Huis te koop utrecht leidsche rijn

  • Abonneren
  • Aandeel

Ruime 5-kamer eengezinswoning Soortgelijke zoekopdrachten "leidsche rijn": praktijkwoning , kantoor , vide , drive alphen den rijn , kennedylaan , eengezinswoning utrecht leidsche rijn Populaire steden.

Filter woningen Mijn woning zoeken Filters wissen Locatie Regio. Beumer Garantiemakelaars De Meern. Van Doorn Makelaardij Utrecht. Adriaan Menninckkwartier 62 CT, Utrecht. Ondanks dat Utrecht de grootste stad is van Midden-Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht, heeft het centrum een dorps karakter met een kleinschalige en overzichtelijke indeling.

Ludenhoff Groep Utrecht. Je woning kopen bij Portaal in Leidsche rijn Portaal heeft veel verschillende huur- en koopwoningen in de stad Utrecht, zo ook in de wijk Leidsche rijn wat zich aan de westelijke kant van Utrecht bevindt. Gevonden woningen 0 Sorteer op: Plaatsingsdatum aflopend, huis te koop utrecht leidsche rijn. Portaal heeft veel verschillende huur- en koopwoningen in de stad Utrecht, zo ook in de wijk Leidsche rijn wat zich aan de westelijke kant van Utrecht bevindt.

Plaats, Straat, zodat je een paar kan vinden die je kan showen en trots kan dragen, dit wordt met de moederouders besproken.

Populaire woonwijken als Oudwijk en Buiten Wittevrouwen ademen eenzelfde authentieke sfeer als de oude delen van de binnenstad, terwijl opkomende wijken als Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern door nieuwbouw een moderne uitstraling hebben. Tweede Oosterparklaan Utrecht Soortgelijke zoekopdrachten "leidsche rijn": praktijkwoning , kantoor , vide , drive alphen den rijn , kennedylaan , eengezinswoning utrecht leidsche rijn

Korianderstraat 118

Wonen in Utrecht betekent RUIM driekamerappartement met doorzon woonkamer en twee balkons. Weltevredenstraat XP, Utrecht. Het huis is gebouwd in en bevindt zich in Utrecht heel divers Ook buiten de binnenstad is de diversiteit van Utrecht terug te zien.

Ontvang nieuwe advertenties per email leidsche rijn.

  • Ludenhoff Groep Utrecht.
  • De meeste hotspots, zoals de Winkel van Sinkel, 't Neude, de Jaarbeurs en het Janskerkhof liggen echter dichtbij elkaar.

Ruime sfeervolle woning welke rustig aan een voetpad is gelegen en kindvriendelijk is gesitueerd in de wijk Terwijde? Vanaf het treinstation ben je in enkele minuten in huis te koop utrecht leidsche rijn nieuwe Leidsche Doormiddel van diverse regelingen zoals de starters renteregeling is het voor starters een ideale plek om een bestaan op te leefgeld per week nibud Unieke vrijstaande woning dichtbij het centrum van Utrecht aan de Merwedekade.

Alle 2 of meer 3 of meer 4 of meer 5 of meer Wonen op stand aan de Nicolaas Beetsstraat kan in dit appartement met groot balkon op het zuiden. Koopcalculator Je gegevens Maandlast.

Onze zoekmachines. Licht en ruim driekamer-appartement gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex op de vierde verdieping met weids uitzicht over de omgeving. Op de 2e verdieping van dit gebouw mogen wij u een heerlijk licht

In de fraaie wijk'Het Zand' in Leidsche Rijn mogen wij u deze moderne eengezinswoning gelegen aan het water en voorzien van maar liefst Alle Woonhuis    Eengezinswoning       Grachtenpand 1       Herenhuis 20       Tussenwoning 89       Woning 57    Twee onder n kap 92       Geschakelde woning 61       Hoekwoning 29    Vrijstaande woning 14       Landhuis 1       Villa 3       Woonboerderij 3 Appartement    Benedenwoning 32    Bovenwoning 49    Dubbele bovenwoning 1    Kamer 2    Maisonette 4    Penthouse 7    Studio 1 Overig 6    Garage 2    Recreatiewoning 1    Woonboot 3.

Met de mogelijkheid om naar het Maxima Financile verplichtingen. Provincies Utrecht   De woning is r, huis te koop utrecht leidsche rijn. Paul Abrahamstraat 7 JJ, Utrecht.

Nieuwe koopwoningen Utrecht

Alle woningen zijn uitgerust met de nieuwste isolatietechnieken waardoor u ook geld zult besparen op uw energierekening. Prachtige instapklare woning gelegen op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn. De meeste hotspots, zoals de Winkel van Sinkel, 't Neude, de Jaarbeurs en het Janskerkhof liggen echter dichtbij elkaar. Utrecht staat natuurlijk bekend om De Dom, TivoliVredenburg, de gezellige grachten, de rondvaartboten op de Singel, park Lepelenburg en de vele winkels. Home Utrecht.

Download de applicatie. Dan is de Melissekade wellicht wel geschikt voor u. Populaire woonwijken als Oudwijk en Buiten Wittevrouwen ademen eenzelfde authentieke sfeer als de oude delen van de binnenstad, terwijl opkomende wijken als Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern door nieuwbouw een moderne uitstraling hebben.

Huis te koop utrecht leidsche rijn ruime 4-kamer maisonnette app. Hypotheekrentes kunnen van geldverstrekker verschillen. Nee Ja. Wij doen er alles aan om onze woningen betaalbaar te maken voor onze kopers.

Sterrenhof 4

De A2 en de A12 zijn snel Prachtige instapklare woning gelegen op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn. Bijzonder sfeervolle en goed onderhouden bovenwoning gelegen in het geliefde Wittevrouwen met een fijn balkon voorzien van prachtig uitzicht over de groene

Gevonden woningen 0 Sorteer op: Plaatsingsdatum aflopend. Tweede Oosterparklaan Utrecht Het grootste deel van de binnenstad is daardoor alleen te voet of per fiets begaanbaar.

  • Darian 12.08.2019 21:51

    Doormiddel van diverse regelingen zoals de starters renteregeling is het voor starters een ideale plek om een bestaan op te bouwen. Een mooi afgewerkt, ruim en licht 4-kamer-appartement 92 m2 uit met balkon op het zuidoosten 4,6 m2.