Hotel restaurant karel v utrecht

  • Abonneren
  • Aandeel

Zo kent de locatie je wensen en kunnen zij daar gemakkelijk op inspelen. Nu open: - Inloggen Lid worden.

Verblijft u voor zaken? Lees meer in onze Cookieverklaring. Inchecken — - — - —. Tot de volgende keer! Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken.

Het is een prachtig gebouw op een super locatie? Vraag een boekingscode aan via het ontstaande formulier voor toegang tot onze zakelijke tarieven.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Vul het het onderstaande formulier in? Beoordeeld op 19 mei via mobiele applicatie Diner.

  • Scoort hoog voor: Geweldige buurt.
  • Gast aan het woord. Kan op aanvraag een extra bed gebruiken.

Bekijk alle 28 hotels in Utrecht. Comfort 9,0. Museum Speelklok. Ik kan niet alles in de gaten houden op zo'n avond, maar er is flink meer geschonken dan van te voren afgesproken. Europees, Frans, Vis en zeevruchten, Internationaal. De ligging en het schitterende gebouw. Een budget aanbetaald en duidelijk afgesproken wat mijn gasten wel en niet zouden consumeren voor, tijdens en na het diner.

Antwerpen, Belgi bijdragen 71 nuttige stemmen! De ligging is fantastisch! Kies waarover u meer wilt weten. Waardering van reizigers? Speciale aanbiedingen.

Meer informatie

Opnieuw versturen. In- en uitchecktijden. Wel zagen we wat stofnesten hoog in de hoek en rand tv was erg stoffig.

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor vrijdag 11 oktober. San Siro. Het hotel beschikt sinds kort ook over een Jetstream zwembad en een stoombadcabine.

Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken. De ligging is prachtig.

Waarderingen en beoordelingen

Zowel de gerechten als bijpassende wijnen als bediening was allemaal uitstekend. Rookvrij hotel. Dit is absoluut niet de service die u hoort te krijgen en dit zal opgepakt worden door onze Bistro Manager. Luchthaven Amsterdam-Schiphol 35 km Alle vluchten bekijken.

Ontbijt in een bijkamer geen plek in het restaurant en dineren was niet mogelijk in het hotel want er was van alles georganiseerd. Bedankt voor uw antwoord. Datum van bezoek: juli. Lees onze privacyverklaring hier. Ontrafel de geheimen van dit iconische hotel, verborgen op een stedelijk landgoed met meer dan jaar historie. De code gebruikt u op onze officile website. Super fijn hotel restaurant karel v utrecht hier. Eenmaal aangekomen moest alles nogmaals worden doorgeven.

Utrecht, Nederland 2 bijdragen.

RESTAURANT

Erg lekkere koffie! Bekijk beschikbaarheid Huisregels Grand Hotel Karel V accepteert speciale verzoeken, voeg ze toe bij de volgende stap! Wij zorgen voor een mooi verpakte voucher.

Marc Belgi. Wanneer je veel onderweg bent is het fijn om te verblijven in een vertrouwde omgeving waar ze je wensen kennen? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.