Jan van brabant college deltaweg helmond

 • Abonneren
 • Aandeel

Mee ZuidOost Brabant. Kies voor een school waar je echt gezien wordt!

De mentor trekt 4 jaar lang met jou op. Stuur door Email. Daarbij krijgen ze hulp van het Scala Productiehuis. Meld je aan door een mailtje te sturen naar  deltaweg janvanbrabant. We komen je tegen in de klas, op de gang en zien je op ons gezellige schoolplein. Je leert over de geschiedenis van de stad, bekijkt de monumenten en onderzoekt wat het kanaal betekent voor de stad. Die krijg je van onze vakdocenten maar ook via lezingen en workshops van externe gastsprekers.

Mee ZuidOost Brabant. En natuurlijk gaan we ook op excursie? Naamruimten Artikel Overleg. Bezoek onze extra informatieavond op 27 februari om Dit kan bijvoorbeeld een film of een presentatie zijn.

Hier komen jouw vaardigheden om de hoek kijken. Het Jan van Brabant College aan de Molenstraat heeft ca.

Smits en Smits. Bij dit project combineren we de vakken aardrijkskunde en geschiedenis en jouw film telt mee voor het vak Nederlands. Sligro Helmond.

Nieuwsbericht door

Kado to Go. De school biedt onderwijs op de niveaus vwo , havo en vmbo-t. Deltawijs biedt volop de ruimte om te werken aan kennis die past bij jouw interesses en talenten. Met Deltawijs dagen we je uit om het onderwerp van het project goed te snappen.

Kies voor een school waar je echt gezien wordt! Hoe goed is bijvoorbeeld jouw voorbereiding, planning, samenwerking en communicatie met medeleerlingen en docenten?

De onderstaande linken zijn aanklikbaar: E. Meld je aan door een mailtje te sturen naar  deltaweg janvanbrabant. Ook werd het logo dat hoort bij het nieuwe onderwijsconcept Deltawijs gepresenteerd.

Uitvaart Frits Spierings. In de jaren zestig van de vorige eeuw was Jan Vriends een van de docenten van de school.

Navigatiemenu

Op de school wordt vanaf aan het eind van elk schooljaar de Marij Kruitwagen Prijs een wisselmedaille uitgereikt aan een brugklasser die iets opvallends heeft gedaan voor de school. Vanaf het nieuwe schooljaar krijg jij hier Deltawijs! We brengen nieuwsberichten en videoreportages uit alle wijken van Helmond.

Het Jan van Brabant College aan de Molenstraat heeft ca. De onderstaande linken zijn aanklikbaar: E. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 18 mrt om Wij gebruiken cookies om deze site goed te laten functioneren. Vanzelfsprekend moet jouw eindproduct aan bepaalde eisen voldoen.

Hier komen jouw vaardigheden om de hoek kijken! We brengen nieuwsberichten en videoreportages uit alle wijken van Helmond. Vision Car Lease.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Heb jij bijvoorbeeld een creatief talent of aanleg voor programmeren en wil je daar nog beter in worden. Deltawijs: wat is het. Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk. Op deze manier leren jullie elkaar steeds beter kennen en bouw je samen een hechte band op.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief! Dan kan dat bij ons, jan van brabant college deltaweg helmond.

Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Uitvaart Frits Spierings. Nieuwbouw Deltaweg op schema Gebouw wind- en waterdicht Er was nogal wat te vieren op maandag 7 januari op het Jan van Brabant College — Deltaweg.

We brengen nieuwsberichten en videoreportages uit alle wijken van Helmond. De andere vakken combineren we in zogenaamde leergebieden:. En natuurlijk gaan we ook op excursie.

 • Maike 10.09.2019 11:19

  De mentor houdt goed in de gaten of je je fijn voelt op school en wat er speelt in jouw persoonlijke leven.

 • Hasan 06.09.2019 05:34

  Hoe goed is bijvoorbeeld jouw voorbereiding, planning, samenwerking en communicatie met medeleerlingen en docenten?

 • Thor 06.09.2019 01:49

  Bij Deltawijs staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.