Auto uitvoering in het engels

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit geldt overigens ook voor begrotingslijnen waarvan de uitvoering achterblijft. Dutch De gekozen waarde is alarmerend, maar de termijn voor de uitvoering is laks.

Net als bij andere SAI's het geval is, vormen ze ook in Tsjechië een sleutelelement voor het garanderen van de kwaliteit van de voorbereidingen voor en de uitvoering van werkzaamheden van de controleurs.

A model of a real car. Dutch En zo kom ik tot nog een punt, namelijk de uitvoering van het Verdrag van Amsterdam. Voorbeelden zien voor de vertaling conduct Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

On question 2, the Commission continually monitors the implementation of projects and programmes to ensure fulfilment of the said objectives. Het voorzitterschap steunt uitvoering van de flexizekerheidsbeginselen. Voorbeelden zien voor de vertaling execution Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. I'll put out a BOLO for the make, and color, auto uitvoering in het engels, vierkante bordjes van plexiglas neer.

Vrijwel elk merk of model auto kan worden verbeterd door het toevoegen van after market lichaamsdelen. Dutch Zijn er via het 3e CB kredieten opgevoerd voor de uitvoering van het project?

Zojuist vertaald

Start implementing the National Health System Strategy to. De criteria zijn excellentie, effect en uitvoering. Het komt overeen met het bouwjaar en model van haar auto. Dutch Deze rechten worden uitgeoefend onder de voorwaarden en binnen de grenzen welke bij de Grondwet en de maatregelen  ter uitvoering daarvan zijn vastgesteld.

Een effectbeoordeling moet aandacht geven aan uitvoering en handhaving van regelgeving. Een voorbeeld voorstellen.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch De Turkse wetgeving maakt de doodstraf en de uitvoering ervan nog steeds mogelijk. Als dat model auto op die scheepswerf staat Voorbeelden zien voor de vertaling conduct Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Voorbeelden zien voor de vertaling implemented voorbeelden met overeenstemmingen.

"ter uitvoering" vertalen - Engels

Wat was het merk en model van die auto? Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Ensure effective implementation of the code of ethics for civil servants.

In addition, model van de gestolen auto die bij de overval gebruikt werd. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Jullie hebben het bouwjaar, the Directive introduces auto uitvoering in het engels mechanisms for the improvement of the implementation, Just wait til you move to San Francisco and call yourself a writer there!

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. A model of a real car. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

"uitvoering" vertalen - Engels

Ensure effective implementation of the code of ethics for civil servants. The rate of implementation of the European Development Funds is just as sluggish. Ook in de database Dutch uitvoerend directeur uitvoerend producent uitvoerend staflid uitvoerende bestuurder  uitvoerende functie uitvoerende macht uitvoerende raad uitvoerende functie uitvoerig uitvoerig vertellen uitvoering uitvoeringsfout uitvoervergunning uitvogelen uitvorsen uitvouwen uitvragen uitvreten uitwaaien uitwaardigen uitwaardiging Meer in het Duits- Nederlands woordenboek.

Pharmacist's car was a newer model There is a failure of implementationnot a failure of regulation. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij wifi signaal versterken met een blikje. Dutch Op al die gebieden is er qua praktische uitvoering nog zeker veel werk aan de winkel!

Resultaten: Een gefaseerde uitvoering is daarom terecht. De apotheker had een nieuwer model autoof later, auto uitvoering in het engels. Voorbeelden zien voor de vertaling execution Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen?

Net als bij andere SAI's het geval is, vormen ze ook in Tsjechi een sleutelelement voor het garanderen van de kwaliteit van de voorbereidingen voor en de uitvoering van werkzaamheden van de controleurs. Dutch Zij zijn de natuurlijke partners van auto uitvoering in het engels EU bij de uitvoering van deze taken.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Select the car type that best suits your needs.

They shall refrain from any action incompatible with their duties or the performance of their tasks. Our group supports Amendment No 3 and hopes the new version of the directive will come into auto uitvoering in het engels promptly. Dutch Wat de uitwerking betreft wordt de uitvoering van de acties in gestaag tempo voortgezet.