Vincent van goghhuis zundert

  • Abonneren
  • Aandeel

Op de plek waar Vincent van Gogh op 30 maart het levenslicht zag staat nu het Vincent van GoghHuis: een levend kunstcentrum op de geboortegrond van de beroemdste Brabantse kunstenaar aller tijden. Deel deze pagina facebook twitter.

Maar de audiotoer maakt veel goed.

Vincent van GoghHuis. Tijd van het jaar. Boek hier simpel en snel je tickets: Getyourguide Musement Tiqets Ticko. Bedank reneg. Het tentoongestelde stelde me enigszins teleur.

Goed restaurant zat gekoppeld aan het museum.

Studenten en wetenschappers kunnen toegang krijgen tot het archief en de uitgebreide boekencollectie in het Van Gogh Documentatiecentrum. Een bezoek aan Zundert begint met een bezoek aan het Vincent van GoghHuis, een levend kunstcentrum op de geboortegrond van een van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis. Beoordeeld op 12 februari Leven en werk, vincent van goghhuis zundert. Meer informatie Bezoek de website.

Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd. Als je doorgaat met browsen nemen we aan dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies.
  • Portugees 1. Bekijk gallery.
  • Restaurants in de buurt Bekijk alle 12 restaurants in de buurt. Zundert beschikt over 6 Van Gogh Monumenten.

De omgeving

Duur:   2 - 2,5 uur. Het is mooi om te zien waar het allemaal begonnen is. Beoordelingen Bedank fhennekam. Zijn latere tekeningen en schilderijen getuigen echter nog van een diep religieus besef.

Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Wie zijn wij?

Zijn er bij deze plek of activiteit hulpdieren toegestaan! Zou je deze plek of activiteit associren met geschiedenis. Zo kun je het Vincent van GoghHuis dus ook per fiets bereiken via de Van Gogh Fietsroute, die alle erfgoedlocaties in Brabant verbindt. Hij kon daar heerlijk van de natuur genieten, vincent van goghhuis zundert, het vierde studioalbum bij American Records. Open je zintuigen en ervaar waar Van Goghs persoonlijkheid en kunstenaarschap zijn geworteld?

Vorige Volgende 1 2 3.

Een kijkje in het leven van de jonge Van Gogh

Het fijne café met tuin en terras is daarna de perfecte plek voor een kop koffie of een maaltijd. Toevoegen aan verlanglijstje Deze activiteit cadeau geven. Datum van activiteit: november

Ontvangen kinderen korting op de prijs. Niet ver van de Belgische grens bracht de protestante Van Gogh zijn kinderjaren door in het vincent van goghhuis zundert Zundert. In de omgeving. Markt 27Nederland, bevind je je in een land waar in jou ogen geen echte koffie geschonken wordt. Op deze mooie herfstdag hier geweest.

Navigatiemenu

Ontdek de plek in Zundert waar Vincent van Gogh geboren is Kom meer te weten over het leven van Van Gogh bij de permanente tentoonstelling 'De wortels van een meester' Zie kunst van hedendaagse kunstenaars die zich door Van Gogh laten inspireren Maak een korte wandeling door Zundert om het bronzen standbeeld van Van Gogh te bekijken Bekijk presentaties van kunsthistorici en onderzoekers.

Het is zeker de moeite om hier eens binnen te springen. Beoordeeld op 11 november via mobiele applicatie Klein maar boeiend. Geschiedenis 1 Verlanglijstje 0 Inloggen.

Bedank harrys Zou je deze plek of activiteit associren met geschiedenis? Bekijk meer beoordelingen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. De wandeling is eventueel uit te breiden met een tocht van 30 minuten. Matig 6. Wie zijn wij.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen, vincent van goghhuis zundert.

In de buurt

Wie zijn wij? Het fijne café met tuin en terras is daarna de perfecte plek voor een kop koffie of een maaltijd. Hij kon daar heerlijk van de natuur genieten, maar vond daar ook troost in.

Ervaar in en om het Vincent van GoghHuis hoe zijn tijd in Zundert hem heeft gevormd en uiteindelijk tot wasdom liet komen als wereldberoemde kunstschilder.

Bespaar geld. Is deze plek of activiteit geschikt voor vincent van goghhuis zundert leeftijden.

  • Gene 06.10.2019 23:35

    Hier woonde Vincent tot zijn zestiende jaar. Oh ja.