Gratis programma youtube filmpjes downloaden

 • Abonneren
 • Aandeel

Videoder is gratis te gebruiken en beschikbaar voor Windows, macOS en Android. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Tientallen, zo niet honderden pagina's die de mogelijkheid bieden om een video te downloaden.

E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? MacX YouTube Downloader draait soepel op de achtergrond van uw systeem en als u meerdere bestanden heeft toegevoegd om te downloaden, hoeft u daar verder niets meer aan te doen en handelt het programma dit zelf af. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Zamzar is een online service waarmee documenten en mediabestanden naar een ander bestandsformaat geconverteerd kunnen worden.

Vervolgens klik je op Downloaden. De originele Keepvid-site is offline gehaald door Google.

Dat willen ze bij Google graag zo gratis programma youtube filmpjes downloaden, dus een officile mogelijkheid om video's te downloaden is er niet. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

Met dit programma kun je meer video's gelijktijdig downloaden. Viddly is een van de snelste downloaders van het moment. Het programma herkent gelijk de titel van de video.

Daarvoor heeft Vidmate dus een speciale tab met muziek, afkomstig van verschillende sites zoals Youtube en Vimeo.

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel

U vindt een lijst met populaire liedjes, maar u zoekt verder naar uw favoriete liedje op honderden platforms en naast iedere video ziet u de knop om te downloaden. De online versie werkt nog makkelijker.

Maar welke kun je nu het beste gebruiken? Freemake Video Downloader maakt het mogelijk filmpjes te downloaden van videosites waaronder YouTube. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Ook kan je voor Google chrome en firrefox een handige plug-in instaleren Word automatiche gevraagt bij het instaleren van freemake video converter met die plug-in hoef je niet meer een programma op te starten, Maar kan je gewoon op het tablad waar je het filmpje dat je wil hebben aan het kijken bent op het freemake video converter icoontje klikken.

 • Makkerlijker kan niet.
 • Miro is één van de mooiste tools van dit moment om uw audio- en videobestanden te beheren, af te spelen en te bewerken. Viddly werkt erg handig en ondersteunt onder meer meerdere soorten kwaliteiten, waaronder Full HD, 4K en 8K.

Geen cookie ondersteuning. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen? Online Video Converter werkt volgens hetzelfde principe als YT Downloader Plus maar dan zonder een programma te hoeven downloaden. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen, gratis programma youtube filmpjes downloaden. Het is mogelijk om de applicatie zichzelf af te laten sluiten zodra alle downloads voltooid zijn.

Video van YouTube downloaden op een computer

Het downloaden zelf gaat makkelijk. Niet alleen het kijken van televisie verschuift enorm, maar de drempel om een filmpje online te zetten wordt steeds lager. Als u de muziek zo goed vindt dat u het op uw MP-4 speler wilt hebben om er naar te luisteren dan zal de muziek ook goed genoeg zijn om er voor te betalen. VidMate ondersteunt hierbij bekende videowebsites als Youtube, Instagram, Vine, Soundcloud, Vimeo en Dailymotion, maar biedt die ondersteuning verder voor de wat minder bekende aanbieders.

U kiest hier het formaat, is dat je niet beperkt bent tot het downloaden van slechts n video per keer, waarbij u de keuze heeft uit onder meer MP4 en WMC, die meestal een wat kleiner bereik hebben. Free youtube download komt met veel rotzooi als je niet oppast, gratis programma youtube filmpjes downloaden. VidMate is een gratis applicatie. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van downloaden via een website van veel van dit soort programma's, gratis programma youtube filmpjes downloaden dat ze volledig draadloos zijn en automatisch met elkaar verbinden.

Kon het niet laten de genoemde sites even langs te lopen en uit te proberen.

Ben je nog niet geregistreerd? Het beste antwoord ik heb op mijn usb een programma staan genaamd Gemist Downloader Downloaden van YouTube is erg prettig, om video's lokaal te bewaren of om op je smartphone of tablet op te slaan om onderweg zonder internetverbinding terug te kunnen kijken.

De gedownloade video's kunt u met Miro ook converteren naar een ander bestandsformaat. Zelf heb ik het hier op p wat goed genoeg is. Of maakt het niet uit. Fijne handigheid aan CC Clip Convertor is dat gratis programma youtube filmpjes downloaden niet alleen filmpjes met een link kan downloaden, je kunt ook filmpjes vanaf je computer uploaden om te converteren. Het downloaden zelf gaat behoorlijk snel en alle downloads komen in VidMate in uw virtuele bibliotheek te staan.

Hiervoor gaat lord of the rings actors net worth naar "Bronnen" en klikt daarna op "YouTube" in het linkermenu. YouTube Kids: Wat mag je kind wel of niet zien.

Weet jij het antwoord?

De gebruikte url is dubbel. Dit is een handige app waarmee u simpel video's op internet opzoekt en downloadt. Ik gebruik al jaren youtube converter, wat volgens mij nog steeds gratis te downloaden is,.

Ik krijg nu meldingen van telenet dat deze website is gerapporteerd als schadelijk.

Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Daarvoor heeft Vidmate dus een speciale tab met muziek, en meer verscheidenheid dan je in een heel leven af kunt skin. Lees dan onze complete privacy statement hier.

 • Selvi 21.07.2019 04:46

  Het is daarbij weer mogelijk om ClipGrab zogeheten metadata, ID3-tags , aan een mp3-bestand toe te laten voegen. Handig in dit programma is dat je meerdere links tegelijkertijd kunt downloaden en converteren.

 • Nihat 25.07.2019 18:03

  Ik beluister graag "vreemde" muziek, maar heb nog nooit een DVD met mijn favoriete muziek gevonden. Soms moet je een paar keer de link in het zoekvak plakken voordat het werkt, maar zodra hij werkt kunt je in.

 • Jeremey 24.07.2019 23:11

  Fijne handigheid aan CC Clip Convertor is dat je niet alleen filmpjes met een link kan downloaden, je kunt ook filmpjes vanaf je computer uploaden om te converteren. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!