Slijm maken met shampoo en wasmiddel

 • Abonneren
 • Aandeel

Slijm met borax en lijm is het meest gebruikte recept om zelf slijm te maken en is in het algemeen ook de beste manier door de mooie vaste structuur dat het slijm krijgt. Slijm met wasmiddel heeft bovendien een goede geur! Als je slijm zoekt dat altijd vast en kneedbaar is met maïzena raden we je aan om naar de twee vorige recepten op deze pagina te kijken.

Maar hoe maak je nu zelf slijm? We raden je wel aan om eerst eens naar de andere recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je één van deze kunt maken. Om af te ronden bevat het lijstje nog een aantal leuke ideeën voor jullie. Slijm met maïzena en water wordt ook wel Oobleck of Magic Mud genoemd en heeft een aantal bijzondere eigenschappen.

Of de yoghurt vol, halfvol of mager is, maakt verder niet uit. Speciaal voor personen die geen andere optie hebben bieden we je toch een recept aan om slijm te maken met tandpasta.

Zorg dat het mengsel n geheel wordt en tada. Om te voorkomen dat het goedje aan je handen blijft plakken, kun je eventueel wat lenzenvloeistof op je handen spuiten. Vergeet je creaties niet te delen met ons op sociale media. Borax kan je gemakkelijk online, bij de supermarkt of bij de drogist verkrijgen.

Lifestyle 2 the mortal instruments city of bones cast series Ha. Als je slijm groot genoeg is kan je het slijm ook naast een magneet leggen slijm maken met shampoo en wasmiddel zien hoe je slijm de magneet opeet. Je slijm is klaar.

Gerelateerde artikelen. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Je kan natuurlijk het slijm ook glow in the dark maken.
 • Giet wat gekleurd wasmiddel in het zakje en voeg er enkele eetlepels water bij.
 • Wij maakten zelf gebruik van Persil Pure Moments vloeibaar wasmiddel.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Een hele Je slaapt beter naast een hond dan naast een man, blijkt uit onderzoek. De juiste lenzenvloeistof kan je bijvoorbeeld in het Kruidvat vinden. Je kan altijd op één van volgende links klikken om direct naar een recept te gaan op deze pagina:. Galaxy slijm ziet er prachtig uit en bevat alle kleuren van de melkweg. Niet getreurd.

Als je slijm wilt maken met shampoo en tandpasta, dan zul je ervoor moeten zorgen dat je de juiste shampoo hebt. Heb je ooit speelgoedslijm gekocht of slijm in de klas gemaakt. Minder kans op een baan als je een kinderwens of jonge kinderen hebt. Maak bijvoorbeeld regenboogslijm of eenhoornslijm. Welkom op Vroegert, slijm maken met shampoo en wasmiddel. Dit kan je makkelijk doen door een paar theelepels glow in the dark verf toe te voegen aan n van de bovenstaande recepten.

Slijm maken zonder lijm

Oobleck is een speciale soort slijm die beide vloeibaar en vast tegelijk is. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Dan ben je zeker ook gek op filmseries?

Borax kan je gemakkelijk online, slijm maken met shampoo en wasmiddel de supermarkt of bij de drogist verkrijgen. Tandpasta die zoveel mogelijk gel bevat lijkt het beste te werken.

Zorg dat je de ingredinten goed leest. Natuurlijk kan eetbaar slijm niet ontbreken op dit lijstje. Slijm maken met alleen shampoo en tandpasta Over de auteur. Soms moet je ministerie infrastructuur en milieu adres jaar of langer wachten Bewaar het slijm in een pot of een andere afgesloten bak.

Hier nog een korte voorbeeldvideo:

Lijm onder de naam schoollijm of kinderlijm werkt ook perfect. Learn how. Zodra je het slijm loslaat zal het terug vloeibaar worden en door je handen stromen. Een echte aanrader, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt.

 • We hebben lang gezocht achter een recept voor slijm zonder lijm dat toch nog lekker vast en kneedbaar is.
 • De meeste ingrediënten die we tegenkwamen met tandpasta maken ergens gebruik van borax, lenzenvloeistof, wasmiddel, maïzena of vaak ook gezichtsmasker.
 • Als je glitters wilt, roer de glitters dan door het slijm en zet het slijm twee minuten in de vriezer.
 • Bovendien is het maken van slijm eigenlijk een klein wetenschappelijk experimentje en dus nog leerrijk ook!

Wij hebben voor jou talloze recepten getest en geven je de 7 beste recepten om zelf slijm te maken. Slijm met mazena en water wordt ook wel Oobleck of Magic Mud genoemd en heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Slijm slijm maken met shampoo en wasmiddel met tandpasta werkt maar het resultaat is niet optimaal, maar je kunt ook slijm maken zonder lijm, slijm maken met shampoo en wasmiddel.

Meestal wordt het plakkerige goedje gemaakt met lijm en borax poeder, alle andere recepten op deze pagina zorgen voor een beter resultaat. Lekker plakkerig en je kon het ongemerkt ergens achterlaten…. Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken.

Janne Vogel Lifestyle 18 jul Verras me.

Famme Navigation

Als het slijm te vloeibaar is, voeg dan nog wat maïzena toe. Denk er aan: doorzichtige lijm geeft doorzichtige slijm, witte lijm geeft niet-doorzichtige slijm. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

Je kunt meer tandpasta toevoegen of het slijm terug in de vriezer zetten als het mengsel nog nat en kleverig is. Zet het mengsel van shampoo en tandpasta in de vriezer. Slijm met wasmiddel kan je dus al maken met slechts twee ingredinten. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar vergeet niet om de lepel na afloop af te wassen!

 • Liedewij 22.09.2019 10:32

  Dit slijm blijft door de yoghurt niet heel lang goed, dus gooi het weg wanneer het er vreemd uit begint te zien of raar gaat ruiken. Als je de Oobleck in de koelkast zet zal deze ook harder worden.