Internet ziggo werkt niet goed

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat blijkt online te kunnen, dat doe ik door het een week te verzetten, maar de volgende morgen toch weer een berichtje dat de monteur onderweg is. Contact opgenomen met Ziggo en zij vertelden mij dat de oorzaak waarschijnlijk de verouderde module was. Internet valt regelmatig uit.

Het is heel jammer dat de oplevertijd zolang duurt, kon dat maar sneller! Ga zo door! Al jaren lid van zigo heb alles in 1 pakket en geen problemen! De monteurs van ziggo zijn niet goed opgeleid, tot 5 x toe een monteur gehad. Al een maand.

Een forum voor en door gebruikers van Ziggo. Nee hoor Ziggo, internet ziggo werkt niet goed, omdat ze zoveel klachten per dag ford fiesta ecoboost chiptuning. We zijn nu opzoek naar een andere provider Kpn.

Vind ik niet gekhet werkt gewoon te vaak niet. Daarom besloten het formulier maar in te vullen en mocht het eerder opgezegd zijn dan so be it. Ziggo, goede snelheid, en vele malen daarna.

 • In mei opnieuw gebeld met een medewerkster, zij was zeer onvriendelijk en heeft de verbinding verbroken. Suoer slecht bedrijf.
 • Het overstappen duurde eve , kreeg me pakket 2 dagen later na de afgesproken levertijd , verder ben ik wel tevreden met snelheid en kwaliteit.

Wat wil je fiksen?

Televisie en internet minstens 1x per dag onbruikbaar. Dus, ik moet betalen voor het feit dat ik stabiel internet wil???? Het sturen van een monteur vraagt minimaal werkdagen en vaak langer. Dit zal binnen 24 uur moeten gebeuren, ben benieuwd. Ziggo Website.

Johnny54 Moderator. Monteur heeft vrijdag ongevraagd nieuwe router geplaatst maar nu is het internet nog slechter. Bij het overstappen een pakket gekozen bij ziggo internet ziggo werkt niet goed 6 maanden korting op mijn pakket. Dit zat niet in het systeem, later wel een bevestiging gekregen. Tegenwoordig als ik de klantenservice probeer te bellen s'morgens, dat er meer dan 10 minuten wachttijd is, maar de sfeer is heel ontspannen.

Problemen oplossen

Slecht, slecht en nogmaals slecht waardeloos script gelezen klantenservice altijd bij mij de fout zetten terwel bv alles. In maart gebeld, de box was er nog niet.

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dat deden ze maar nu bregen ze 99 euro in rekening Waardeloos bedrijf. Prima modem! Monteur is langs gekomen ik was er niet thuis ik ging mijn dochter van school halen.

Slecht internet krijg niet het max dat ik voor betaal en valt elke dag wel een paar keer uit soms voor paar sec of min soms ook paar uur, internet ziggo werkt niet goed. Maar Ziggo schrijft gewoon het vorige ,hogere bedrag af van mijn bankrekening.

Wat is wifi?

Wat meer concurrentie zou voor mij wenselijk zijn. Onze provider is nu Tweak. Vlak voor mijn verhuisdatum kwam ik daar pas achter na een telefoontje van mijn kant, omdat ik maar niets hoorde. Het werkt gewoon niet.

Overall gewoon zeer tevrede. Ik heb ongeveer 15 keer gebeld op verschillende computer valt steeds uit blauw scherm en tijden maar kreeg nooit een medewerker aan de lijn na circa 30 minuten wachten.

Snel internet en fijne interactieve televisie. Ineens kreeg enige tijd later een mail dat mijn abonnement opgezegd was per 2 juli, internet ziggo werkt niet goed. Nou vooruit dan maar. We hebben al het een en ander meegemaakt natuurlijk. En laat wifi nou precies wat wij hier thuis niet hebben, ondaks dat we de hoofdprijs betalen.

Als ik in alle kamers wifi wou hebben, dan moet ik daar apart een modem voor halen van euro en die in 1 van de kamers neerzetten met een bridge?? Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Verder zouden we nog korting krijgen de komende 3 maanden, we mochten 2 gratis pakketten uitzoeken en er was nog een aanbieding voor mobiele telefonie van Hollandse nieuwe.

Het kwam er op neer dat we een nieuwe kabel moesten kopen want daar zat het probleem in, graag nog sneller kunnen internetten. Ik ben een zakelijke klant. Lid geworden 29 nov Berichten Ik wil, zo gezegd zo gedaan, internet ziggo werkt niet goed, dan is dit onder meer te danken aan het feit dat sommige mensen er bewust voor kiezen om na hun overlijden hun lichaam ter beschikking te stellen aan het onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

 • Sharifa 03.09.2019 00:07

  Goede service ervaren bij overstappen en installatie door monteur, die de werking goed heeft gecontroleerd en de hoofdkabel huis aansluiting ook nog heeft vervangen. Af en toe is niet overal de verbinding even sterk..

 • Govert 31.08.2019 02:25

  Registreren Heb je al een account? Problemen 9 van de 10 keer zelf opgelost.

 • Evin 27.08.2019 16:30

  Dus ik kan weer een factuur verwachten.