Voorbereiding decentrale selectie geneeskunde uva

 • Abonneren
 • Aandeel

Dit alles naar aanleiding van een onderzoek van Researchned. Specifiek interesse voor een bepaalde universiteit? Dan krijgt de scholier bijvoorbeeld in juni bericht dat hij toch kan beginnen aan de studie van je eerste keuze.

Wel zaak dat je dan meteen bevestigt dat je begint aan de studie. Hoe ziet de decentrale selectie eruit? Je ontvangt een rangnummer op basis van de verschillende toets resultaten.

Ik zie het als een soort doping", zegt Ilias. Die selectiecriteria moeten opleidingen helder communiceren. De vragen liggen ver boven het niveau van een VWO-er. Droom je ervan om een geneeskunde of tandheelkunde te gaan doen?

Het team was erg enthousiast en ik kon al mijn vragen aan hen stellen? Minister Bussemaker, universiteiten en studentenorganisaties maken zich zorgen over deze ontwikkeling. Het resultaat krijgt t. View All Let op. Door de training was ik goed voorbereid op wat er komen kwam en zo heb ik de toetsen met een hoge score kunnen afronden?

Decentrale Selectie.

Waar staan wij voor

Dus… krijgt een student half april te horen dat hij het helaas niet geworden is… Het kan best zijn dat er nog studenten afvallen omdat ze bijvoorbeeld hun eindexamen niet hebben gehaald of zich terug hebben getrokken. De kandidaat wordt gekoppeld aan een persoonlijke coach. Het Adviesgesprek vindt via Skype, telefonisch of in Amsterdam plaats. Ik werd opgevangen door een enthousiast team van twee artsen.

Voor het bestellen van een De ProfAct workshop is ten zeerste aan te raden.

Moet je teksten samenvatten. Aan dit blog werken veel universiteiten, hogescholen en middelbare scholen mee. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen. Hierbij spelen twee zaken: werkgelegenheid en kwaliteit van de opleiding. Zes aankomende studenten vertellen over hun ervaring met de cursussen.

Regels decentrale selectie

Meer info ook op ikwildokterworden. Normaliter vindt het Coachingsgesprek voor de UvA in Amsterdam plaats, als dit niet mogelijk is kan het gesprek ook via Skype plaatsvinden. Door: Hermien Miltenburg · 26 oktober Categorie: Studiekeuze.

Maar hoe kijken de studenten er zelf tegenaan. Het rangnummer wordt op Studielink bekend gemaakt! Let op. Voorbereiding decentrale selectie geneeskunde uva jaar helpen onze docenten jou ook graag met het kiezen van een universiteit omdat dit een belangrijke keuze is.

Related posts: Studiesucces, iets naast de studie Hier let ik op bij studiekeuze, samen met Kent Blazy.

Selectiedag?

Aankomende geneeskundestudenten die meedoen aan de decentrale selectie van geneeskundestudenten kunnen nu hun ervaringen daarmee kwijt op een nieuwe, door henzelf gelanceerde  website. De student moet ook echt goed naar de deadlines kijken. Universiteit van Amsterdam.

De precieze datum en locatie van deze training is nog niet bekend. Onze docenten hebben de afgelopen jaren al veel studenten voorbereid op de decentrale selecties en staan ook dit jaar weer klaar om jou te helpen.

Denk bijvoorbeeld aan een opleiding tot docent dans of muziek. Op sommige voorbereiding decentrale selectie geneeskunde uva heb je iets meer kans geselecteerd te worden dan andere. Zwembad de vennen dongen kinderfeestje Coachingsgesprek vindt n op n plaats.

De toelatingstesten worden vanaf januari georganiseerd! Regels decentrale selectie Voor de decentrale selectie gelden enkele landelijke regels!

Eendaagse  training ter voorbereiding op de toetsen van de selectiedagen, voorbereiding decentrale selectie geneeskunde uva.

Decentrale Selectie Geneeskunde UvA 2018 (11)

En zij weten precies waarop je beoordeeld wordt. Het eerste Coachingsgesprek duurt maximaal 90 minuten. Is de student geïnteresseerd in gezondheid? Meer tips zijn altijd welkom, natuurlijk.

Wij gebruiken verschillende soorten cookies! Ik ken meerdere studenten die na de decentrale selectieprocedure toch de conclusie trokken dat dit niet de goede opleiding voor hem of haar was! Heeft iedereen wel evenveel kans om een studieplek te krijgen.

 • Boyke 18.09.2019 03:32

  Vanuit de cursus kregen ze een Nederlandse samenvatting mee, die haar enorm heeft geholpen.

 • Renuka 14.09.2019 14:16

  Als u verder surft dan accepteert u deze cookies.

 • Stan 15.09.2019 12:59

  Onze docenten hebben de afgelopen jaren al veel studenten voorbereid op de decentrale selecties en staan ook dit jaar weer klaar om jou te helpen.