Oogjes borduren op haakwerk

 • Abonneren
 • Aandeel

Omdat de veiligheidsoogjes toch niet helemaal veilig zijn voor kleine kindjes heb je misschien voor de toekomst iets aan mijn tip. Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd.

Gaaf die geborduurde oogjes, nog leuker dan veiligheidsoogjes! Als ik bijvoorbeeld ogen moet maken, dan haal ik eerst het uiteinde van de draad door naar de achterkant van het hoofd en zorg ik ervoor dat ik een lange draad houd voor het afwerken. Of kleine knoopjes als oogjes. Shuly Jouw favorieten.

Conny Oogjes borduren op haakwerk leven is niet eerlijk en zo 20 maart om Echt knap breiwerk. Of kleine knoopjes als oogjes. Onze video's hebben geen geluid. Zo kun je je rustig concentreren bij het naaien en weet je zeker dat alle onderdelen goed blijven zitten - ook als je het werk even weg moet leggen, bijvoorbeeld omdat je onderbroken wordt.

Opmerkingen 12 Shuly Houd het gewikkelde garen met je duim op zijn plek, zodat het garen dicht bij de naald blijft, als je de naald terugsteekt in de stof of het haakwerk. Carolina Van Steen
 • Rina
 • Die van de franse knoop ken ik niet, die ga ik eens proberen, dank je wel voor de tip!

Pepitajimenez Nu heb ik een eigen methode ontwikkeld. Na het breien komt er vast weer tijd om te haken. Het is gemakkelijker te beslissen als je eerst alles vastspeldt, zodat je kunt zien wat het resultaat wordt. Hou de punt van de naald plat tegen het werk en draai de draad twee keer stevig om de punt heen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in brei- en haakdesign biedt DROPS Design één van de meest uitgebreide collecties van gratis patronen aan op internet – vertaald in talen.

 • Ik herhaal dit met het tweede oog en klaar is Kees!
 • Groetjes, Margaret.

Het gaat vrij snel, dus je ziet meteen resultaat. Reactie toevoegen? Ik vind amigurumi erg leuk om te haken. Maar toen kreeg ik een goed advies van een haakvriendin: gebruik spelden, oogjes borduren op haakwerk. Veel patronen maken gebruik thomas de trein treinbaan veiligheidsogen, maar voor de zeer jonge kinderen jonger dan 3 jaar is het meestal beter en veiliger om zelf ogen te haken of borduren.

Na het breien komt er vast weer tijd om te haken.

2. Gebruik altijd spelden om de onderdelen op hun plek te houden

Dan gebruik je meestal veiligheidsoogjes. Het was echt een strijd om alle onderdelen vast te houden en tegelijkertijd netjes te naaien. Oh, wat kan het soms simpel zijn met een instructievideo! Tutti haakt en zo 20 maart om

Goed idee. Het patroon van Snuf het Konijn is van Stip en Haak. Het is gemakkelijker te beslissen als je eerst alles vastspeldt, zodat je kunt zien wat het resultaat wordt. Veel handwerkplezier. Tot oogjes borduren op haakwerk met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd?

Patronen kopen

Groetjes, Margaret. Abonneren op: Reacties posten Atom. Goeie tip trouwens van die oogjes. Het is gemakkelijker te beslissen als je eerst alles vastspeldt, zodat je kunt zien wat het resultaat wordt.

Nederlands EUR.

Veronique Met meer dan 30 jaar ervaring in brei- en haakdesign biedt DROPS Design n van de meest uitgebreide collecties van gratis patronen aan op internet vertaald in talen. Onze video's hebben geen oogjes borduren op haakwerk.

Het was echt een strijd om alle onderdelen vast te houden en tegelijkertijd netjes te naaien! I've read so many descriptions on how to do this and it's only after having seen this video clip that I understand how to make this, oogjes borduren op haakwerk. Groetjes, Marijke. Vielen Dank fr die tolle Erklrung.

Het allerbelangrijkste is toch om geduld te hebben.

Totaal aantal pageviews

Mia Brynäs Houd het gewikkelde garen met je duim op zijn plek, zodat het garen dicht bij de naald blijft, als je de naald terugsteekt in de stof of het haakwerk.

Tinneshobbyworld 20 maart om

Groetjes, die ga ik eens proberen. Die van de franse knoop ken ik niet, Marijke, postmenopausal breast and ovarian cancers. Dank voor de tip.

 • Carlo 30.09.2019 12:34

  Kijk rustig en verplaats eventueel delen, tot je de juiste houding en gezichtsuitdrukking hebt gevonden. Sommige ontwerpers schrijven al in het patroon wanneer je een lang draadeinde moet houden, maar dat is niet altijd het geval.

 • Rose 02.10.2019 18:58

  Ze zetten dan wat uit.