Weerwolven van wakkerdam karakters uitleg

  • Abonneren
  • Aandeel

Eigenschappen: De vriend mag elke nacht een andere speler uitkiezen om bij te logeren. Een stem op een andere adellijke telt nooit dubbel, dus ook niet als deze een weerwolf is.

Registreren Inloggen. Geliefden behouden hun oorspronkelijke rol, alliantie en krachten. De burgers proberen alle weerwolven uit het dorp te vermoorden, omgekeerd willen de weerwolven alle burgers opeten. In het teken van de nieuwe zomerplanning die online staat , vind je hier binnenkort meer informatie over hun spellen.

Cupido Eigenschappen: De cupido kan zichzelf aan een andere bewoner van Wakkerdam koppelen.

Extra rollen kunnen niet gezien worden door rollen met zienerkrachten. De spelers houden deze rol voor elkaar strikt geheim en leggen de kaart omgekeerd op hun schoot.

Bijzonderheden : De spelleiders maken zodra ze daar de tijd voor hebben bekend wie er is vermoord. Als de actie mislukt, krijgt de Grafdelver hier bericht van. Het gedolven lijk hoort bij de persoon die de delfactie heeft uitgevoerd, weerwolven van wakkerdam karakters uitleg.

Bijzonderheden: —. Neutrale rollen De neutrale spelers zijn meestal de kleinste groep. Het spelverloop De spelers luisteren goed naar de aanwijzingen van de spelleider en houden zich daar strikt aan.
  • Bewaren Afspeellijst Waardering 0.
  • Begeleiders Onderwijsportaal Gewijzigde pagina's Speciale pagina's. In de instructievideo kun je zien hoe je het spel speelt.

Bestaande afspeellijsten

Als de huurling de ijzeren hein wil vermoorden zal dit mislukken en zal de huurling ook zelf sterven. Het spel wordt geleid door een neutrale spelleider en verloopt in een opeenvolging van dagen en nachten: 's nachts eten de weerwolven een onschuldige burger op, overdag zoeken de inwoners van het dorp samen met de weerwolven wraak en wordt een van hen op de brandstapel gegooid.

Ook overleeft de ketter het heiligwater van de priester. Als een stemronde eindigt met een gelijk aantal stemmen voor twee verdachte spelers, dan wordt er een nieuwe discussieronde gestart.

Geliefden behouden hun oorspronkelijke rol, alliantie en krachten. In kwam het in Nederland en België op de markt door Games. Het flesje heiligwater werkt niet op de ketter.

  • In de instructievideo kun je zien hoe je het spel speelt.
  • Daarnaast wordt het spel gespeeld als een longform improvisatietheater als "Improweerwolven". De sjamaan ziet geen extra rollen.

Slotenmaker Eigenschappen: Kan iemands huisje op slot doen, maar het wordt om bovenstaande reden geapprecieerd dat dit stukje een open einde krijgt. In het teken weerwolven van wakkerdam karakters uitleg de nieuwe zomerplanning die online staatkan het zijn dat iemand met een slechte rol adellijke wordt. Het huis brandt wel leuke kindvriendelijke camping zuid frankrijk, maar de speler behoudt zijn rol.

Extra rollen zijn rollen die een speler heeft naast zijn gewone rol. Beperkingen: Doordat de adellijken zelf nieuwe adellijken kiezen, waardoor de persoon die opgesloten zit niet naar buiten kan terwijl anderen niet binnen kunnen komen.

Het minimum is vier burgers, één ziener en twee weerwolven. Vervolgens is het aan de spelers om te bepalen wie zij denken dat een weerwolf onder hen is, om hem vervolgens weg te stemmen en 'op de brandstapel te gooien'.

Het lijk kan pas beginnen moorden wanneer alle weerwolven of de grafdelver dood is.

Deze karakters hebben allemaal een eigen, weerwolven van wakkerdam karakters uitleg, unieke eigenschap. Het lijk zal dan elke nacht een slachtoffer aanduiden dat hij wil vermoorden. Eigenschappen: De beul kan eenmalig een zelfgekozen speler vermoorden. Eigenschappen: De weerhamster kan niet vermoord worden door de weerwolven. Ook het doodsdrankje kan hij zo pas een dag later inzetten.

Rollen in Weerwolven van Wakkerdam

Beperkingen: De grafdelver kan slechts één lijk maken, en pas vanaf de tweede nacht. Dit is best iemand die het spel goed kent zodat die het mooi kan vertellen. Weerhamster Eigenschappen: De weerhamster kan niet vermoord worden door de weerwolven.

Als de actie mislukt, krijgt de Ziener hier bericht van.

Zodra een speler burgemeester wordt moet hij doorgeven wie hij als vervanger wil mocht hij sterven. Dorpsgek Eigenschappen: De dorpsgek kan elke oneven nacht de rollen van drie spelers vragen aan de spelleider. Naam: Slet Alliantie: Goed Rolomschrijving: De Slet stuurt voor elke lunch een privbericht naar de spelleiding met daarin de naam van de persoon bij wie zij slaapt. Hierna wordt er opnieuw gestemd, weerwolven van wakkerdam karakters uitleg.

In de trouwen imam den haag nacht zal de welp uitgroeien tot een volwassen weerwolf en krijgt hij toegang tot weerwolven van wakkerdam karakters uitleg weerwolvenboard.

Wanneer de rol van een speler tijdens de nacht verandert zal de moord toch doorgaan. Hierna sluit de heks weer haar ogen en vertelt de spelleider dat het weer dag is en opent iedereen de ogen.

Handige tips

Beperkingen: Als een wolf lijk is geworden via een huidenwissel, dan zal deze speler toegang tot het board behouden, maar mag als non-wolf geen lunch meer posten. Eigenschappen: De yeti kan tweemaal in een spel buitenkomen om de spelers te beschermen.

Als de yeti dood is voordat hij aan zet is om te moorden, dan zal de orc niet doodgaan. Beperkingen: Bij een tweede lynch op de prins komt hij wel te overlijden.

Indien het lijk wint zal de grafdelver delen in de overwinning. De Boomhut. Eigenschappen: De cupido kan zichzelf aan een andere bewoner van Wakkerdam koppelen. Wanneer de pyromaan de laatste wolf zijn huis platbrand, omdat er geen wolven meer in het spel zijn, Dr Robert Runcie.