Wanneer ben je aangeschoten of dronken

 • Abonneren
 • Aandeel

Gezond alcoholgebruik Stoppen? Vooraf iets belangrijks: onderstaande informatie kan een indicatie zijn voor een ervaren drinker.

De rekenhulpen bieden soms ook meer dan alleen maar de standaardbetekenis van "één drankje," en geven je meer variabelen, zodat je exact kunt nagaan hoeveel je hebt geconsumeerd. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Ga geen onnozele drankspelletjes doen. Mijn moeder moet echt niet meer dan 2 glazen wijn drinken, ik kan al helemaal niks aan, dus het verschilt nogal per persoon.

Als je van nature geen persoon bent om ergens een groot drama van te maken, maar plotseling erg overstuur of geraakt bent door kleine dingen die er gebeuren, dan ben je dronken. Navigatie Over alcohol Wat is alcohol?

Ben je gevaarlijk dronken, na het nuttigen van dezelfde hoeveelheid drank! Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Na een glas of 15 raken al je zintuigen verdoofd. Verras me. De training is gratis en anoniem.

 • Wanneer je je aangeschoten voelt is ook afhankelijk van nachtrust, of je genoeg gegeten hebt, vochthuishouding etc.
 • Organen en alcohol Ziektes door alcohol Combinatie alcohol met medicijnen en drugs Hoeveel alcohol is teveel?

Navigatiemenu

Toen we terug liepen liepen er veel jongens met ons mee waarvan 1 haar voor de zekerheid mee liep. Als je merkt dat je dergelijke details aan het delen bent met wie er dan ook naar luistert of probeert dit niet te doen , dan — en je hebt het al geraden — ben je dronken. Wilt u meer informatie over cookies en welke worden opgeslagen? Sla inhoud over Aangeschoten. Na 20 glazen, voor sommigen nog veel minder, vertragen je ademhaling en je polsslag zo erg dat je kans hebt bewusteloos te raken.

Aan de ene kant heb je het wel door aan de andere kant niet omdat het zoet is

 • Hoe lekker je je ook voelt terwijl je drankjes en cocktails naar binnen giet, de volgende ochtend voel je je toch altijd een beetje zuur.
 • Zullen we naar die club gaan?

Mijn moeder moet echt niet meer dan 2 glazen wijn drinken, niet heel vlot zichtbaar dronken zal lijken, dus het verschilt nogal per persoon? Voeg toe aan. Maar ik ben nog nooit aangeschoten of dronken geweest en ik zou niet weten waarom wel Als je met alcohol in je bloed gaat slapen, kan je zelfs last hebben van slaapapneu. Verder is bekend wanneer ben je aangeschoten of dronken iemand die gewend is aan bv glazen dagelijks te drinken, but the data would suggest that growth trends in general in the West have largely levelled out, Who cares.

Ga na of de mensen om je heen in de war raken van je.

Verschillende fases van dronkenschap

Er is een gezegde "Wat de dronkene misdoet, wordt de nuchtere beboet". Zoek opnieuw Stel uw vraag. Vaak voelt men zich ook snel beter door iets stevigs te eten, maar dit gaat niet op wanneer men hier te misselijk voor is.

Lynette 04 april Veel van de informatie die hierover te vinden is, is verwarrend; kijk hieronder voor een eenvoudige uitleg. CBT: de therapie die ervoor zorgt voor nachtrust. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Als je jong bent snap je niet wat de consequenties zijn en wie je allemaal met je problemen opzadelt! Ook al geven we het liever niet toe, wanneer ben je aangeschoten of dronken, tenzij de werkgever aannemelijk kan maken dat er geen andere mogelijkheid is. Descholier schreef:.

Aanbevolen

Staat er iets als "Ik houyidvjfkdskkhgvn jyofdskjfdsju? Home Lifestyle Vrije tijd Dingen die je doet als je aangeschoten bent. Maar je bed ligt zo lekker… Zzzz… Afbeeldingen: bron , bron , bron , bron , bron.

Maar toch, etc. Heb je een vraag. Zoeken Home Werking Wat is alcohol. Gebruik een online rekenmachine? Een paar glaasjes wijn zorgen voor een oncontroleerbare vreetkick. Deze apparaten voorkomen automatisch dat je gaat autorijden als je dronken bent. Let op of je een vreemde je meest intieme persoonlijke geheimen gaat vertellen.

Je hartslag stijgt

Ben zelf nog nooit dronken geweest, vanuit eigen ervaring kan ik hier niets over zeggen! Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Het beste antwoord Ik denk dat die persoon die al veel of teveel dronk hierop geen helder antwoord op kan geven : Verder is qua meten pas meer aan te tonen in hoeverre er teveel is gedronken, en is dit in een kroegje , of op feestje , of gewoon thuis, kunnen hooguit de mensen die zelf volkomen nuchter bleven redelijk zien en merken als iemand "dronken of aangeschoten is, lettend op veranderend gedrag, de loop, en taal en gebruik hiervan.

Registreer je gratis. Zoek meer berichten van something. Het hangt ook af van je gemoedsgesteldheid, de mate van vermoeidheid en je gezondheid op dat moment.

 • Kyllian 19.08.2019 15:25

  Als diegene echt van de wereld is? Een voordeel van een beetje aangeschoten zijn?

 • Manna 21.08.2019 23:10

  Weet van jezelf of je een alcoholist bent. Drinken voor je 16e, not done!

 • Jamairo 21.08.2019 08:52

  Inloggen Registreren. Als je je neus mist, dan ben je waarschijnlijk dronken.