningshuis geeft zelf geen enkel commentaar: niets wordt bevestigd, niets ontkend. Ook zou de vader van Mohammed VI hem hebben laten natrekken door een detective en zou die hebben ingegrepen toen zijn zoon opvallend  veel mannelijke bezoekers ontving in zijn prinselijke paleis.

Begin deze maand was prinses Salma niet aanwezig bij een staatsbezoek van de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia.

Salma verdwijnt Fast forward naar oktober het laatste moment dat Salma in het openbaar werd gezien. Het overkomt wereldwijd duizenden mensen per dag en de beste manier om roddels te voorkomen, is er open over te zijn. Marokkaanse media branden hun vingers er niet aan.

  • Sheldon 19.07.2019 11:55

    Rob de Nijs wordt onwel en valt achterover van podium. En dus kwam de geruchtenmolen over haar mysterieuze 'verdwijning' weer op gang.