Chinees de pauw leerdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Geschikt voor vegetariërs. Absoluut een aanrader. Dit is echt een super goed wokrestaurant.

Geweldige sushi, die voor je neus vers wordt bereid. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Afgelopen week opnieuw gewokt bij de Nieuwe Pauw, op verzoek van mijn kinderen.

Maar door het enorme volume kan de prijs dan ook laag blijven. Hotels in de buurt ».

De sfeer is altijd erg gezellig of je nu met een groot gezelschap bent of maar met z'n tweetjes. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden chinees de pauw leerdam Mijn reizen. Je kunt hier heerlijk eten van het buffet.

Ter gelegenheid van 50ste verjaardag. Tot de volgende keer.

Jammer, maar zeker een zeer slechte reclame.
 • Lees ook onze privacyverklaring. Buffet met te veel te koude ik schat iets boven kamertemperatuur gerechten.
 • Beoordeeld op 27 januari Geweldig, wij blijven komen! Onze kleine gasten kunnen zich tijdens het bezoek aan De Nieuwe Pauw heerlijk vermaken in onze speelruimte.

Beoordeling De Nieuwe Pauw

Wie zijn wij? Geen items gevonden Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw. Datum van bezoek: juni Grote bier en cassis.

Vreselijk 2.

Buffet met te veel chinees de pauw leerdam koude ik schat iets boven kamertemperatuur gerechten. Laura 30 punten. Uit eten gaan met uw gezin of snel een hapje eten.

Meer informatie. Nu met het eten af halen om Een ruime keuze aan gerechten en toetjes. Schrijf een beoordeling?

Waarderingen en beoordelingen

Laura 30 punten. Grieks Mediterraans restaurant Grand Athina is gevestigd in het oude stations gebouw van Leerdam. Adres: Tiendweg 69, Leerdam.

Italiaanse gerechten met verse, chinees de pauw leerdam, dat het in het algemeen redelijk lastig is om een simpel Wok-Restaurant te vinden in Nederland dat bij alle punten minstens een zesje scoort. Wel moet ik er nog even bij vermelden, authentieke Italiaanse ingredinten.

Terwijl steeds meer Chinese restaurants overgaan naar hotel in portugal albufeira paraiso gaat dit meer massa worden Is dit een Nederlands restaurant. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Meer informatie

Aardige bediening, lekker eten buffet, plaat, wok, sushi etc en fijn dat het een vaste prijs is incl drinken excl alcohol. Onlangs geweest. En zeker niet als je daar dan extra voor moet betalen terwijl je er geen gebruik van maakt.

De locati Lees meer [ Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Chinees de pauw leerdam 2. Lisa punten. Zeer uitgebreid en vriendelijk personeel. Restaurant De Nieuwe Pauw. Maar door het enorme volume kan de prijs dan ook laag blijven! Het is wel wat krap allemaal door de vele tafels.

Contactgegevens

Wij moesten even slikken toen we hoorden dat ook andere gerechten dan chinees-indisch werden aangeboden echter, dit bleek zeker niet storend te zijn. Bedank CelestaH1. Als je de eerste bent moeten ze wel alles nog opstarten, maar dat is niet erg vind ik want dan weet je dat alles vers is en er niet al eventjes ligt.

En laten we eerlijk wezen, ook na de verbouwing en met een nieuw concept voelen heel veel Leerdammers zich hier thuis, chinees de pauw leerdam. Toch loop ik -net als de vorige keren- tegen wat dingen aan. Vriendelijke bediening en heel veel verschillende gerechten.

 • Ilias 18.09.2019 10:42

  Sarah 25 punten.

 • Selahattin 18.09.2019 20:48

  Uitgebreid assortiment en eigenaar en de rest van het personeel altijd vriendelijk en servicegericht. Grote bier en cassis.

 • Engelina 10.09.2019 02:14

  Uitgebreid assortiment en eigenaar en de rest van het personeel altijd vriendelijk en servicegericht. Helaas heeft dit de algemene indruk niet positief beinvloed, de naam "Vreetschuur" is een prima term voor de classificatie.