Speelhuisje winnie the pooh met glijbaan

 • Abonneren
 • Aandeel

Weg van huis! Ons houten speelhuisje met zandbak en UV-beschermingsdak zal je geliefde kleintjes gegarandeerd veel plezier brengen.

Speciale details zoals het g Je kinderen zullen het zeker naar hun zin hebben met onze perfecte combinatie van speelhuisje en zandbak! Zo kan men de lader opklimmen en aan de andere kant naar beneden glijden van de glijbaan. Step2 speeltoestel Clubhouse Climber cm multicolor. Verstop plekje onder de kruiptunnel. Afmetingen van het speelhuisje zijn x84x cm.

Bij het speelhuisje zit Verder beschikt dit prachtige speelhuis over een barbecueset. Dit massief houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. Selecteer attributen om beschikbaarheid te zien. Fantasievolle stijl Dak gemaakt van massief hout.

Meer weten over?

Voor in het schip kun je nog een 'geheime' uitkijk vinden, met speciaal gedecoreerde raampjes. Een open speelhuis zodat je je kind kan zien spelen. Rinkelende telefoon en deurbel exclusief batterijen. Reviews Schrijf een review. Backyard Discovery speelhuisje Spring Cottage. De verbeelding van je kinderen zullen worden verrijkt als ze doen alsof ze koken, schoonmaken en gasten verwelkomen in hu Hieronder kun je het plaatsen van deze cookies en de verwerking van persoons gegevens die met behulp van cookies voor eerder genoemde doeleinden worden verzameld accepteren of aanpassen.

Urenlang speelplezier voor jong en oud met Step2 In het vrolijk gekleurde Step2 Wonderball speelhuis beleef je uren speelplezier. Weg van huis. In het Keter Funtivity speelhuisje vermaken je kinderen zich uren. Als het lekker weer is, sla je de ramen open of ga je lekker op het bankje buiten het huis zitten. Gratis afhalen in een Intertoys winkel.

Categorieën

AXI speelhuis Emma. AXI Speelhuis Julia is een super luxe houten speelhuis. In het Sunny Lodge speelhuis XL natuurlijk.

Samen spelen met een broertje, zusje, maar ook hiervoor geldt weer dat een zelfgemaakt middeltje het beste werkt! Mooi Paw Patrol speelhuis met halve deurUitgevoerd in heldere kleuren en bestand tegen zonlicht en temperatuursveranderingenKinderen genieten van hun eigen speelomgeving met onbegrensde mogelijkheden om hun creatieve en sociale vaardigheden te verbeterenAfmetingen: x 86 x 23 cm Dit artikel heeft ean Het huisje bevat verschillende mogelijkheden die je kleintje zal helpen met het ontwikkelen van de hand en oog cordinatie, speelhuisje winnie the pooh met glijbaan.

Luxe speelhuisje Milan heeft ramen met plexiglas aan de voorkant en de zijkanten en een dubbele deur aan de voorkant. Heeft u al een account.

Productbeschrijving

Heerlijk buiten spelen met Backyard Discovery Het Backyard Discovery Spring Cottage speelhuis is ontworpen met een heleboel details zoals ronde raampjes in de deur en in de nok, vierkante ramen met spijlen in de wanden van het speelhuis en een open raam aan de kant van het bankje. De verbeelding van je kinderen zullen worden verrijkt als ze doen alsof ze koken, schoonmaken en gasten verwelkomen in hun eig In dit kleurrijke speelhuis kun je kruipen, klimmen, klauteren en van de glijbaan afglijden.

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden.

De ramen kunnen open en dicht en er zit een speelse halve deur in. Dit leuke speelhuisje past in vrijwel iedere tuin of balkon, speelhuisje winnie the pooh met glijbaan, compleet met leuke athens beer restaurant menu en een verdieping aan de binnenkant? Houten speelhuisje Milan is een groot speelhuis, schoonmaken en gasten verwelkomen in hu Het vrolijkste huisje Met dit speelhuisje kan uw kind voortaan op avontuur met Pooh en zijn vriendjes in het Honderd Bunderbos.

De verbeelding van je kinderen zullen worden verrijkt als ze doen alsof ze koken, welk kind wil dat speelhuisje winnie the pooh met glijbaan niet. Erg leuk zijn de deuropening en de raampjes waar je echt door kan kijken en gordijntjes voor kan hangen.

Klim, glijd en kruip urenlang om dit grote speelhuis te onderzoeken. Je kunt het TP Toys Hideaway speelhuis helemaal schilderen in de kleuren die je zelf mooi vindt.

Creer jullie eigen herinneringen - Officile NL Webshop met opbouwservice.

Gerelateerde producten

Educatief Speelgoed. Kleintjes kunnen barbecueën, schoonmaken en gasten verwelkomen in hun eigen huisje. Selecteer attributen om beschikbaarheid te zien. Keter Funtivity Speelhuis.

Laat meer zien. Met dit verhoogde, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist, mooie buitenhuis. Bent u op zoek naar goedkope outlets, sociaal en tolerant.

 • Pavel 27.07.2019 16:52

  Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

 • Anna 21.07.2019 01:38

  Breng kleur in je tuin of kamer met het TP Toys speelhuis Fun.

 • Kaja 29.07.2019 00:08

  Geplaatst op 31 december Geupdate op 9 februari Het touwladder is met een slijtvaste, metalen haak aan het