Slijm maken zonder lijm en scheerschuim

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb je geen scheerschuim of lenzenvloeistof in huis en zijn de winkels dicht? Meng totdat het slijm een gelijkmatige structuur heeft.

Categorieën: Knutselen. Doe de 3 eetlepels maïzena bij het mengsel en roer tot de yoghurt dikker wordt en langzaam in slijm verandert. Begin door maïzena toe te voegen in een verhouding van 1 op 1. Voeg kraaltjes, glitters, spikkels, sterretjes of confetti toe om jouw eigen slijm nog meer eigen te maken. Slijm maken zonder lijm is goed mogelijk. Kneden, oprollen, vormpjes maken, overgooien…veel slijmplezier.

Je zult zien dat van de lenzenvloeistof je mengsel een beetje dikker zal worden. Methode 1. Tijdens het gieten wordt het mengsel slijmerig en een kleverig geheel.

Voeg er vooral wat glitters en kleurstof aan toe om je slijm wat op te leuken. Maak je slijm dikker met mazena.

  • Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Geen nood.
  • Zelf fluffy slijm maken is dé nieuwste rage en het is heel makkelijk!

Slijm maken zonder lijm

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Je kunt het best gewone, ongezoete yoghurt zonder stukjes gebruiken.

Meestal wordt het plakkerige goedje gemaakt met lijm en borax poeder, maar je kunt ook slijm maken zonder lijm. Het roeren duurt wel even hoor, je kunt ook een timer zetten op vijf minuten.

Dit slijm blijft door de yoghurt niet heel lang goed, dus gooi het weg wanneer het er vreemd uit begint te zien of raar gaat ruiken.

  • Als je veel slijm wilt, kun je meer afwasmiddel gebruiken, maar gebruik in dit geval ook extra maïzena. Zelf slijm maken is een hit.
  • Je zult merken dat het slijm harder wordt als je er kracht op uitoefent.

Om te voorkomen dat het goedje aan je handen blijft plakken, kun je eventueel wat lenzenvloeistof op je handen spuiten. Je kunt er prachtige kleur combinaties mee maken en glitters en kralen aan toevoegen. Maar als je je slijm even met rust laat, wordt het bijna weer vloeibaar. Gebruik meer of minder water om het mengsel indien optimel yoghurt griekse stijl perzik dunner of dikker te maken.

Het maakt niet uit welk merk douchegel je gebruikt en welke geur de douchegel heeft, slijm maken zonder lijm en scheerschuim. Methode 1. Je slijm zal hierdoor dikker worden.

Wat heb je nodig om slijm zonder lijm te maken?

Roer 20 tot 30 seconden door het mengsel, of totdat alles goed gemengd is. Lifestyle 23 aug 7 x makkelijke tips voor een beter milieu. Scheerschuim helpt om het slijm een goede textuur te geven.

Hier kun je leuk mee experimenteren bij slijm maken met wasmiddel. Kneed de ingredinten. Deze douchegel is douchegel, maar je kunt wat scheerschuim op je handen doen zodat het niet plakt. Dat kan een beetje plakkerig zijn, werkt dat natuurlijk ook mee. Als je wasmiddel met een kleurtje hebt gebruikt, slijm maken zonder lijm en scheerschuim, shampoo en conditioner in een.

Lifestyle 22 aug .

Famme Navigation

Methode 1. Het hoeft natuurlijk niet, maar het maakt je slijm net iets kunstzinniger. Vond je dit een nuttig artikel? Maïzena zorgt dat je slijm dik en viskeus wordt.

  • Tips Je kunt je slijm in een luchtdichte zak of bak opbergen om er later weer mee te kunnen spelen.
  • Maïzena, 2 kopjes supermarkt Warm water, 1 kopje 2 middelgrote bakken om in te mixen Een plastic lepel of spatel Kleurstof, bijvoorbeeld op de bakafdeling van de supermarkt, begin met een paar druppels en kijk wat het effect is.
  • De volgende drie basisrecepten maak je makkelijk zelf en zijn heerlijk slijmerig.
  • Giet de oobleck op een bakplaat.

En zijn de winkels dicht. Op een bepaald moment kun je ook met je handen kneden. Daarna spuit je een heleboel scheerschuim bij het mengsel van de lijm en kleurstof. Dit heb je nodig: - 1 eetlepel 15 ml yoghurt - 3 eetlepels 23 gram mazena - Mengkom - Lepel. Ben je klaar met spelen.

Doe een klein beetje kleurstof bij de lijm. Je kunt tijdens het roeren meer zout toevoegen, slijm maken zonder lijm en scheerschuim, als je dat wilt.

DIY Vaseline Slime - Hoe

Heb je geen scheerschuim of lenzenvloeistof in huis en zijn de winkels dicht? Dit artikel bevat 16 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn. Heb je liever een ander kleurtje of ben je fan van glitters?

Doe de eetlepel yoghurt in een kom. Maak je slijm dikker met mazena. Je slijm wordt automatisch de kleur van het afwasmiddel of de shampoo.