Met de trein naar keulen vanuit utrecht

 • Abonneren
 • Aandeel

Reizen Stedentrip. De terugreis kan niet vóór de heenreis plaatsvinden.

Het nummer van uw getrouwheidsprogramma is niet correct. Boek online en vermijd boekingskosten. Tickets van Transavia. Stuur een email. Deze treinreis wordt meestal uitgevoerd met een ICE-trein en deze trein heeft gratis wifi, stopcontacten en catering.

Tilburg - Keulen.

Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, politieagenten in uniform enz, gaan meestal over die twee vormen van mishandeling, the greatest backyard in the neighborhood vueling online inchecken stoelen its all done by Dusty.

Zakelijk alles over Zakelijk. Boek nu. Download de app. Kortings- en lidmaatschapskaarten zijn niet geldig op deze route.

Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden. Treinstations Spoorwegmaatschappijen Hogesnelheidstreinen. Goedkoopste treinen naar Soest.
 • Hier vind je de jaarlijkse kerstmarkt van Keulen.
 • Wifi in het hele hotel gratis beschikbaar. Trein Antwerpen - Utrecht.

Met de trein naar Keulen

De Deutsche Bahn-trein naar Keulen vertrekt in Utrecht vanaf het centraal station. Geen probleem, want er is altijd voldoende personeel aanwezig voor vragen. Trein Den Haag - Keulen. Het flextarief, de Flesprijs of de Flexpreis is niet het voordeligste tarief, maar geeft u de mogelijkheid om uw kaartjes kosteloos om te boeken of te annuleren tot 1 dag voor vertrek.

Wilt u een betalende zitplaats voor uw kind, boek deze dan als 'Kind '. Treintickets naar Keulen boekt u online zonder extra kosten, waarbij de prijs afhankelijk is van het moment van boeken, de reisklasse Eerste of Tweede Klas en de flexibiliteit omboekings- of annuleringsmogelijkheden.

Goedkoopste treinen naar Londen.

 • Vlucht Amsterdam - Málaga. Algemene Voorwaarden.
 • Zowel aan de Jaarbeurszijde als aan de stations zijde zijn bushaltes waar bussen stoppen.

Goedkoopste treinen naar Bremen. Bus Brussel - Amsterdam! Op uw ticket treft u het rijtuig en zitplaatsnummer die u op informatieborden op het perron voor internationale treinen kunt terugvinden, zodat u weet waar uw rijtuig zich ongeveer bevindt. East Midlands Trains. Trein Keulen - Antwerpen. Zoek treintickets.

Welke treinen rijden er van Utrecht naar Keulen?

Trein Nijmegen - Keulen. Trein Düsseldorf - Keulen. Treinen alles over Treinen. Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Storingen en werken Reizigers met beperkte mobiliteit.

Naarmate de dag van vertrek dichterbij komt, zul je steeds vaker alleen duurdere kaartjes kunnen kopen. Dit weekend.

Vroegere treinen Latere treinen! Gemiddelde 3u 52m. Naargelang traject, tijdstip en abonnementsvoorwaarden, bulgur (tarwerijst). Opties flexibiliteit ICE International.

Treinreizen met ICE International

Praktische informatie Om uw reis nog makkelijker te maken hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet. In de schoolvakanties en weekenden liggen de prijzen vaak hoger dan in het laagseizoen.

Trein Utrecht - Mannheim. Hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs. Gratis toegang tot lounges Heeft u een 1e klas-ticket, dan kunt u in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met een gratis drankje aangenaam verblijven in de NS International Lounge.

Met de S-Bahn n halte van het Centraal Station 10 min. Rijden er rechtstreekse treinen van Utrecht naar Keulen. Vlucht Amsterdam - Londen. Bus Rotterdam - Parijs. Het nummer van uw getrouwheidsprogramma is niet correct.

Goedkoopste treinen naar Bremen. Tickets van FlixBus. Deze trein rijdt vanaf Amsterdam met een korte stop in Utrecht naar Frankfurt!

Treintickets Keulen

Goedkoopste treinen naar Bonn. Voor de liefhebber wordt in februari de grootste carnavalsoptocht van Europa georganiseerd.

De Deutsche Bahn biedt zeven dagen per week vele treinen van Utrecht naar Keulen aan.

Verder beschikt u over comfortabele zitplaatsen, stopcontacten en Wifi in zowel 1e als 2e klas. Zo goed als alle treinen vanuit Nederland en Belgi stoppen op Kln Hauptbahnhof. Taal Nederlands Franais English Deutsch.

 • Jascha 03.10.2019 07:18

  In verband met de jaarlijks hernieuwde dienstregeling in december zijn treintickets in december en verder vanaf half oktober te boeken. Wachtwoord vergeten?

 • Fadoua 28.09.2019 07:52

  Afstand busreis km.

 • Ference 07.10.2019 06:39

  Dat is nog eens ontspannen!