Restaurant de lage vuursche openingstijden

  • Abonneren
  • Aandeel

Van immense pannenkoeken en sorbets op het mooie zonnige terras uit de jeugdjaren, tot intieme familiediners in één van de ruimtes. Jubileum Beste Christophe, We zijn uiterst tevreden over ons feest.

Een aanrader. Hotels in de buurt ». Keek ons wel aan maar had geen zin te vragen of we iets wilde bestellen! Bestelling kwam niet goed door, waardoor we een verkeerd gerecht kregen. Ga naar de hoofdinhoud. Het was over het algemeen goed verzorgd en het eten was uitstekend. Warme en intieme omgeving, heel mooi, het eten was een succes, een minpuntje, ik had vooraf gevraagd om bij het toetje sterretjes te gebruiken als verrassing, helaas.

De wijnkaart is ook zeer restaurant de lage vuursche openingstijden. Op aanraden van het prima personeel, Bedankt voor de prettige samenwerking. Eric Dijkman 10 punten. Personeelsfeest Dag Christophe, een menu genomen. Eten was wel goed, maar de gastheer is de meest over het paard getilde die ik ooit meegemaakt heb.

Ongevraagd blijkt bij navraag is een grotere portie carpaccio op het broodje gelegd.

  • Eerst een drankje op het sfeervolle terras en dan iets te eten. Dijkstra van Veluw.
  • Ik heb er geen goed woord voor over.

Contactgegevens

Afrekenen lukte niet, twijfel om weg te lopen. Het personeel is klasse en heeft goed gevoel voor humor. We hebben er heerlijk gegeten. Jullie hebben er samen met ons voor gezorgd dat het een prachtige dag werd, bedankt Groeten van Peter en zijn vrouw uit Soest.

Ik denk dat er waarschijnlijk heel duidelijk verschil is of je gewoon besteld of via Vakantieveiling. Wij komen hier zeker terug!

Al met al, een goede 8. We hebben met een groep gegeten. We hebben hier afgelopen week heerlijk gegeten, de gastheer was zeer vriendelijk en de kwaliteit van het eten was zeer goed. Naar mijn mening is dit restaurant ouderwets en personeel niet meer van deze tijd. Onze gastvrouw was een lief meisje dat erg haar best deed, inloggen mijn postcode loterij de gastheer was stug en niet bepaald vriendelijk Mag eigenlijk niet.

Hoe was jouw ervaring. Ons team biedt u een meerwaarde bij het organiseren van al uw feestelijkheden, zowel op verplaatsing als in onze eigen feestzaal De Lage Vuurse.

De tongrolletjes die als hoofdgerecht waren besteld, waren uitgedroogd. We willen U en uw medewerkers daarvoor feliciteren en hartelijk bedanken. Hier zien ze ons nooit meer terug.

Jonathan Verheul. Keek ons wel aan maar had geen zin te vragen of we iets wilde bestellen. Erg jammer want het is een prima lokatie om een stop te doen tijdens het fietsen.

Wij komen hier altijd als wij in Lage Vuursche zijn en het is nog nooit tegengevallen. Ze vond dit een van de betere carpaccio's die ze in restaurant de lage vuursche openingstijden had gegeten.

Bel of mail ons:

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. De keuken had er een klein feestje van gemaakt. Babyborrel - Doopfeest Beste, Het was meer dan in orde, heel veel positieve reacties gehad, ook over jullie!

  • Zeker een goed adres om terug te komen.
  • Prachtige locatie, goede bediening en lekker eten.
  • Super de super, heerlijke keuken, voldoende te eten, mals vlees, geweldige ambiance.
  • In het kleine dorp Lage Vuursche hebben wij maar liefst zes restaurants.

Robin 18 punten. Eerst een drankje op het sfeervolle terras en dan iets te eten. Door personeel niets met mijn opmerking gedaan: 'Oh jammer. Land: Nederland Nederland Belgi Servi? Ontbijtbrunch 8 september 8 september om in De Lage Vuurse Geniet van een lekkere brunch met alles er restaurant de lage vuursche openingstijden en er aan. Wij komen hier altijd als wij in Lage Vuursche zijn en het is nog nooit tegengevallen.

Onze gastvrouw was een lief meisje dat erg haar best deed, voor mij komt daar absoluut geen tweede keer. Nee, maar de gastheer was stug en niet bepaald vriendelijk.

Hoe was jouw ervaring?

Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend. De scheermessen waren op. Prima bediening! Woortman 78 punten.

Binnen JCI Gent zijn de stemmen unaniem positief - het was een topavond, en dat kan uiteraard niet zonder lekker eten Dinsdag1 oktober geweest.

Keek ons wel aan maar had geen zin te vragen of we iets wilde bestellen. Erg goed.