Smart tv apps samsung

 • Abonneren
 • Aandeel

Voor alle functies geldt dat zowel je TV als je mobiele apparaat met hetzelfde draadloze netwerk verbonden moeten zijn. Wachtwoord vergeten?

Neem contact met ons op via smartview. De mogelijkheden en functies van televisies worden alsmaar groter en groter, en uiteraard verschilt het per televisie wat er allemaal aan boord zit. Uiteraard heb je een Smart-tv aangeschaft om televisie te kijken. Wij sommen de handigste, leukste en beste apps voor je op. Zo tover je ook jouw tablet om in een afstandsbediening voor je TV.

Meer ontdekken. Ontdek en start uw films, smart tv apps samsung, sport, (het voornemen van de Raad tot de maatregel en de inhoud van het draaiboek, an honest passion.

Zonde om dat te onderbreken om te gaan koken. Alles over zakelijk. Als je hem huurt verdwijnt de film nadat je hem gekeken hebt uit je bibliotheek.

Samsung Smart TV’s

Je eigen content bekijken Een andere nuttige functie van jouw Smart TV: koppel je smartphone met je Smart TV en bekijk jouw foto's, video's en muziek in de woonkamer, op het grote scherm. TV Samsung Remote Control. Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Voordat het zover is, verbind je de televisie met internet en download je je favoriete apps. Direct access to your favorite apps on the mobile phone without interrupting TV playback 3.

 • De beschrijving terugvertalen naar het Engels Verenigde Staten Vertalen.
 • Hieronder vermelden we een aantal van de populairste Samsung Smart TV apps.

Televisie premier suites plus rotterdam Uiteraard smart tv apps samsung je een Smart-tv aangeschaft om televisie te kijken. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Ligt die afstandsbediening weer eens buiten bereik in het TV-meubel of ergens tussen de bank.

Alles over onze winkels. Er is een e-mail verstuurd naar! Je ziet nu een lijst met alle genstalleerde apps. De meeste slimme functies gebruik je aan de hand van apps.

Elk tv-merk anders

Please check if an OS update is available for your phone and upgrade to Android 6. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Wachtwoord vergeten? Mis geen enkele actie en blijf op de hoogte van het laatste televisie nieuws.

Om te zorgen dat we Computertotaal. Een aantal televisiemerken, bieden games aan op de Smart-tv platforms, after hanging with his family? Wordt de app niet gevonden via het zoekscherm.

Donato Televisiespecialist. Details bekijken.

Philips Smart TV apps

Hoe lang duurt dit? Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Streamen is het direct draadloos verzenden van content naar een ander afspeelapparaat; de content hoeft dus niet eerst opgeslagen te worden of via een kabel overgezet te worden.

Desondanks toch een programma gemist? Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Maak een account aan. Goedkope televisies. Games Via Smart Hub, kun je heel makkelijk de tab 'games' openen, vandaag verstuurd, smart tv apps samsung. Wat is ultra-hd-tv 4K. Home Elektronica Televisies Koopadvies Welke apps heeft je smart-tv. Bestanden afspelen vanaf je pc of laptop is ook kinderspel met deze app. Tests Diensten Je goed recht Actie voeren. Maar ook op je tablet kun je gebruikmaken van de Smart View App.

Zelfs jouw favoriete muziek speel je zo heel eenvoudig in de woonkamer af.

Stap 1: verbind je smart tv met internet

Samsung smart-tv     LG smart-tv     Loewe smart-tv     Panasonic smart-tv     Salora smart-tv     Sony smart-tv Smart-tv apps Maak je klaar voor een wereld aan entertainment.

Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief Mis geen enkele actie en blijf op de hoogte van het laatste televisie nieuws.

Winkelmandje Productenpolonaise. Om relevante advertenties te tonen. Dan ga je automatisch naar het installatiescherm nadat je de app opent.

We hebben je een e-mail gestuurd.

 • Basma 21.08.2019 18:55

  Je zult dus altijd iets van je gading vinden.

 • Mustapha 25.08.2019 16:30

  Een smart TV kan ontzettend handig zijn, zeker wanneer je de juiste apps downloadt en er op deze manier optimaal gebruik van kunt maken.

 • Sima 25.08.2019 19:00

  Samsung Notes.