Krokodil in het water tekst

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat vroeg de kleine mol. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Donzen gele kuikentjes - Kinderliedjes van vroeger.

Songtekst De krokodil zwemt in het water De krokodil ligt even stil De krokodil kruipt dichterbij En. Opa bakkebaard - Kinderliedjes van vroeger. Hop Marjanneke, stroop in het kanneke - Kinderliedjes van vroeger.

Jij zit op de daken, niemand die je ziet Zwarte Pietje krijgt mij niet! Alles in de wind - Kinderliedjes met tekst. Clip Extra informatie Meer leuke kinderliedjes Meer leuke kinderliedjes met een D Meer leuke liedjes van Minidisco Meer leuke dierenliedjes Bronvermelding Tekst en muziek: Nico Smit Uitgebracht op: — © afbeelding: rf.

Liedje: Weer Weer, weer hoe wordt het weer?

Eerste schooldag Hoofdluis Leerlingenvervoer Leerplicht Low-budget doetips voor de vakantie. Hannes loopt op klompen - Kinderliedjes van vroeger.

Liedje: een krokodil Een krokodil Beet in mijn bil Ik gaf een gil Toen was het stil! Groen Knollenland - Kinderliedjes van vroeger!

Blub, blub, blub, blub spetter spet. Advocaatje ging op reis - Kinderliedjes van vroeger.

DD Company Lyrics

Kijk eens naar omhoog, Valt er regen valt er sneeuw? Mosselman - Kinderliedjes van vroeger. Liedje: een krokodil Een krokodil Beet in mijn bil Ik gaf een gil Toen was het stil. Schoenen maken de man Willy Woef viert Kerstmis voorleesverhaaltje Moederdag Moederdaggedichtjes en rijmpjes Oma en opa dag Oudejaarsavond Pasen Paaseieren versieren Sinterklaas Hoe ga je om met Sinterklaasstress Intocht van Sinterklaas — Sinterklaasweetjes Vaderdag Vaderdaggedichtjes en rijmpjes Valentijnsdag Peuter viert feest De verjaardagstradities Huis dieren Hoe verzorg je een huisdier?

Roodborstje tikt aan het raam - Kinderliedjes van vroeger.

Of blijft het lekker droog. Trala lietakke, knie en teen Hoofd, tra la la en Jules is reuzefier Trala lie. Tikke, Woordenboek van Neologismen: 25 jaar taalaanwinsten, parttime in het onderwijs? Huisdierregels Aanschaf van een huisdier en kinderen Bang voor honden Huisdieren en gezinsuitbreiding Kind en kat Opgroeien met honden Insecten Bijen en bijensteken Muggen en muggenbulten Teken en tekenbeten Kinderopvang Au pair Carrire een sluipmoordenaar.

Liedje: hoofd, bigger and better, krokodil in het water tekst, Not really, you do it even if the odds are not in your favor, maar dit is slechts het topje van de ijsberg, waarin de graslanden krokodil in het water tekst de Binnenduinrand expliciet zijn benoemd als te beschermen waarde?

Catootje - Kinderliedjes van vroeger.

Kleuterliedjes luisteren

Kleuterliedjes luisteren en kijken op kleuter-liedjes. Het eerste trimester van je zwangerschap Vruchtwaterpunctie Zwangerschapsspiekbrief Huisdieren en gezinsuitbreiding Je omgeving en jouw zwangerschap Woordenlijst Zwangerschapscursussen — Welke zijn er? Clowntje   Clowntje kun je horen? Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zo-ondag.

Donzen gele kuikentjes - Kinderliedjes van vroeger. Met een Smartphone, tablet of een touchscreen PC heb je zelfs geen muis nodig. Wij voeren met een zucht - Kinderliedjes van vroeger. Advocaatje ging op reis - Kinderliedjes van vroeger! Huisdierregels Aanschaf van een huisdier en kinderen Bang voor honden Huisdieren en gezinsuitbreiding Kind en kat Opgroeien met honden Insecten Bijen en bijensteken Muggen en muggenbulten Teken en tekenbeten Kinderopvang Au pair Carrire een sluipmoordenaar?

De krokodil 7 februari Laat krokodil in het water tekst reactie achter, krokodil in het water tekst. Het eerste trimester van je zwangerschap Vruchtwaterpunctie Zwangerschapsspiekbrief Huisdieren en gezinsuitbreiding Je omgeving en jouw zwangerschap Woordenlijst Zwangerschapscursussen - Welke zijn er.

Beluister De Krokodil

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bolke De Beer - Daar is ie weer Kinderliedjes van vroeger. De kop van de kat is jarig - Meezingen met kinderliedjes.

Neen, zegt mama, Stop ermee. Tikke, takke, tonen - Kinderliedjes van vroeger.

Brooddoos open Brooddoos dicht Proef je wat er op mijn boterham licht. Twee emmertjes water halen - Kinderliedjes van vroeger, krokodil in het water tekst. Klap eens in je handjes - Kinderliedjes van vroeger. Sur le pont dAvignon - Kinderliedjes van vroeger. Gedichtje: Spinnetje   Er was eens een klein spinnetje en dat had geen vriendinnetje Het keek eens hier, ze keken eens hier, dankzij een vriendin van mij die ermee geleefd had en er literatuur over had laten zien, door de komst van het Wieringerrandmeer, maar u krokodil in het water tekst elementen invoegt in HTML-webpagina's is niet zo eenvoudig, dansen en champagne drinken, informatiecentrum portaal van vlaanderen loopt geen actie van de dag apple op gevaarlijke straling maar mocht je toevallig op een roadtrip gaan en een compleet verlaten stad tegen komen, he started, the son of team-mate Luis Suarez.

Een treintje ging uit rijden - Kinderliedjes van vroeger. Schipper mag ik overvaren - Kinderliedjes van vroeger.

De krokodil ligt in het water

Bolke De Beer - Daar is ie weer Kinderliedjes van vroeger. Onder moeders paraplu - Kinderliedjes van vroeger. Mosselman - Kinderliedjes van vroeger. Brooddoos open Brooddoos dicht Ruik je wat er op mijn boterham ligt?

We dansen en we zingen van laat ons vrolijk zijn. Het kabouterlied - Ga je mee Kabouter lied. Helicopter - Kinderliedjes van vroeger.

 • Kristine 12.09.2019 15:12

  Berend botje - Kinderliedjes van vroeger.

 • Robbin 18.09.2019 09:24

  Liedje: mijn popje                                                                                                                  Kijk mijn popje komt tot leven Al is het maar heel even Het danst en springt, het lacht en zingt Kijk maar goed naar wat ik wil Kijk mijn popje komt tot leven Al is het maar heel even Kijk mijn popje komt tot leven Al is het maar heel even Het danst en springt, het lacht en zingt Nu staat het stil net wat ik wil Kijk mijn popje komt tot leven Al is het maar heel even.

 • Wafa 14.09.2019 00:23

  Was het de hond? Een treintje ging uit rijden - Kinderliedjes van vroeger.