Samenvatting game of thrones

 • Abonneren
 • Aandeel

Jorah slaagt er niet in om Lyanna Mormont ervan te weerhouden zich te mengen in de strijd. Sansa gelooft Tyrion niet In deze aflevering van Game of Thrones wordt veel verteld via blikken.

Brienne biedt nogmaals haar diensten aan aan Sansa, die dit aanvaardt. Koopman Xaro Xhoan Daxos, een lid van de Raad van Dertien, overtuigt de anderen om haar karavaan de stad binnen te laten. Daenerys en haar vloot zetten koers naar Dragonstone terwijl Jon het leger te voet naar het Zuiden leidt. Davos wordt opgesloten in de kerkers. Geraadpleegd op

Nieuw: Bad Chad Customs. De Lannisters laten hun macht over de Starks blijken. Jon en Daenerys gaan naar de drakenglasmijn. Davos wordt opgesloten in de kerkers. Ook zal ze met Hizdahr huwen, totdat hij Bran Stark ziet.

 • Hij besluit zich achter The Wall te begeven om zo een White Walker te vangen. Hij wordt aanvaard in hun leger, ondanks het wantrouwen van Daenerys en Sansa, nadat Brienne verklaart voor hem in te staan.
 • Daarnaast bevat de laatste aflevering ook enkele scènes uit het tweede boek, De strijd der koningen. Hij stuurt mannen naar Winterfell om het terug in te nemen.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Jon doodt Styr de Thenn, waarop Ygritte Jon wil doden. De Witte Lopers marcheren met duizenden richting de Muur. Margaery eist van Tommen dat Loras vrijgelaten wordt, maar Tommen blijkt niet bij machte om dit te bevelen aan de Hoge Mus. In Meereen vraagt Hizdahr zo Loraq opnieuw aan Daenerys om de vechtkuilen te heropenen.

Zo zijn het meer Mývatn en de grot Grjótagjá in het noorden van IJsland gebruikt, is er opgenomen in de buurt van Skaftafell in het zuiden van IJsland en bij de Snæfellsjökullvulkaan in het westen van het het eiland.

Cersei werft verschillende Lords voor steun voor de oorlog. Zijn verzoek om te mogen trouwen met Cersei werd onder voorbehoud afgewezen.

 • Littlefinger keert terug in de Vallei.
 • Khal Drogo gebiedt zijn leger Westeros aan te vallen nadat een huurmoordenaar Daenerys trachtte te vermoorden. De Koning valt samen met andere Witte Lopers en een grote horde wights de grot aan.

Jaime probeert Margaery te redden van het Geloof, maar ontdekt dat ze zich heeft bekeerd en dat Tommen een alliantie heeft gesmeed met het Geloof. Sophie Milzink geeft sekstips: 'Vibrators worden discreet thuisgezonden'? Daenerys maakt een eind aan Drogo's leven en laat een vuurstapel maken voor zijn begrafenis.

Tyrion dwingt Lancel om Medicijnen traag werkende schildklier afvallen te bespioneren en dreigt alles te vertellen aan Joffrey indien hij weigert. Donateur Reacties Tagcloud, samenvatting game of thrones.

Slot: Trouwen in het Buitenland.

Geef een reactie:

Daenerys zet koers naar Westeros, met haar draken en de geallieerde vloot van Greyjoys, Tyrells en Martells. Nieuw: Lauren! Oberyn maakt Tyrion de reden van zijn bezoek meteen duidelijk: wraak nemen op de Lannisters voor de verkrachting en moord op zijn zuster Elia, de vrouw van wijlen Prins Rhaegar Targaryen. Vlak voor hun vertrek wordt een van zijn jongste zonen, Bran Stark , uit een van de torens van Winterfell geduwd, na getuige te zijn geweest van de incestueuze affaire tussen koningin Cersei en haar tweelingbroer, Jaime Lannister.

Ramsay laat Rickon vrij, maar doodt hem met een pijl voor Jon hem kan redden! Tyrion ziet dat Cersei zwanger is. Ook Arya en Sandor Clegane trekken zuidwaarts?

Later verneemt Daenerys dat het innemen van Casterly Rock een afleidingsmanoeuvre was van de Lannisters, die op hun beurt Highgarden innamen. Een rood kasteel op een rots, samenvatting game of thrones bepantserde soldaten en Qyburn die aan komt gekropen.

Veranderde intro

Ze eist gerechtigheid voor de afgeslachte kinderen door meesters vast te laten spijkeren aan palen. En wat had jij graag anders willen zien? Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Catelyn probeert Robb te overtuigen dat zijn relatie met Talisa gevaar inhoudt. Met het bekende zuinige mondje, samenvatting game of thrones, Daario Naharis. Geraadpleegd op Uitvaart korte uitstapjes in nederland gesmolten gletsjer in IJsland.

Een van hun luitenants, dankzij de munt die ze als geschenk kreeg van Jaqen H'ghar, samengeknepen ogen en weer iets langer geworden bloempotkapsel staat samenvatting game of thrones naar de zee te kijken.

Martin Livejournal geraadpleegd op 31 juli Daenerys beslist haar aanval op Westeros uit te stellen om orde te scheppen in de Baai der Slavenhandelaren en roept zichzelf uit tot koningin. Verenigde Staten.

Arya kan meevaren met een schip richting Braavos, zodat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden. Ze worden ontdekt door de slavenhandelaar Malko en diens bende!

Hollywoodnieuws

Varys begint te twijfelen aan Daenerys' mentale gezondheid en lijkt Jon te verkiezen, maar Tyrion blijft trouw. In het noorden bereidt Eddard Starks bastaardzoon Jon Snow zich voor om lid te worden van de Nachtwacht, een broederschap die Westeros al meer dan 8. In Winterfell wordt het huwelijk tussen Sansa en Ramsay voltrokken. Catelyn, zijn moeder en vrouw van Ned, vertelt haar familie dat Brans val uit de toren van Winterfell een aanslag was op zijn leven door de Lannisters.

In King's Landing beindigt Tyrion zijn relatie met Shae om haar te beschermen voor zijn familie. Op de Muur wil Stannis de Wildlingen rekruteren om voor hem samenvatting game of thrones vechten om het Noorden op Roose Bolton te veroveren, waarna ze vrije mensen zullen zijn en land zullen krijgen.

Wat denk jij.

 • Lucius 11.08.2019 16:28

  Ook Arya en Sandor Clegane trekken zuidwaarts.

 • Abdulkadir 08.08.2019 18:35

  Tijd dus voor een vergadering in de grote zaal van Winterfell, met daarbij aanwezig onder andere de nieuw gearriveerde gasten en de Lords van het Noorden. Op de grond laat Daenerys hem verbranden door Drogon.