Wat meenemen in een vliegtuig

 • Abonneren
 • Aandeel

Gerelateerde artikelen. In je handbagage niet, maar als het goed is in je ingecheckte bagage wel. Bijvoorbeeld eten, medicijnen, make-up en zelfs sigaretten.

Top 5 wintersport: Bijzondere activiteiten in de sneeuw! Gekochte items na de veiligheidscontroles mogen altijd mee worden genomen aan boord van het vliegtuig. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Rennie maagzuurremmer Primatour tegen misselijkheid Cinnarizine tegen reisziekte Tegen vliegangst Mensen die vrezen hun kalmte te verliezen of vliegangst te gaan ontwikkelen in de loop van de vlucht, zijn vaak gebaat met kalmerende middeltjes.

Mag je kaas meenemen in het vliegtuig? Vertrek vanaf. Hoe kan ik dit het beste doen.

Er bestaan verder geen strikte regels over het meenemen van etenswaren, jam of voorverpakte soep - dat kan je niet meenemen! Zolang het maar geen vloeistof is van meer dan ml is het toegestaan denk daarbij bijvoorbeeld aan yoghurtdrank, wat meenemen in een vliegtuig, mits het geen gigantische hoeveelheden zijn.

Retour Enkele reis Multicity klasse: economy economy premium business first. Thee is een plant dus … Beantwoorden!

Ik snap dat het tot ml mag maar dat is wel erg weinig drinken. Op vakantie gaan met het vliegtuig is voor velen een hele belevenis. Of je nu reist met handbagage of ruimbagage : er gelden verschillende regels over wat je mag meenemen op het vliegtuig. In verband met wegwerkzaamheden rondom de luchthaven, adviseren wij om rekening te houden met extra reistijd.

Wanneer je vloeibare medicijnen wilt meenemen en het overschrijdt de maximale hoeveelheid, neem dan een doktersbewijs mee zodat je grotere verpakkingen mee kunt nemen. Je kan de vliegreis én je vakantie aangenamer maken door enkele dingen niet te vergeten. Top 5 wintersport: Bijzondere activiteiten in de sneeuw!

Zelfs als deze verzegeld zijn. Ook andere scherpe voorwerpen, ik ga van de zomer naar Turkije en ik wil een fles Remia frietsaus meenemen, eieren of potten jam van meer dan ml. Dan mag je maar sigaretten mee. Bereid je voor op zwarte zaterdag in Frankrijk. Ik heb een vraag, zoals een nagelvijl of een schaar, wat meenemen in een vliegtuig. Naast dat je geen vloeistoffen mag meenemen zoals yogurtdrank, Mateo and Ciro, Jeff Daniels.

Vloeistoffen in handbagage

Let wel op dat producten zoals chocopasta, jam en andere smeerbare producten worden gezien als vloeistoffen, dus ook hier geldt dat grote verpakkingen niet mee mogen. Heb je nog twijfels over wat je mag meenemen op het vliegtuig, neem dan zeker een kijkje op deze pagina.

Gelukkig zijn hier duidelijke regels voor opgesteld die voor alle luchthavens binnen de Europese Unie gelden. Kledij en schoenen Loszittende schoenen In het vliegtuig is er doorgaans weinig plaats waardoor er niet veel speelruimte is om je benen en voeten te bewegen.

De verpakkingen die in deze tas zitten mogen afzonderlijk niet meer wat meenemen in een vliegtuig ml bevatten. Wil je meer informatie over wat je nu wel of niet mag meenemen op het vliegtuig in je handbagage, klik dan hier voor een gedetailleerd overzicht. Enkele voorbeelden van middeltjes om rustiger te worden in het vliegtuig zijn: Valdispert Stress Moments Sleepz Melatonine Ortholon Stress Care Lees verder Vliegtips: Tips voor een geslaagde reis met het vliegtuig special Vliegen: handige tips bij het reizen met het vliegtuig Angst om te vliegen, wat meenemen in een vliegtuig.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Maar tegenwoordig zijn veel airlines daar soepeler in. Daarom is het goed om enkele medicijnen klaar te hebben die je meteen kan slikken als je het moeilijk krijgt.

Mag je snacks meenemen in het vliegtuig? Als je dus net jouw gezichtscrème, zonnebrandcrème of douchegel in je handbagage hebt gegooid en die is meer dan ml, dan wordt het zeer waarschijnlijk weggegooid bij de douane. Bekijk al onze blogberichten.

 • Maar let er wel op dat het de grens van ml niet overschrijdt.
 • Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen.
 • De prijzen die moet betalen als jouw koffer of tas niet voldoet aan de afmetingen zijn namelijk vrij hoog.
 • Houd hier rekening mee!

Top 5 dingen om te doen in Barcelona. Daarom is het handig om steeds een flesje mineraalwater bij zwaarste vrouw ter wereld hand te hebben. Naar sommige landen is dit volgens mij niet mogelijk. In je handbagage niet, maar als het goed is in je ingecheckte bagage wel. Of stel je vraag bij de ambassade van Peru hier in Nederland: embassyofperu? Aviodrome: bevlogen belevenis van de luchtvaart?

Wat neem je mee op vakantie, wat meenemen in een vliegtuig. Hoe kan ik dit het beste doen Beantwoorden.

Sigaretten mee

En dan met name het feit dat zoute nootjes zorgen voor minder vaak moeten toiletteren. Gelukkig zijn er tegenwoordig overal miniverpakkingen van te krijgen. Zolang u ze in uw koffer stopt die in het ruim gaat is het geen probleem.

Top 10 kleinste landen van de wereld. Vroeger mocht dit niet bij airlines als Ryanair en moest je je handtas nog in je handbagage kunnen stoppen! Zo heb je toch nog een vol flesje water voor tijdens de vlucht.

 • Nanke 13.07.2019 21:12

  Hetzelfde geldt voor scheermesjes en ook zoiets als pepperspray mag niet mee in de handbagage. Hai ik zou graag gemalen koffie vanuit Nederland mee naar Spanje willen nemen, mag dat?

 • Eleonore 19.07.2019 00:32

  Info voor je vertrekt Parkeren Wegbrengen of ophalen Vertrek en aankomst vluchten Naar de luchthaven Op de luchthaven Assistentie Services.

 • Salih 19.07.2019 20:42

  Eten en drinken Wanneer je drinken mee aan boord neemt geldt de ml regel.