Leuke recepten voor etentje met vrienden

 • Abonneren
 • Aandeel

Het kan heel leuk zijn maar ook heel stressvol. Ik krijg regelmatig vragen over koken voor veel personen zoals bij een housewarming of verjaardagsfeestje.

Vraag of iedereen aan tafel plaats neemt zodat jij de gerechten kunt uitserveren. Pauline houdt van goede koffie, koken vooral lekker eten , lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Instagram lekkervanbijons. En dat ging helemaal mis.

Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. We hebben nog meer makkelijke desserts die je moeilijk kan weerstaan. Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren.

Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.

Het is echt overheerlijk. Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, dat weet ik helaas niet? Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. Annika 10 juli om Oei, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Eigen recept Andijvie Ovenschotel Ovenschotel om je vingers bij af te likken. Doe daarom voor de eerste keer iets minder ketjap gebruiken.
 • Hey Marijke Ik heb gelijkaardige borden en die komen van de merken; bloomingville en rosenthal.
 • Dus maken! Tijdens het diner bij Maartje at ik een heerlijke risotto met portobello en een prachtige moot zalm met zeekraal.

12 reacties

Het deeg maak je vooraf en eens de gasten aan tafel zitten: bakken maar! Niet met deze  tips. Inmiddels heb ik in de loop van de tijd wel e. Bewaard 2. Wat eten we vandaag?

 • Met deze tips leer je koken voor een grote groep als een echte pro. Info en tips 5 praktische tips om milieubewuster te koken en te eten Eten doen we welke dag.
 • Een pot is ongeveer ml.

Instagram lekkervanbijons. Dit zijn onze favorieten. Kan bijna niet misgaan. Lara 5 juli om Marijke; het servies is van Broste Copenhagen! Dat is echt zo! Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie. Kook met seizoensproducten van bij ons Ga aan de slag met ingredinten die net van het veld komen of producten die nu op hun best zijn.

Heb je ook zin gekregen om thuis een etentje te geven, leuke recepten voor etentje met vrienden.

Reactie plaatsen

Bij binnenkomst kreeg we gelijk een lekker drankje dus ik zag alleen maar tevreden gezichten. Hallo Pauline, je schrijft over een mooi gedekte tafel en je hebt prachtige foto's van een een heel leuk servies, eigenlijk 2, een met een streepje en een effen, weet je toevallig de naam, leverancier van het servies?

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt.

Het zijn in leuke recepten voor etentje met vrienden geval altijd witte vierkant langwerpige plastic flessen. Maak het jezelf makkelijk en kies voor eenvoudige gerechten. Navarin van konijn met geroosterde pastinaak en rozemarijn.

Met een paar slimme voorbereidingen heb je zelf ook een hele ontspannen avond. Voor alles wat lekker is, vind je in de winkel een even lekkere bioversie!

5 tips om lekker te koken voor grote groepen

Pauline houdt van goede koffie, koken vooral lekker eten , lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Couscous is lekker snel klaar en je kunt het combineren met veel verschillende ingredienten en smaken. De nieuwste pasta recepten Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren.

 • Alles was tot in de puntjes verzorgd.
 • Rundergehakt ongeveer g.
 • Pitabroodje gezond.
 • Het is prachtig!

Pasta is makkelijk te combineren met andere ingredinten. Puntpaprika met gehakt. Wat voor recepten kun je makkelijk maken en hoe. Lisa 5 juli om Hoi Pauline, heerlijk genieten zo'n knus etentje bij iemand thuis.

Gemak Gemak Makkelijke recepten Gemiddelde Moeilijke. Vermijd stress en maak zoveel mogelijk van de bij gerechten op voorhand. Bewaard 2. Een heerlijke leuke recepten voor etentje met vrienden taart nu eens zonder kaas.

De nieuwste pasta recepten

Ik vond die gepersonaliseerde stoffen servetten. Holland streekgerechten. Het hoofdgerecht is vaak de grootste uitdaging.

U vraagt, wij draaien. Vorige post. Soep maken kan je perfect van te voren n in grote hoeveelheden.

 • Liesje 12.10.2019 13:40

  Voor alles wat lekker is, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Quesadilla met chocolade mignonnette, peer en roomkaas.

 • Sören 14.10.2019 10:17

  Pitabroodje gezond. Meld je hier aan.