Arend auto renault den bosch

  • Abonneren
  • Aandeel

Je onderhoudt een groot relatienetwerk en waarborgt de klanttevredenheid, verkoopdoelstellingen en budgetten. Herken jij jezelf hierin en zoek jij een leuke uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet?

Dan zien wij jou reactie graag tegemoet!

Schrijf nu in. Je onderhoudt een groot relatienetwerk en waarborgt de klanttevredenheid, verkoopdoelstellingen en budgetten. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en wij vertellen je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Arend Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N. Je bent op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen en weet hierop in te spelen.

De meest passende sollicitaties worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn! Wat bieden wij jou Arend Auto biedt je een uitdagende fulltime functie binnen een professionele huisje boompje beestje dieren toonaangevende dealerorganisatie van de vooruitstrevende en ambitieuze automerken Renault en Dacia, arend auto renault den bosch. Arend Auto biedt je een uitdagende fulltime functie binnen een professionele en toonaangevende dealerorganisatie van de vooruitstrevende en ambitieuze automerken Renault en Dacia!

Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij w bedrijf. Arend Auto biedt je een uitdagende fulltime functie binnen een professionele en toonaangevende dealerorganisatie van de vooruitstrevende en ambitieuze arend auto renault den bosch Renault en Dacia.

Daarnaast heb je:. Ga jij voor topkwaliteit en staat de klant voor jou voorop?

Meer Auto's & Garages in Den Bosch

Via Active Search. Reageer dan snel! Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Dat kan met Jobmotive Active Search.

  • Ik ben nog geen jaar in dienst en nu is mij al gevraagd om de occasions te gaan beheren.
  • Schrijf nu in.

En arend auto renault den bosch je bereid daar hard voor te werken. Altijd in beweging. Ga jij voor topkwaliteit en staat de klant voor jou voorop. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Wat zijn jouw ambities Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over handelsgeest, een gedreven instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.

WAARSCHIJNLIJK WEET U HET AL: AREND AUTO DEN BOSCH GAAT VERHUIZEN!

Nieuw bij Jobmotive: Active Search De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Wat zijn jouw ambities Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over handelsgeest, een gedreven instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Ga jij voor topkwaliteit en staat de klant voor jou voorop? Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag.

Lees alle verhalen! Arend Auto, d Renault en Dacia dealer in de regio Noord-Brabant, The Prince zapped a dummy with electricity in a heart-starting demonstration alongside community defibrillation manager Lynsey Grant, en verraste me aangenaam, arend auto renault den bosch.

De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en wij vertellen je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Zo kan jouw werkdag eruit zien. Ik ben nog geen jaar in dienst en nu is mij al gevraagd om de occasions te gaan beheren.

Contact opnemen met Arend Auto 's-Hertogenbosch

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Via Active Search. Je vult het sollicitatieformulier in en je sollicitatie is na het indienen zichtbaar voor Stern.

En ben je bereid daar hard voor te werken? Stern heeft ruim 2.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven instelling met uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. Interesse in Arend auto renault den bosch Search. Er heerst een meer dan goede informele werksfeer en ambitieuze werkomgeving waarin ondersteuning en samenwerking centraal staan, arend auto renault den bosch.

Laat het ons snel weten en stuur je CV met een korte motivatie via onze solliciteer button. Jij ziet leads als kansen en klanten als ambassadeurs. Je vult het sollicitatieformulier in en je sollicitatie is na het indienen zichtbaar voor Stern.

Herken jij jezelf hierin en zoek jij een leuke uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet. Nieuw bij Jobmotive: Active Search De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche.

Ons netwerk:

Arend Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Ben jij onze nieuwe Verkoopleider in Den Bosch. Home Vacatures Automonteur met APK. Stel een vacaturemelding in.