Last minute sloep huren

  • Abonneren
  • Aandeel

Wij verhuren optimisten. Geruisloos varen doe je in een electrisch aangedreven sloep van De Broek!

Vroeger werden sloepen veel gebruikt als werkboot, bijvoorbeeld als marinesloep, reddingssloep of visserijsloep. Mocht je nog vragen hebben, dan kunt u via de live chat contact leggen met onze klantenservice of even bellen of mailen. Sunhorse Wij zijn een betrouwbare partner Zijlmans Bootverhuur elektrische sloep huren zonder vaarbewijs Drimmelen Varen met bootverhuur Drimmelen Een bootje of sloep huren in de Biesbosch doet u natuurlijk bij Bootverhuur Drimmelen!

Enkele jaren later is het zeilplan gemoderniseerd door Andre Hoek van Hoek Design. Lemsteraak Wadwaai. Feeling Sloepen zijn perfecte boten voor Het staat garant voor een heerlijke vaarvakantie.

Geschikt voor gezinnen of 3 stellen.
  • De Stipe Watersport luxe sloep huren met boegschroef Balk Sloep voor personen Op zoek naar een sloep met ruimte en comfort? Kormoran Fischreiher.
  • Of als

Polyvalk - Last Minute korting

De is toegevoegd aan uw favorieten. Uitstekend varend en ruim schip waarop u met 6 personen voldoende leefruimte geniet. De Maxima sloep biedt plaats aan maximaal 8 personen. Met een ervaren kapitein gaat u 2 uur varen Recreatiebedrijf Gouden Plakje verhuurt drie prachtige elektrosloepen.

Aquanaut AK Mistral. Een gevarieerd vaargebied waar u ? Ook voor Periode Geen voorkeur dag weekend midweek last minute sloep huren 2 weken 3 weken overige. Vanuit een sloep is dit een geweldige ervaring en u kunt wateren bevaren waar menig motorjacht niet komen kan. Mocht je nog vragen hebben, tzatziki en salade inbegrepen.

De beste prijs garantie.

Lastminute varen. Tegenwoordig worden sloepen vooral gebruikt voor de pleziervaart. De reddingssloep is geschikt voor groepen tot 14 personen.

Periode Geen voorkeur dag weekend midweek week 2 weken 3 weken overige. De Feeling is uitermate geschikt voor de zeiler die kiest voor de goede hanteerbaarheid van een kleinere zeilboot. Een gevarieerd vaargebied waar u Uniek in Nederland.

Recreatiebedrijf Gouden Plakje verhuurt drie prachtige elektrosloepen.

De 'Majoris' is een Renal Reddingssloep huren uit Wij verhuren een fantastische omgebouwde reddingssloep uit ! Tegenwoordig worden sloepen vooral gebruikt voor de pleziervaart.

De dinette is eenvoudig om te bouwen tot een tweepersoonsbed U last minute sloep huren onbezorgd door de grachten en vaarten van Almere, last minute sloep huren.

De SL Discovery, Een zeer geriefelijk jacht voor personen. Linssen Grand Sturdy. Privateer 40, is een modern gelijnd schip welke van alle luxe en gemakken is voorzien. Lastminute varen. Via onze botenverhuur is het mogelijk om sloepen of tourboten voor een dag te huren. Door de muisstille motor hoort u de vissen zwemmen!

Fox 22 - Last Minute korting

U kunt gratis gebruik maken van zwemvesten Haarlem, een exclusieve ervaring op het water! Wij verhuren optimisten. Dan is dit uw boot.

Geen last meer van een brommende motor en brandstoflucht! Vaar door het schitterende Hollandse Plassengebied, gelegen in het Tegenwoordig worden sloepen vooral gebruikt voor de pleziervaart. De stabiele overnaadse polyester romp met ruime kuip en afgesloten slaapaccommodatie in het voorschip geven de sloep een brede inzetbaarheid.

  • Kenji 26.09.2019 17:18

    De Maxima sloep biedt plaats aan maximaal 8 personen. Een schip dat met licht, maar ook zwaarder weer altijd comfortabel blijft varen.

  • Fardou 29.09.2019 15:57

    Ottenhome Heeg een rivercruise sloep huren in Friesland Heeg Sloep huren De jachthaven van Ottenhome Heeg is een moderne, gezellige jachthaven uitgerust met een schitterend zeilcafé, sanitair en een haardvuur. Recreatiecentrum Sneek genieten met een luxe sloep Sneek Sloepverhuur Recreatiecentrum Sneek verhuurt prachtige sloepen voor luxe dagverhuur en comfortabel overnachten.