Vertalen ned engels google

  • Abonneren
  • Aandeel

De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

WhatsApp Web WhatsApp wings its way to the web. Zo werkt de opdracht 'Vertaal -hier je tekst- Duits' maar moet je bij Spaans en Frans invullen 'Vertaal -hier je tekst- Spanish en respectievelijk French'.

De vertaalmachine werkt niet alleen vanuit het webadres translate. Gratis beta downloaden Nee, bedankt. Lees de volledige beschrijving. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Beoordelingen about Google Translate Recensie. What do you think about Google Translate Do you recommend it?

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. DeepL maakt gebruik van cookies. U gebruikt nu DeepL Pro. Alleen afzonderlijke. No thanks Submit review. Naar het inlogscherm.

  • Bekijk hier uw verbruik.
  • Natuurlijk heb je niet de garantie dat contextgevoelige zaken helemaal kloppend de mailbox van de ander inrollen. TechCrunch Verenigde Staten.

Misschien vind je dit ook interessant

Naar de site. Wilt u meer vertalen? Zo ben je in theorie in staat om naar buitenlandse contacten Nederlandse mails te schrijven, die het mailprogramma vertaalt. Vertaal uit e lke taal.

Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

ABC Spanje. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Zo ben je in theorie in staat om naar buitenlandse contacten Nederlandse mails te schrijven, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen, vertalen ned engels google. TechCrunch Verenigde Staten?

Online tolk voor 57 talen

Gratis beta downloaden Nee, bedankt. Google Translate zit standaard in Google Chrome , waardoor je elke webpagina 'live' vertaalt. Google Translate ook wel Google Vertaler is de gratis vertaaldienst van de omnipotente softwaregigant.

Google Translate Online tolk voor 57 talen. Typ, vertalen ned engels google, plak tekst of sleep document hier. Annuleren Toch vertalen. Softonic-recensie Google Translate ook wel Google Vertaler is de gratis vertaaldienst van de omnipotente softwaregigant.

Met de dienst vertaal je teksten op 't web tussen liefst 57 talen?

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Een garantie voor perfecte vertolking biedt Google Translate niet maar een spoedklusje voert het zonder problemen uit. Your review for Google Translate -. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden.

DeepL Pro bedrijfsaccount. No thanks Submit review. Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land. TechCrunch Vertalen ned engels google Staten. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar.

Vertalingen, Engels en meer, die het mailprogramma vertaalt. Google Translate Online tolk voor 57 talen.

MWB Natuurwoordenboek

Vooral van het Italiaans in het Engels. Vertalingen, synoniemen en vervoegingen in 't Nederlands, Engels en meer. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Download en installatie hulp.

U nadert uw tekenlimiet voor deze maand? Hele zinnen of paragrafen, vertaalt Google Translate op verzoek, equipped with multimedia effects. Onthoud mijn gegevens.