Restaurant bodegraven bij robbert

 • Abonneren
 • Aandeel

Nederlands Beoordeeld op 21 mei Op weg naar een ster!

Verse sandwiches en heerlijke zoete lekkernijen. Beoordeeld op 27 januari via mobiele applicatie Waarom heeft Robbert geen ster? Seven7 Duurzaam, Biologisch, Internationaal. Is dit restaurant geschikt voor lunch? Wij zijn overigens relatief grote eters, maar gingen desondanks met een voldaan gevoel weer huiswaarts. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar ,

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. De heerlijke koude heilbot wed opgevolgd door de eveneens koude zeebaars tartaar, restaurant bodegraven bij robbert.

En om 22,50 euro voor een fles wijn te rekenen vinden wij wel heel erg gortig. In de omgeving. Plaats recensie.

Uitstekend Het hoofdgerecht van de dames viel helaas tegen, rundersukade was te vet en niet mals genoeg.

Ons advies

Bij Robbert 8,5. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Wij hadden gekozen voor een 5 gangen menu, maar met allerlei amuses en koffie en friandes kwamen we wel op 9 gangen Nu gesloten: Alle tijden bekijken. Restaurant aanmelden. Lees ook onze privacyverklaring.

 • Fantastisch gedineerd.
 • Tafels staan niet te dicht op elkaar, iets wat ook erg prettig is natuurlijk. Brazzo Italiaans, Frans.

Met een jarenlange ervaring als kok in diverse sterren restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: heerlijk eten in een ontspannen sfeer. Fantastisch gedineerd. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Het herfst menu smaakt echt als herfst op een bord. Log in voor reisupdates en om berichten naar restaurant bodegraven bij robbert reizigers te sturen. Op het hoofdgerecht na smaakte alles ook prima.

Heel goed Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Wat een geweldige kok. De Polderkamer Nederlands.

Fantastisch 3-gangen diner met een aangename sfeer. Lekkere huiswijn en persoonlijk contact met alle medewerkers en eigenaar, restaurant bodegraven bij robbert. Maar de straat waar dit restaurant is gevestigd is zeer sfeervol. Datum van bezoek: juli Verfijnde amuses, heerlijk 5 gangen diner in een gezellig restaurant met vriendelijk personeel.

Verse sandwiches en heerlijke zoete lekkernijen.

Datum van bezoek: mei Personeel is vriendelijk en gastvrij. Mooi wijnarrangement, ik hou niet van wijn maar het was heerlijk.

 • Hotels in de buurt ยป.
 • Brazzo Italiaans, Frans.
 • Sublieme 4-gangen Sterren lunch.
 • Jan punten.

Bij Robbert op 29 april Nederlands Bodegraven. Heel goed Dat was geen probleem zei de bediening, laten we de polenta weg en krijgen jullie frietjes. Restaurant aanmelden. Florent Internationaal. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Waanzinnig 5-gangen menu van de chef

Is dit een Europees restaurant? Heerlijke avond gehad, schitterende amuses. De aparte zaal met bar was qua kerst versiering kosten noch moeite gespaard.

Gemiddeld 3. Restaurant bodegraven bij robbert met mijn vriend gingen we voor een speciale gelegenheid hier uiteten, dit was de perfecte plek en was een geweldige avond samen. Wij zijn overigens relatief grote eters, maar gingen desondanks met een voldaan gevoel weer huiswaarts.

 • Harro 29.09.2019 19:34

  Matig 3. Parkeren Parkeer plekken voor de deur.