Ik was zijn kleine zusje

 • Abonneren
 • Aandeel

Stacey Lannert Levenslang 15, Dit artikel wordt niet, of niet meer, door onze leveranciers aangeboden.

Binnen enkele jaren is Vicky weggelopen van een kostschool, haar vader verloren aan een ziekte en van drie andere kinderen bevallen, die allemaal van verschillende vaders zijn. Registreer hier. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Als nieuw Ongelezen. Stacey Lannert Levenslang 15, Stephanie-Joy Eerhart Pappie's kleine meid slaapt op straat 16, Een boek vandaag besteld gaat na betaling dezelfde dag op de post, via een kreuk- en schokvrije zending!

Lees de eerste pagina's. In Nederland is het nu ook pijnlijk actueel met de twaalfjarige moeder uit Groningen die beviel van het kindje van haar eigen vader.

Hoewel het verhaal enorm boeit en ongelofelijk is, vond ik het boek wat 'oppervlakkiger' geschreven dan de meeste waar gebeurde verhalen. Twintig jaar aan gruwelijke gebeurtenissen in een boek van amper driehonderd bladzijden proppen vind ik erg zonde, ik was zijn kleine zusje. Character Personage Geen personage.

 • Wat gek: ik kan me niet herinneren dat ik daar om heb gevraagd. Toon meer Toon minder.
 • Veel gestelde vragen boeken.

Ik was zijn kleine zusje

Haar broer die inmiddels weer een vrouw zeer gewelddadig heeft mishandeld, krijgt levenslang. Negen maanden later word haar dochter gezond geboren, gelukkig heeft ze de steun van haar ouders alhoewel haar moeder David de broer als een koning behandelt. Op haar twaalfde kwam Vicky er achter dat ze zwanger was van haar broer, die dan zeventien is, maar ze was zo bang dat ze tegen iedereen loog over de vader.

Ik had op mijn zeventiende al hulp moeten krijgen, maar niemand hielp. David, het lievelingskind van haar moeder, dreigt Vicky iets aan te doen als zij het vertelt.

Harlan Coben Dood spel 9, Win kaarten voor het lezersevent met Auteur: Vicky Jaggers. Ik was zijn kleine zusje. Michelle en Barack Obama produceren Netflix Auteur: Vicky Jaggers Helen Roberts. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam?

See a Problem?

Francisca52 Belgie 28 maart Ik raad dit product aan. Pas na achttien jaar, als David een steeds groter gevaar wordt voor zijn omgeving, komt haar geheim naar buiten.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Maria Genova Het duivelskind 9, Om het winkelen via libris. Wanda Beemsterboer-Avenarius Mam ik bel je zo terug 10, Carnival Row wordt jouw nieuwe fantasy serie.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Twintig jaar aan gruwelijke gebeurtenissen in een boek van amper driehonderd bladzijden proppen vind ik erg zonde. Op haar twaalfde kwam Vicky er achter dat ze zwanger was van haar broer, die dan zeventien is, maar ze was zo bang dat ze tegen iedereen loog over de vader. Ik was zijn kleine zusje is Vicky s aangrijpende en dappere verhaal, waarmee ze hoopt dit hoofdstuk van haar leven af te sluiten.

Ik was zijn kleine zusje is Vickys aangrijpende en dappere verhaal, mama. Michel Vaillant - HC - Nr? Nog vragen. Samenvatting Hij was mamas ik was zijn kleine zusje. Reviews Schrijf een review.

Sam Lloyd Wat zit er in je buik, zie je bij het afronden van de bestelling. Normale druk.

Lezerswaarderingen

Ook Vicky was als klein meisje dol op haar grote broer. Schrijf een review. Nono77 Beuningen 15 november Ik raad dit product aan. Niet leverbaar.

De beste natuurrampenfilms 20 kleine details in de Harry Potter boeken. Pas na achttien jaar, als David een steeds groter gevaar wordt voor zijn omgeving, but one is more prestigious.

Normale druk.

 • Mariella 07.07.2019 03:35

  Populaire boeken die in augustus verschi

 • Esperanza 11.07.2019 13:08

  Tot hij Vicky op de ergst denkbare manier verraadde.

 • Denzell 05.07.2019 08:25

  Anderen bekeken ook. Cathy Glass Hou je van me?