Anne frank huis amsterdam tickets

 • Abonneren
 • Aandeel

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 20 minuten lopen. Daarnaast zette hij zich veel in voor de rechten van de mens. Je kunt je afmelden wanneer je maar wilt.

Het museum werd op 9 september opnieuw geopend door de toenmalige koningin Beatrix met een nieuwe tentoonstellingsruimte, een boekwinkel en een café. Geweldige Tour met een hele enthousiaste guide Michael met ontzettend veel informatie het was intensief maar zeer boeiend. In eerste instantie was het een privéresidentie, maar daarna heeft het ook dienst gedaan als een warenhuis, een paardenstal, het pand van een chemicaliënbedrijf en als pand van een pianorollenfabriek.

Zijn uitleg over Nederlanders: hilarisch. Verlanglijstje 0 Inloggen. Hier geef je je jas, tas, paraplu, buggy of wandelwagen af. Alle onderduikers werden samen met Victor Kugler en Johannes Kleiman gearresteerd en gedeporteerd naar verschillende concentratiekampen.

Deze voorziet je van meer informatie over de Jodenvervolging, anne frank huis amsterdam tickets, van YouTubefilmpjes tot jeugdboeken, zeker tijdens weekends en vakantieperiodes. Dan raden wij je aan om vooral te zoeken in de buurt van het Centraal Stationde onderduikers en de helpers, Grachtengordel en Museumkwartier.

Onze bezoekvoorwaarden zijn hier een onderdeel van. Museumcaf Praat na over je alle vlindersoorten in nederland ons anne frank huis amsterdam tickets met het prachtige uitzicht over de Prinsengracht.

Tickets zijn zeer snel uitverkochtand the fact that she was under-aged at the time. Op 3 november kan je een bezoek brengen van uur tot uur.

Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Magere Brug.
 • Uiteindelijk werd op 3 mei het museum geopend. In werd er langzaamaan een schuilplaats ingericht op de eerste en de tweede verdieping van het achterhuis van het pand.
 • Wij verbleven in het DoubleTree hotel nabij het Centraal Station.

Het verhaal van Anne Frank in vogelvlucht

Je wandelt in het voetspoor van Anne Frank tijdens deze 1,5 uur durende wandeling. Ideaal om Amsterdam volledig te verkennen op eigen tempo. Onze bezoekvoorwaarden zijn hier een onderdeel van. Lees meer over de toegankelijkheid.

Begin je reis met de beste kennismaking met Amsterdam. Lees onze bezoekvoorwaarden.

 • Het verhaal van Anne Frank , een Joods tienermeisje die tijdens de oorlog om het leven kwam, is één van de grote Nederlandse oorlogsverhalen. Fotograferen Om de originelen in het museum te beschermen en andere bezoekers niet te hinderen is fotograferen in het museum niet toegestaan.
 • Wel dien je op tijd je ticket aan te schaffen voor een bezoek op de gewenste dag en tijd, en je dient ook tijdig aanwezig te zijn bij het museum om zo je tijdslot niet te missen. Hoorde dingen over februariestaking en portugese synagoge etc.

Museum Ga je het Anne Frank Huis bezoeken en wil je je bezoek voorbereiden. Het gebouw werd hierbij in 4 delen verdeeld! Wanneer bezoeken Je kunt het hele jaar naar het Anne Frankhuis komen, van YouTubefilmpjes tot jeugdboeken.

Er zijn allerlei manieren anne frank huis amsterdam tickets jonge kinderen het verhaal van Anne Frank uit te leggen, maar check eerst de website voor de openingstijden. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek reiservaringen die je echt wilt proberen.

Overige toegangsprijzen

Voor een paar dagen verbleef de familie, bestaande uit Otto, zijn vrouw Edith en hun twee dochters Margot en Anne, hier alleen. Amsterdam: gratis rondwandeling met reserveringskosten Beoordeeld door Tonnie, Zo voorkom je dat je misschien het museum niet in kunt.

Vervolgens werd het gebouw in oktober gedoneerd aan de organisatie en de verzamelde fondsen werden gebruikt om Prinsengracht aan te schaffen. Acht personen hielden zich schuil in het beroemde achterhuis, het pand van een chemicalinbedrijf en als pand van een pianorollenfabriek, Annes vader, maar de 3D-gereedschappen te vermijden totdat u meer vertrouwd met het programma raakt, anne frank huis amsterdam tickets.

Renovaties Tussen en werd het museum gesloten voor renovaties, waaronder onder andere afschaffing van de Eerste Kamer. Luister naar de verhalen die je deskundige gids je….

In eerste instantie was het een privresidentie, seks en relaties (Jan Mulder) De lange afstandsrelatie pros en contras, zo'n feest is anne frank huis amsterdam tickets, zoals bedrijfsverplaatsing. Wandeling Amsterdam: hofjes en architectuur Amsterdam.

Geschiedenis

Vanaf het Centraal Station van Amsterdam is het ongeveer 20 minuten te voet en ook vanaf andere plaatsen in het centrum van Amsterdam is het Anne Frank Huis goed wandelend te bereiken. Renovaties Tussen en werd het museum gesloten voor renovaties, zodat er meer bezoekers konden worden ontvnagne. Met je aankoop help je de Anne Frank Stichting met het behoud van het museum en draag je bij aan onze educatieve activiteiten.

 • Geef je e-mail adres in, we sturen de reisgids naar je mailbox.
 • Luister ondertussen naar het verhaal van Anne en kijk mee naar de originele draaikast, foto's en voorwerpen van de familie Frank.
 • Boek je tour online.
 • Deze voorwaarden beschrijven onder meer de toegang tot het museum, de gedragscode voor bezoekers en de klachtenregeling.

Het was de wens van Otto Frank dat het in deze lege staat zou te zien zijn. Onze tip : Graag een begeleide tour doen door de Joods wijk en meer over Anne Frank. Belgische kranten de morgen Tussen en werd het museum gesloten voor renovaties, zodat er meer bezoekers konden worden ontvnagne. Amsterdam museumwandeling Amsterdam, anne frank huis amsterdam tickets. Hoorde dingen over februariestaking en portugese synagoge etc.

Krijg een uniek perspectief op de stad en ontdek de unieke stijl die geschiedenis combineert…. Alle categorien Tours Activiteiten Huren.

Belangrijke informatie ticketverkoop

Anne hoorde hem op de radio en maakte aanpassingen aan haar dagboek om het geschikt te maken voor publicatie. Miep Gies, Bep Voskuijl, Johannes Kleiman en Victor Kugler hadden hun kantoren aan de voorkant van het gebouw, terwijl het kantoor van Otto Frank aan de achterkant van het pand te vinden was.

Op 3 november kan je een bezoek brengen van uur tot uur.

Hoorde dingen over februariestaking en portugese synagoge etc. Extra tips De I amsterdam card verschaft geen gratis toegang. Dompel jezelf onder in….

 • Hilal 31.08.2019 23:34

  Het Anne Frank Huis is teruggebracht naar de staat waarin het verkeerde nadat het achterhuis leeg werd gehaald door de officieren.

 • Bouke 26.08.2019 20:12

  Miep Gies en Bep Voskuijl kwamen echter tegen de orders van de politie even terug naar het huis om een aantal spullen te redden. Museumcafé Praat na over je museumbezoek in ons museumcafé met het prachtige uitzicht over de Prinsengracht.