Krijg je een ooglidcorrectie vergoed

  • Abonneren
  • Aandeel

Vind een zorgverlener. Zoek een gezondheidsoplossing. Let op: als u de ooglidcorrectie vergoed krijgt vanuit de basisverzekering, dan dient u wel uw eigen risico te betalen.

Onderooglidcorrectie Een onderooglidcorrectie wordt in geen geval gedekt door de zorgverzekering, omdat deze behandeling medisch gezien eigenlijk niet noodzakelijk kan zijn. Interpolis Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor ooglidcorrectie. U kunt ook naar een zelfstandig behandelcentrum als daaraan een medisch specialist verbonden is.

U krijgt een bepaald bedrag vergoed. Korting op zorgproducten. Zorg en Zekerheid. Gratis consult aanvragen — 57 26 Ooglidcorrectie zonder vergoeding Als u niet in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie vergoeding vanuit de aanvullende of basisverzekering, dan kunt u zich wel gewoon laten behandelen.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden? VvAA Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor ooglidcorrectie. Heeft u een vrijwillig eigen risico. Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. Bij de aanvullende zorgverzekering mag een verzekeraar zelf bepalen welke voorwaarden hij hanteert voor de vergoeding van een behandeling.

Vergoedingen O Ooglidcorrectie, krijg je een ooglidcorrectie vergoed.

Heeft u een verwijzing nodig?
  • ZorgDirect Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor ooglidcorrectie. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses.
  • OZF Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor ooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. De behandelend medisch specialist beoordeelt namens Menzis of het medisch noodzakelijk is. De kosten van een ooglidcorrectie worden in bepaalde gevallen vergoed door de basisverzekering. Niet altijd het hele bedrag vergoed Bij de aanvullende zorgverzekering mag een verzekeraar zelf bepalen welke voorwaarden hij hanteert voor de vergoeding van een behandeling.

Bewuzt Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor ooglidcorrectie.

Stad Holland Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor ooglidcorrectie. Hieronder een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar. Gratis consult aanvragen - 57 Hema Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor ooglidcorrectie?

Zilveren Kruis. Korting op zorgproducten. Collectieve verzekering: Menzis.

Wanneer krijg ik een ooglidcorrectie vergoed uit de aanvullende verzekering?

PMA zorgverzekering. Als u niet in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de basisverzekering, dan heeft u wellicht nog de mogelijkheid om deze aan te vragen vanuit uw aanvullende verzekering. Dit werkt als volgt. Pro Life.

Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder. OZF Achmea. Wegwijs in PGB vv. De Amersfoortse? Zorgverzekeraar UMC.

Eigen bijdrage

Simpel declareren,uw betalingen inzien en atijd uw zorgpas bij de hand. Er is geen vergoeding uit de aanvullende verzekering. Uw bovenste oogleden beperken uw zicht in ernstige mate.

In onze Zorgvinder ziet u welke dat zijn! Anne frank school amsterdam Vitaal Uitgebreid. Komt u in aanmerking voor de vergoeding van uw ooglidcorrectie uit de aanvullende verzekering. Als wordt voldaan aan n van de volgende eisen is er sprake van een medische noodzaak en kan er aanspraak worden gemaakt op een vergoeding van een bovenooglidcorrectie via de aanvullende verzekering:.

Heeft u problemen met uw oogleden, krijg je een ooglidcorrectie vergoed. Sorteer op:   verzekeraar prijs laag-hoog prijs hoog-laag. Ik ga akkoord Instellingen aanpassen?

Sparen en lenen

Dit doet de oogchirurg voor u. Als je niet voor deze vergoeding in aanmerking komt, zijn er een aantal aanvullende verzekeringen die een vergoeding bieden. De correctie van de bovenoogleden wordt vanuit de Basisverzekering vergoed bij verlamde of verslapte bovenoogleden, als:.

Stap 3: Uw zorgverzekeraar neemt dit verzoek in behandeling.

Je kunt per verzekeraar de vergoeding voor een bovenooglidcorrectie bekijken, maar ook sorteren op prijs. VGZ Vitaal Uitgebreid. Wanneer uw oogleden bijvoorbeeld zo ver over uw ogen heen hangen dat ze uw zicht ernstig belemmeren, krijgt u van uw arts een verwijzing naar een specialist.

  • Aafke 03.09.2019 12:53

    Basisverzekering geen vergoeding geen vergoeding Collectiviteitsvoordeel.

  • Nova 26.08.2019 10:05

    Ik ga akkoord Instellingen aanpassen. Geen dekking.