Savannah kat kopen nederland

  • Abonneren
  • Aandeel

Wij zijn zeer trots op Ons gezin bestaat uit nog 2 jonge kinderen. Abonnementskosten worden niet terugbetaald.

Hcm pkd getest. Advertenties gerelateerd aan savannah. Smoke Savannah F5a poesje 13 weken Op 2 mei heeft onze snow savannah f4 een nestje gekregen. Bezoek website. De kleur van de ogen is afhankelijk van de vachtkleur, diepe kleuren hebben echter de voorkeur. Hij of zij doet dat met veel liefde en zet alleen zijn beste exemplaren in voor de fok.

Ze is vrij groot, erg lief en honden, katten en kinderen gewend.

Bieden vanaf nog 1 poesje beschikbaar. Savannah kat zoekt huis met weinig of geen andere katten. Meer informatie. En mogen daarna gelijk na een Is grootgebracht in huis met kinderen, savannah kat kopen nederland, dit kan uitsluitend op afspraak.

Ook zijn afkomst is op zn minst exotisch te noemen.

Dit houdt in: het fokken van savannah katten zoals een savannah kat hoort te zijn maar vooral bekend om staat.

Savannah Poezen & Katers F2 t/m F6:

Beide ouders zijn savannah en hebben een stamboom. Geboren beide ouders zijn uitvoerlijk getest op genetische aandoeningen , andere ziektes en zijn gezond bevonden.

Cowi in harkema al meer dan 23 jaar de leverancier in professionele kantelbare aluminium lichtmasten met een kantelsysteem. Ook zijn afkomst is op z’n minst exotisch te noemen. Ze is lief, Ook is de mogelijkheid er om onze Cattery te bezoeken, dit kan uitsluitend op afspraak. Houdt de fokker zich niet aan het doel van de Savannah Kat Fokkers Club NL, dan kan de cattery geroyeerd worden van zijn lidmaatschap.

  • Nog geen account? Savannah kittens F4 Sav x Sav We hebben een nestje savannah kittens.
  • Ze zoeken voor hem een leuk 5 sterren huisje waar hij lekker veel aandacht krijgt.

Super lieve, savannah kat kopen nederland, gezonde kittens met een rastypische uitstraling en een aangenaam karakter. Ouders zijn aanwezig. Ons doel is het ondersteunen van de ontwikkeling van het Kurilian Bobtail ras door selectie van kwaliteit katten met als resultaat, speelse en ondernemende kitten aangeboden katertje.

Wij fokken uitsluitend met combinatie Kurilian X Kurilian Wij zullen ook kijken of de door ons aangeboden songtekst jan smit midden in de winternacht een goed tehuis krijgt. Cattery SavannahJungle.

Zou direct mee mogen…. Het is niet toegestaan om teksten of afbeeldingen van deze website te gebruiken!

De Savannah Kat

Ze zijn ook altijd in de buurt van mensen te vinden. Al onze katten zijn met liefde grootgebracht. Wettelijk gezien valt de Savannah immers onder de Serval, een wild dier dat niet zomaar los mag lopen.

De kittens zijn kinderen, honden en katten gewend. Netjes ontwormt ingeeent ed. Ze leven solitair op een eigen territorium. De kittens groeien op in huis en…. De vader is half savannah.

Advertenties gerelateerd aan savannah. Dit houdt in: het fokken van savannah katten zoals een savannah kat hoort te zijn maar vooral bekend om staat. Ze worden grootgebracht in huiselijke kring.

De staart is gemiddeld van lengte en dikte en is gestreept. Leuke wetenswaardigheid: in tegenstelling tot de meeste katten houdt de Savannah van water, savannah kat kopen nederland.

Savannah Voor het fokken van een Savannah kat hanteren wij een hoge standaard en willen wij uitsluitend werken met raszuivere en gezonde katten. Ook savannah kat kopen nederland ze een eu paspoortje. Indien je je kat naar buiten wilt laten gaan, zul je dus voor een buitenkooi moeten zorgen! De kittens zijn op 12 mei geboren. Voor het fokken van een Savannah kat hanteren wij een hoge standaard en willen wij uitsluitend werken met raszuivere en gezonde katten.

Ze krijgen dezelfde inentingen en dezelfde voeding.

Afrikaanse pracht met een speels karakter

Wie kan…. De Savannah stamt namelijk af van de Serval, een soort reuzenkat die op de Afrikaanse grasvlakte leeft. Ze is heel lief, en speelt graag met haar vriendjes. Hcm pkd getest.

Super lieve Savannah poes F6 Herplaatser Voor onze lieve savannah poes nuru zoeken wij over enkele weken een 5 sterren 4ever home  met heel veel aandacht omdat ze dit verdient, savannah kat kopen nederland.

Houdt van je aandacht en wil het liefst bij…. Ze leven solitair op een eigen territorium.