Camping riu costa brava zoover

  • Abonneren
  • Aandeel

Bekijk camping. Staanplaats 0 6.

De accomodaties waren matig. De ontvangst was hartelijk en prettig om zo welkom te worden geheten na een lange reis. Geniet van de uitmuntende ligging van Camping Bungalow Park Cala Gogo met een uitnodigend strand, prachtige parcelen, ruimte faciliteiten van topniveau, animatie voor kinderen en volwassen, 5 zwembaden, glijbanen, …. Wij verbleven in een glamping tent. Airco gewenst.. Bungalow Suite 6.

Platja DAro. Airco gewenst. Campingpltze Berga. Any doubt, direct over de brug is het de eerste camping links. Met jonge kinderen.

Bekijk prijzen

Plattegrond aanvragen Wij sturen u graag de plattegrond toe van camping Riu. Rio Mundo is gericht op glampingaccommodaties en is prijziger dan campings met vooral staanplaatsen. Wat zeggen de klanten zelf We have been there every summer in 10 years. Onze bakker met broden en gebakjes klaar om mee te nemen. Gevarieerd animatieprogramma in hoogseizoen.

Plaats Zoover op je website!

Camping is wel voor kinderen tot 8 - 10 jaar. Sanitair Invalidendouches Invalidentoilet Wasdrogers, camping riu costa brava zoover. We hadden een nieuwe plaats met priv-sanitair bovenaan de camping. Eijerkamp ,  Vraag en antwoord. De waslokalen waren goed ,voor de wellness moest extra betaald worden het buitenzwembad was niet open in voorseizoen juni.

De camping heeft veel bomen waardoor je relatief veel schaduw hebt.

5 Bewertungen Camping Berga Resort

Dort können Sie auch ganz gezielte Fragen zu Hotels und Unterkünften stellen. Wel wat weinig ligbedjes voor het aantal bezoekers. Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Zwembad klein maar leuk zeker voor de kids.

Hier richting 'Platges', direct over de brug is het de eerste camping links. Campings Sant Pere Pescador. Niet meer toegankelijk maken. Familie Agema. Winkels Bakker Supermarkt beperkt assortiment. Aan activiteiten vanaf camping en omgeving geen gebrek.

Camping Riu

Type reiziger. Vlak L-vormig terrein onder platanen aan de rivier de Fluvia. Wij hebben een prima week gehad, Stroomproblemen waren opgelost.

  • Wij werden met onze kleine caravan en tentje erbij voor de kinderen bij aankomst 's avonds laat op een hondenuitlaatveldje gezet werd ons bij daglicht duidelijk hoewel wij al direct vonden dat er een luchtje aan zat!
  • Maar ja, wat geeft dat.
  • Safaritent Serengeti 0 5.
  • Vanaf het terras van de bar kijkt u uit over het zwembad.

De caravan wiebelde,hij stond niet stevig gestut. Waardeloos deze camping meerdere keren stroomuitval waardoor zwembad niet meer gefilterd werd. Camping riu costa brava zoover op taal Filter op taal Nederlands 2 reviews. Heerlijke vakantie gehad op camping Riu. Riu is een veelzijdige familiecamping op slechts 50 kilometer van de Spaans-Franse grens. Directe toegang tot het meer. Camping Playa Montroig? Onder de platanen aan de rivier de Fluvia liggen een kleine staanplaatsen.

8676 campings in 27 landen

Alle accommodaties bekijken. Bekijk alle informatie. Restaurants in de buurt.

Vakanties in de open lucht en de gewenste accommodatie Perceel. De Romeinen vonden dit ook al een aantrekkelijk plekje, getuige de opgravingen bij Empries even ten zuiden van Sant Pere Pescador.

  • Nazha 27.09.2019 08:02

    Lees meer. Bij de bar loopt alles standaard in het honderd.