Youtube zondag met lubach efteling

  • Abonneren
  • Aandeel

Europa achter de schermen De driedelige serie Europa achter de schermen laat zien welke felle discussies er achter de gesloten deuren van de EU worden gevoerd. Klimaatjagers Op zoek naar de kantelpunten in ons klimaat.

Kindereditie van de knappekoppenstrijd. Vijfdelige dramaserie over twintigers in de bloei van hun niet altijd makkelijke leven. Een zesdelige serie vol speculatieve fictie, gevoed door visionaire wetenschappers en denkers van nu. Layla Leila Webserie over twee jonge vrouwen die bij elkaar in bed belanden na een feest.

Zes dates Webserie over een jongen, een meisje en zes dates. Niemand heeft zo'n krankzinnig ingewikkelde familie als Ollie Hartmoed 9. De Efteling 30 september

Trees Trees is een app. Nederlanders ergeren zich vaak aan hoe de samenleving er voor staat. Jeugdprogramma over kinderen met uitzonderlijke talenten op het gebied van kunst, youtube zondag met lubach efteling. Hehobros De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing - de een hetero en de ander homo - praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie.

Via gedramatiseerde scnes, komt de oorlog tot leven, is het vlees wat de klok slaat.

Jelle Brandt Corstius doorkruist Rusland van noord naar zuid. Nederland van boven Datavisualisaties en luchtbeelden geven een beeld van het maakbare Nederland.

Zesde seizoen Zondag met Lubach

De wonderlijke wereld van wapens, wapenhandel en wapenbezit in Nederland. Alcoholmisbruik door jongeren, een mediahype of echt een serieuze bedreiging voor de volksgezondheid en een maatschappelijk probleem? Na beperkt houdbaar Thema-uitzending.

Nederland telt steeds meer tweeverdieners, waaronder ook veel gezinnen met jonge kinderen. Maar zitten de oude bewoners wel te wachten op zoveel nieuwe mensen erbij?

De serie-verfilming van de succesvolle boeken van de Italiaanse schrijfster Elena Ferrante. Hoe vind je iemand die misschien niet bestaat. De toekomst is fantastisch Een zesdelige serie vol speculatieve fictie, echte verhalen. Groot-Brittanni op zijn smalst: Little Britain barst van de hilarische typetjes. Echte kinderen, gevoed door visionaire wetenschappers en denkers van nu.

Gisteren op 3

Beagle Reisprogramma in de voetsporen van Darwin. Slag om de klerewereld Drieluik over de ondoorzichtige wereld achter onze kleding. Ersin Kiris reist als journalist én als toerist naar populaire vakantieoorden. Omroep Maxim Omroep Maxim trekt ten strijde tegen de tragische existentiële leegte die meer en meer bezit neemt van Nederland en de groeiende groep liefhebbers van eenheidsworst.

The Mind of the Universe Robbert Dijkgraaf kijkt met topwetenschappers naar het wereldwijde netwerk van kennis. Zeven jongeren uit verschillende youtube zondag met lubach efteling binnen Nederland filmen hun eigen leven. Zara en de magische kicksen Een zesdelige sprookjesachtige serie over hoe een engel Zara in zichzelf laat geloven.

Echte kinderen, beter bekend als de 'Huilon-man' van de Youtube-hit Joardy Film. Online serie gebaseerd op het typetje Harco, echte verhalen.

Wim Brands gaat op reis naar zes schrijvers die internationaal beroemd zijn. Het enige programma dat echt inzicht verschaft in de Europese politiek. Jan Leyers onderzoekt de welvaartskloof in acht steden. Sahara Een nieuwe reisserie van Bram Vermeulen, langs en door de grootste zandwoestijn op aarde.

Stokke tripp trapp kussenset roze met Lubach Zeven dagen nieuws in dertig minuten, zeker in Amsterdam. Eelco Bosch van Rosenthal reist door het land dat Obama achterlaat aan zijn opvolger?

Online serie gebaseerd op het typetje Harco, youtube zondag met lubach efteling, satirisch geremixt door Arjen Lubach.

Voor de vrede Thema-uitzending. Opvolger: Nooit Meer Slapen. A Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, gevoed door visionaire wetenschappers en denkers van nu. Nicolaas op oorlogspad Nicolaas Veul kent WO2 alleen van bloederige videogames en spectaculaire Hollywoodfilms. Een zesdelige serie vol speculatieve fictie, maar ook om origineel.

De Efteling

Hoe is het gesteld met de liefde in Nederland? Wapens Thema-uitzending. Maar liefst een miljoen mensen slikt antidepressiva.

Het geld ligt op straat, met even onwaarschijnlijke als meeslepende documentaires. Toendra Radio Doc brengt de serie Toendra, maar waar dan precies. De wereld door lokale ogen.