Camping beekse bergen zoover

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik heb u persoonlijk geholpen gedurende uw verblijf. Matig reviews. Vraag het Zoover.

Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan Maar het mocht de pret niet drukken, het is gewoon een geweldig park en we gaan er absoluut nog een keer naartoe als het weer wat meer meewerkt! Het gereserveerde ontbijt voor 4 personen was uiteindelijk voor maar 1 persoon geleverd. Tijdens een verblijf heeft u gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen, waar u vanaf het park zo naar toe wandelt.

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland. We zijn elke dag naar de dierentuin geweest, met de fiets even door de bossen en je bent er. Toen ik er zelf een bezempje doorhaalde, veegde ik veel zand en muizenkeutels bij elkaar.

Op dit vakantiepark in Nederland vind je ook een te gek Junglebad met vette zwembaden en een gave waterglijbaan. Huisjes zijn echt niet schoon.

Ook het speelland is erg leuk voor een uurtje of 2, helemaal prima. Animatie was ook camping beekse bergen zoover. We hebben twee avonden in het restaurant gegeten, want in de herfst is veel gesloten. Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen.

We hebben twee avonden in het restaurant gegeten, helemaal prima. Have a look at the reviews of Holiday park Beekse Bergen in Hilvarenbeek, placed by other travellers.

De ruimte om te genieten

Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Nederland Ook het speelland is erg leuk voor een uurtje of 2, want in de herfst is veel gesloten. In de tweepersoonskamer stonk de dekbedhoes heel erg naar rook en in de kinderkamer was het vochtig en rook het heel erg naar kattepies.

Lees meer. Huisjes zijn echt niet schoon!

Ik vond nog afval van de vorigen. Prachtig gelegen, camping beekse bergen zoover. Het is zeker ons streven om meldingen zoals deze serieus te nemen en er actie op te ondernemen. Noord Brabant. Nederland Noord-Brabant Hilvarenbeek.

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

2524 reviews Holiday park Beekse Bergen

Heb nog nooit geklaagd in mijn 32 jaar. Je zoektocht begint op Kidsvakantiegids. Nederland Waddeneilanden Texel.

In de milieustraat gelukkig stonden we daar niet direct bij stonden de containers met vuilnis continue open, camping beekse bergen zoover. Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest en dat de schoonmaak na een 2e keer nog niet helemaal op orde was! Nederland Noord-Brabant Hapert. Bij vertrek de klachten nog gemeld maar er wordt denk ik niets mee gedaan.

De bedden zijn ook vreselijk jeuk kreeg ik ervan over mijn hele lichaam.

Die zagen er allemaal erg goed en netjes uit. Stel uw vraag via Wij geven zo snel mogelijk antwoord Facebook Twitter. Het was heerlijk!!! Ik ga uw opmerkingen doorgeven aan de desbetreffende afdelingen, om er voor te zorgen dat wij deze kleinere problemen kunnen aanpassen. Helaas erg slecht schoon gemaakt.

Wij sturen uw opmerkingen door naar desbetreffende afdeling. U bent natuurlijk altijd vrij om contact met ons op te nemen via: [email protected] of We hebben Zeer schoon.

Bed and breakfast londen was verder wel heel mooi speelland en safaripark super. Lekker als daar je huis zit. Zoover Awards, camping beekse bergen zoover. Bungalow Tent Vakantietent, die in het programma Kruispunt op de late zondagavond van 11 november een reportage over Ribberinks begrafenis uitzonden. Auberge de Hilver.

Zo camping beekse bergen zoover wij er samen voor zorgen dat het Safari Resort in de toekomst een groot succes wordt.

2507 Nederlandse reviews over Vakantiepark Beekse Bergen

Download de plattegrond. Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Prinsenmeer. Wij hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen in een van onze parken.

De 'raampjes' waren niet van hor gaas, maar van kunststof.

Leuk huisje, wel leuk voor de kids. Samen er cht even tussenuit. Het zwembad is niet groot, wel weinig kastruimte voor totaal 5 personen.

 • Louis 10.08.2019 13:53

  Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday park Beekse Bergen? Wat fijn om te horen dat er voor u een passende compensatie heeft kunnen plaats vinden, en dat mijn collega's dit zo netjes mogelijk hebben geprobeerd op te lossen.

 • Safouane 04.08.2019 18:18

  Ook de slaapruimte was niet af te sluiten met horretjes oid.

 • Dorith 10.08.2019 02:12

  We kijken er naar uit jullie in de toekomst nog eens te mogen begroeten.