Wat ons niet zal doden recensie

  • Abonneren
  • Aandeel

Het wordt alleen wel een beetje voorspelbaar. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen.

Lisbeth Salander is rusteloos. Omdat ik destijds toch erg genoten heb van deze trilogie, ben ik er met Puck3 Utrecht 9 oktober En toch mis ik iets, dat ik in deel 1, 2 en 3 wel aantrof.

Hij is onlangs weer terug naar Stockholm verhuisd, nadat hij een tijdlang in de VS heeft gewerkt. In het verhaal komen Blomkvist en Salander via professor Frans Balder, specialist op het gebied van kunstmatige intelligentie, terecht in een web van internationale intriges rond cybercrime en kunstmatige intelligentie waarin de Zweedse geheime dienst, de Russische maffia, Silicon Valley-spionnen en de Amerikaanse NSA een rol spelen.

Het boek leest lekker weg met de bekende karakters van Stieg Larsson.

WendyWenning Nunspeet 18 september Ik raad dit product aan. Goed plot Grappig Meeslepend verhaal Spannend. Ik heb talloze pogingen van schrijvers om op bestaande karakters voort te bouwen gelezen, maar niemand kwam zo dicht in de buurt als Lagercrantz bij Larsson.

Ingewikkeld verhaal Moeilijk in te komen trilogie duidelijk beter. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg- vakantie- en verhuisservice!

Blomkvist arriveert, midden in de nacht, bij Balders woning en komt daar oog in oog te staan met een nietsontziende Russische oud-militair. Het moet gezegd: Lagercrantz schrijft beter, vloeiender. Met hoge verwachtingen heb ik het vierde deel van de Millennium reeks aangeschaft en deze is absoluut niet tegen gevallen.
  • De stijl is goed getroffen in analogie met het origineel, goed plot, maar soms een beetje voorspelbaar wat betreft de spelers.
  • Gerjenneke Groningen 16 september Ik raad dit product aan. Geschreven met instemming van de erven van Larsson maar fel bestreden door diens toenmalige vriendin Eva Gabrielsson.

Samenvatting

En dan komt Michael Blomkvist om de hoek kijken. De Zweedse onderzoeksjournalist Stieg Larsson — had het idee om een serie van tien vuistdikke thrillers te maken rond Mikael Blomkvist, de oprichter van het maatschappijkritische blad Millennium , en de tegendraadse punkhacker Lisbeth Salander. Geheel in de stijl van Stig Larsson. Op de cover van het boek staat dat het boek een vervolg is op Stieg Larssons Millenium-serie.

De beslissing om een andere schrijver met de reeks aan de slag te laten gaan kwam van de uitgeverij en de erven van Stieg Larsson.

Lisbeth blijkt ineens veelsprekende supergeleerde te zijn geworden, die zelfs met een schotwond 3 reuzen van kerels weet te verslaan. De Millennium trilogie was spannend, blijf je lezen. Nou bedankt dan. Wat er dan overblijft is een zeer dun verhaal. Niet te veel afgaan op andere beoordelingen maar zelf lezen. Hun karakters kloppen zeer goed. Spannend net als de voorgaande delen, aangrijpend en zoog je in het verhaal.

Het lijkt er vaak op dat het enige wat is de hoofdstad van duitsland van passages is om wat ons niet zal doden recensie dikte van het boek op te krikken.

David Lagercrantz

Wijnand65 Castricum 30 augustus Ik raad dit product aan. Het verhaal houdt Vaardige en spannende thriller, maar lang niet meer zo verrassend als de originele Millennium trilogie.

Helaas een andere schrijver en een andere schrijver doet mij meestal angstig vermoeden. Lagercrantz z'n schrijfstijl is pakkend en vlot. De schrijfstijl is nagenoeg hetzelfde en het verhaal is wederom pakkend? AZAB 22 september Ik raad dit product aan, wat ons niet zal doden recensie. Ik moest toch wennen aan een andere schrijfstijl en vond met name het eerste gedeelte van het boek niet boeiend.

Die waren spannend en las je in een keer uit.

{{message}}

Dit zorgt ervoor dat het verhaal continu de volledige aandacht van de lezer kan behouden. Geschreven bij Millennium 4 - Wat ons niet zal doden Het boek is het allemaal 'net niet'. Waar Larsson zo boeiend en meeslepend kon vertellen en woorden tot leven kwamen, geeft deze schrijver zeer langdradige beschrijvingen van dialogen en gebeurtenissen.

Toen ik zag dat er een deel 4 was in de millennium serie wat ons niet zal doden recensie ik wel heel benieuwd hoe de nieuwe schrijver het had gedaan. Ik zou zo zeggen dat het door Larsson zelf geschreven is.

Geschreven bij Millennium 4 - Wat ons niet zal doden - luisterboek. Vooral de actie scnes met Lisbeth Salander zijn een genot om te lezen, wat ons niet zal doden recensie. Het hoge niveau van de trilogie van Stieg Larsson wordt niet gehaald? Ik ben aangenaam verrast het verhaal is goed minder rauw als Stieg Larsson maar wel in de lijn van Stieg Larssons Lisbeth Salander en Mikael Blomqvist.

Dit vierde deel is geen page turner. Net als Stieg Larsson is hij journalist, en hij heeft al meerdere boeken op zijn naam, gegeven een bepaald beginkapitaal. Doe het dan maar op eigen titel en een eigen serie!

Lezerswaarderingen

Truusje72 Groningen 28 december Ik raad dit product aan. Staat wel veel meer op zichzelf van de vorige drie. Althans dat zegt de persoon mij die het gekregen heeft. De boeken van Larsson ontvouwden zich elegant, maar Lagercrantz' plot is fragmentarisch en verwarrend.

Ik heb ontzettend genoten van dit verhaal en zie Mikael en Lisbeth graag weer terug in een volgend spannend verhaal. Dit boek laat zeker ruimte over voor deel 5. Mikael Blomkvist hoopt met deze informatie de scoop te hebben die hijzelf en Millennium zo hard nodig hebben.

  • Yvette 12.10.2019 12:43

    Geschreven bij Millennium 4 - Wat ons niet zal doden Ik was sceptich.

  • Steffi 09.10.2019 20:37

    Ik merk wel dat het een andere schrijver is, maar desalniettemin prima!