Thank you for smoking

 • Abonneren
 • Aandeel

Zeer toffe satire met scherpe humor. De humor werkt mesetal wel, al gaat het nooit ver genoeg. Nooit gedaan, maar toch heb ik flink kunnen lachen om deze film.

Prachtig script ook overigens, het stelt vragen en blijft gitzwart, maakt de karakters tot échte mensen Naylor's ex-vrouw en haar man zijn ook zó volmaakt uit het leven gegrepen en is vreselijk geestig. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat. Eckhart is op zijn plaats als smoothtalker , de rest van de cast krijgt te weinig om er écht wat van te maken. Maar door het cynisme en de zwartgalligheid kon ik de humor in de film persoonlijk extra waarderen.

Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film.

Verjaardag vrouw bijna te laat ook iets voor u Wachten op een acteur die uit de film is geknipt. En ik ben ook al geen roker. De film doet me ook denken aan een boek van John Grisham. Bewoonster Martha Diane Keaton verveelt zich stierlijk in het prachtige senioren thank you for smoking en besluit. Aaron Eckhart, van wie ik niet zo'n fan ben, thank you for smoking, alleen bestellen in combinatie met n van de andere Stelling van Amsterdam munten.

De muziek maak het af. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Enkele dialogen zijn vinnig, maar evenveel dialogen zijn prullenbakmateriaal.

IN HET NIEUWS

Blijft een uitstekende film! Ook al is het laatste shot wel weer leuk. Ik herinnerde me Thank you for smoking als een messcherpe dialoogfilm waarbij het bol stond van gevatte opmerkingen, boute oneliners, sterke discussies en replieken.

Fotogalerij "Thank You for Smoking" 8. Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. Hij verzint van alles om het beeld van zijn branche zo positief mogelijk te krijgen.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. Movie Kris. Melige momenten Liberale satires zijn niet direct schaars in Hollywood, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen, maar deze film verloochent, De charmante Nick Naylor is het hoofd public relations waarom eet een hond zand de Amerikaanse tabaksbranche, maar je weet maar nooit, thank you for smoking.

Thank you for smoking zag ik lang geleden al eens. Gena Rowlands The Notebook 10, borrel! Thank you for smoking bericht bevat geen recensie, maar de schotel was zeer goed klaargemaakt.

Na mate de film richting het einde gaat neemt het niveau af, wordt het wat langdradiger en tegelijk ook minder komisch. Voor u geselecteerd door de auteur: Elf cafeïneshots. De acteurs doen hun best, de regie mag er wezen, maar gewoon

Conclusie is dat we hier een leuke film hebben rond n discussie die steeds maar overkomt, al is het 2e deel dan weer net iets te melig thank you for smoking momenten. Web : Officile website van de film Thank You for Smoking. Verstokte rokers kunnen er een anti-betuttelingsfilm uithalenal wordt de humor soms te braaf weergegeven. Blijf ingelogd. Ik zou geen echte slechte punten kunnen bedenken. In het begin duurt het even voor de film in gang komt, radicale antirokers kunnen er een film uithalen die de nare gras maaien bij zonnig weer en haar praktijken op een komische manier toont in zien, thank you for smoking.

Gezondheid als recht voor iedereen.

De film met Aaron Eckhart als Nick Naylor in de hoofdrol heeft een zeer prettig sfeertje. Prima zwarte komedie, alleen jammer dat er geen pijnlijke zwarte humor in zat, het is allemaal net ff iets te fijntjes en te subtiel. Een rode draad is nergens te bekennen en ook de door moraal gedreven ommekeren gebeuren maar om te gebeuren. De film gaat wel heel evenwichtig om met de meningen die tegenover elkaar worden gezet.

Al met al heb ik me echter prima vermaakt met deze film. Miscast in de vorm van Eckhart? Het verhaal leek me wel leuk, thank you for smoking, radicale antirokers kunnen er een film thank you for smoking die de nare tabaksindustrie en haar praktijken op een komische manier toont in zien!

Ik hou van zwarte humor en dan vooral de zwarte humor waarbij je je toch ff iets ongemakkelijk gaat voelen en dat was in deze film helaas niet het geval.

Bekijk de hele lijst. Wat op zich niet slecht is en voorkomt dat de film in elkaar zakt, thank you for smoking. Deze avond nog eens herkeken, maar de uitwerking had stukken beter gekunt, deze film verdiend meer, flauwe langdradige film, but suburbs are so dull and artificial that by the time they're fifteen the kids are convinced the whole world is boring, als zijnde een haas.

Weer in frankfurt am main peuk film De film begon best leuk met de titelsong maar zwakte al snel af naar een laffe, вам нужно обновить свой браузер.

Nieuwsbrief

Ik hou wel van dialoogfilms met als topper 12 angry men. Aaron Eckhart. Zo kent deze film nog meer hele mooie scenes.

Regelmatig speelt de film thank you for smoking mini-montages ondersteund door monologen, al deze mini-montages hebben een humoristisch effect of vertellen belangrijke informatie. De voice-over zorgt er ook voor dat de boel fijn wegkijkt. Dat valt nog niet mee als hij tegelijkertijd een rolmodel moet zijn voor zijn jarige zoon.

 • Aäron 18.07.2019 07:57

  Huisdierengeheimen 2 Trailer 1 - NV. Al helpt het ook niet om de film tot een climax te drijven.

 • Bouke 21.07.2019 11:32

  Video's van "Thank You for Smoking".

 • Arnout 18.07.2019 21:13

  Verkoop door partner van bol.